Tık artırma yolları

• Kullanıcı Apostle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ortalama 1 k izlenime 30-50 arası tık alıyorum.Son günlerde nicheye başladım fakat videolar index almıyor videonnun başlığını kopyalayıp youtube da aratıyorum bulamıyor.İzlenimde gelmiyorr sizin bu konuda önerileriniz nelerdir?

anormal bir durum var o zaman diğer bir arkadaşın 4 kanalın toplamı 600 hit olurmu hic?

2 kanalımın izlenimi 3 k burda bir anormallik bir kere tamam diğer kanalım şuan 75 k toplam izlenimi illaki olur, ama diğeride toplam 12 k hergün 1 k bu izleniyor ve git gide artıyor 2 kanalda yabancı.

youtube ve adsense adet günleri bunlar:)

İlahi Hocam :D Güldürdün benii yaa , bu arada benim TO şuan itibariyle 0,11 ... görüntüleme yaklaşık 1800 tık 2 :D halinize şükredin , valla kariyerim boyunca gördüğüm en berbat tık oranını bu gün gördüm

ortalama 1 k izlenime 30-50 arası tık alıyorum.Son günlerde nicheye başladım fakat videolar index almıyor videonnun başlığını kopyalayıp youtube da aratıyorum bulamıyor.İzlenimde gelmiyorr sizin bu konuda önerileriniz nelerdir?

index bu aralar genel, index alanlarda yönlendirme yapabilirsiniz

bende hergün 5k izlenme 40 tıkı geçemedim .
:D

şunun farkına vardım abone sayısı çok olan kanallarda hemen hemen her video başında reklam otamatik çıkıyor. yada bana öle denk geliyor bilmiyorum. siz yinede bir araştırın.

sadece sabır ve zaman er veya geç kazanacağız ;)

Uzun süre foruma takip etmeme rağmen bi sonuca varamadım yaklasık 1 aydır günlük hitlerim 5k-7k arası ama reklam tıklama 5,6,7 hep değişmiyor siz nasıl 40 -50 yapıyorsunuz millet izliyor ama tıklamıyor benim reklamları

Uzun süre foruma takip etmeme rağmen bi sonuca varamadım yaklasık 1 aydır günlük hitlerim 5k-7k arası ama reklam tıklama 5,6,7 hep değişmiyor siz nasıl 40 -50 yapıyorsunuz millet izliyor ama tıklamıyor benim reklamları

Hocam yapma ya çok kötüymüş gerçekten benim şu an itibariyle

Görüntüleme : 2.283
Tık: 91
Sayfa to :3,99%
Tbm : 0,10 $
BGBG :3,84 $
Tahmini kazanç :8,78 $

Durum bu görmeniz için yazdım ilham verir belki gerçi çok iyi değil ama :) Uğraşmak,çabalamak ve sonuç.

Durum bu görmeniz için yazdım ilham verir belki gerçi çok iyi değil ama :) Uğraşmak,çabalamak ve sonuç.

benim seninki gibi olsa öpüpte başıma koyucam. Gerçekten 6547 izlenmeye 3 tık şuan itibari ile benim düşün... İzlenim artırmanın yolu var tbm artırmanın yolu var ama reklam tıklattırmanın yolu yok 3 ay önce başladım bu işe işte son 1 aydır hitim arttı ama tıklama hiç değişmedi :)

benim seninki gibi olsa öpüpte başıma koyucam. Gerçekten 6547 izlenmeye 3 tık şuan itibari ile benim düşün... İzlenim artırmanın yolu var tbm artırmanın yolu var ama reklam tıklattırmanın yolu yok 3 ay önce başladım bu işe işte son 1 aydır hitim arttı ama tıklama hiç değişmedi :)

Öyle deme hocam yav ben ne kazanıyorum ki daha :)

Kategorilerin nedir ?

bunlarda benimkiler :( bi 29 tıkla 2.8 dolar aldım sonr düştü tıklar

bende de bugün 13 k izlenme 113 tık var ve tbm 0,19 şuan. çünkü patlayan 2 video var ve biri haber kategorisinde, diğeri ise kaza kategorisinde diyebilirim. Şans işi tamamen. Her gün güncel video atıyorum ama bir tek ağustos ayında ilk defa bu kadar yüksek tbm görüyorum. Ama bende tıklar çok o az oluyo. Ona da yapacak bişey yok

haber eglenceli videolar felan

Bak kardeşim,

eğlence,komik vs. bu tür videolar çok izlenir fakat tık alamazsın istediğin gibi çünkü bu tür kelimelerin reklamvereni yoktur o yüzden de alakalı reklam çıkmaz haliyle youtube da google.com, facebook.com gibi çöp reklamları çıkartır ona da kimse tıklamaz o yüzden de tık sayın böyle düşük olur. Demek ki ne yapmalısın ? Kategorileri değiştirmelisin. Farklı alanlara yönelmelisin.:)

---------- Mesaj saat 00:41:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:12 civarında gönderildi. ----------

benim magazin kim ne etmiş kim nerde yakalanmış :)

Hocam yanlış kategori seçmişsin. O yüzden tıkın oldukça az.

Bak kardeşim,

eğlence,komik vs. bu tür videolar çok izlenir fakat tık alamazsın istediğin gibi çünkü bu tür kelimelerin reklamvereni yoktur o yüzden de alakalı reklam çıkmaz haliyle youtube da google.com, facebook.com gibi çöp reklamları çıkartır ona da kimse tıklamaz o yüzden de tık sayın böyle düşük olur. Demek ki ne yapmalısın ? Kategorileri değiştirmelisin. Farklı alanlara yönelmelisin.:)

---------- Mesaj saat 00:41:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:12 civarında gönderildi. ----------

Hocam yanlış kategori seçmişsin. O yüzden tıkın oldukça az.

Bi örnek kategori verirmisin lütfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri