Tıklama ömrü uzun mouse öneriniz?

03.2015 de almışım şu fareyi ;

https://www.amazon.com.tr/A4-Tech-Xl-750Bh-Kablolu-Lazer/dp/B004DI9KYM

bugüne kadar kullandıgım en güzel fare.bunu sevmem belki diye yanında 2 tane daha fare almıştım;birisi everestin sgm-x7 faresi ki elim küçük olmasa bunu kullanırdım sanırım.çünkü gayet kaliteli,güzel bi fare.kardeşim 3-4 yıl kullandı,bozunca yenisini yine bundan aldı.benim elim küçük,fare büyük olunca hiç kullanamadım.diger aldıgım fare ise logitech g502 idi ki hala kutusunda duruyor o.

üstde linkini verdigim fareyi dükkanda kullanıyorum yıllardır.warband isminde bi oyun oynuyorum sadece ben ama ondada fare çok kullanılıyor.sürekli kılıç salla,kalkanla kendini kolla filan durumları :D buna ragmen maşallah hala taş gibi duruyor farede en ufak bi sorun yok.6-7 ay önceydi sanırım,yarın bigün bi şekilde yeni fare gerekir ama belki bunu bulamam yada zamlanır filan diye gidip bi tane daha aldım.onuda şuan bu pcde kullanıyorum zaten.kısmetse param olunca 2 tane daha alıp koyucam kenara :D

not : logitech g502i 5 yıldır hala kullanmadıgım için tam emin degilim ama diger 2sinde makro olayları var.muhtemelen g502dede vardır,logitech sonuçda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri