1951 izlenme 7 tık var. To: 0,36% kazanç 1.27 tl arkadaşlar bana mı özel bu yoksa sizlerde de mi böyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konu hakkında açılan 850. konu oldu bu.
Zırt pırt aynı konuyu açmanın anlamı yok ki.
Azıcık bakın foruma bakalım bu konu hakkında konusulmus mu diye.
kardeş başlıktan belli oluyor konunun ne içerikli oldugu seni zorlamı sokuyorlar
kardeş başlıktan belli oluyor konunun ne içerikli oldugu seni zorlamı sokuyorlar
Sisen forum DB'inin giderlerini sen mi karsiliyorsun?
Banlandiginda ayni tarz konularin ust uste tekrar acilmamasi gerektigini anlarsin. Kimseyi zorla sokmuyolar ama acilan konularinda bi amaci var degil mi? Bi arama yapsalar konu acmadan zaten ayni konu hakkinda bi cok baslik oldugunu gorecekler. Senin mantikla dusunursek herkes hic arama yapmadan konu acsin oyle mi? Sisen forum DB'inin giderlerini sen mi karsiliyorsun?
sen mi karşılıyosun yoksa ??? alakasız alakasız yazışmalar oluyo bu aşlık altında bana kalırsa![]()
tartışmaya gerek yok konuyu ben açmadım ama bana zorla açtırtcan![]()
sen mi karşılıyosun yoksa ??? alakasız alakasız yazışmalar oluyo bu aşlık altında bana kalırsa![]()
hepimizde aynı sorun mevcut.Birçoğumuzda ufak ufak düzelmeye başladı anladığım kadari ile kademeli olarak düzeliyo..Benim son 4 gündür hergün 1 tık düzeliyoTbm 0,22 şu anda bende.170 izlenime 1 ık alıyorum ortalama.Dün 300 e 1 alıyodum
![]()
Forum'un nasıl kullanılması gerektiğinden bihaber ne kadar çok insan var. Coluk cocuk.
Önce forum kurallarını okumayı öğrenin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.