Tiktok abone kasma ücretsiz egitim

Moonlife

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar malumunuz çok araştiran biriyim platformadan platforma atlıyorum şu internet aleminde ne kazansak kardır ve bildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum malum bilgiler paylaştıkca cogalır

Facebooktan twitterdan aldıgım güzel komik hüzünlü fotografları tiktoka yüklemeye başladım güzelde müzik koydum güncel olanlardan akşamına fotograflı video 170K izlenim aldı birazda abone getirdi sonra devam ettim fotografları biraz daha artırınca hesap kısıtlamaya girdi.

en önemli unsur dikkat çeken kapak fotosu ve güncel müzik müzik işi kolay kendi öneriyor tiktokun aman sizde benim gibi kapak fotografları veya iç fotograflarda fazla küfürlü kadın kız fotografı paylaşmayın hesabı direk kısıtlıyor tiktok ne zaman açılacak Allah bilir

Ben size paylaştıgım etiketleride vericem bunlarda baya önemli etiketler aşşagida;

hesabım kısa sürede 800 aboneye ulaştı asıl amacım 1k aboneyi gecip canlı yayın olayına girmek orada bilgisayar oyunları oynayanlara acaip bir şekilde para atiyorlar anlam veremedigim denemede fayda var adam botlu CS 1.5 oynuyor 1k kişi izliyor para atıyorlar herife.

Aklınızda soru olanlara buraya yazabilir elimden geldigi sürece yardım etmeye çalıscagim

çok teşekkür ederim

Rica ederim :)

---------- Spam Engelliyici 15:15 ---------- Önceki Mesaj 15:11 ----------

Merhaba sunu merak ediyorum bu sekilde amac ne bundan nasıl bir para kazanma olayı olur merak ettim de

Diger forumlarda 1k abone yapıp satanlar var (canlı yayın acılıyor) 10.000 olunca hediye bahşiş sistemi acılıyor.

Anlam veremedigim şekilde canlı yayında deli gibi para atılıyor bir insan neden diger insana para atsınkı.

Piyanist diye bir velet var gecen hafta izliyorum canlı yayını herifin biri 25k para salladı buna şok oldum görünce

Amerika kitleyi nasıl yakalarız onu bir türlü çözemedik hocam vpn vps her şeyi denedim

Merhaba arkadaşlar malumunuz çok araştiran biriyim platformadan platforma atlıyorum şu internet aleminde ne kazansak kardır ve bildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum malum bilgiler paylaştıkca cogalır

Facebooktan twitterdan aldıgım güzel komik hüzünlü fotografları tiktoka yüklemeye başladım güzelde müzik koydum güncel olanlardan akşamına fotograflı video 170K izlenim aldı birazda abone getirdi sonra devam ettim fotografları biraz daha artırınca hesap kısıtlamaya girdi.

en önemli unsur dikkat çeken kapak fotosu ve güncel müzik müzik işi kolay kendi öneriyor tiktokun aman sizde benim gibi kapak fotografları veya iç fotograflarda fazla küfürlü kadın kız fotografı paylaşmayın hesabı direk kısıtlıyor tiktok ne zaman açılacak Allah bilir

Ben size paylaştıgım etiketleride vericem bunlarda baya önemli etiketler aşşagida;

hesabım kısa sürede 800 aboneye ulaştı asıl amacım 1k aboneyi gecip canlı yayın olayına girmek orada bilgisayar oyunları oynayanlara acaip bir şekilde para atiyorlar anlam veremedigim denemede fayda var adam botlu CS 1.5 oynuyor 1k kişi izliyor para atıyorlar herife.

Aklınızda soru olanlara buraya yazabilir elimden geldigi sürece yardım etmeye çalıscagim
benimde tiktok platformuna yönelesim geldi şimdi :)
para kazanmayı açtınız diyelim eski videoları kaldıracak mısınız? oyun videosu çekip aynı etiketler mi olacak?
yani oyunlara bu kadar para veriyorlarsa direk 1k aboneli para kazanması açık tiktok almak mantıklı değil mi acaba aradaki fark nedir

benimde tiktok platformuna yönelesim geldi şimdi :)
para kazanmayı açtınız diyelim eski videoları kaldıracak mısınız? oyun videosu çekip aynı etiketler mi olacak?
yani oyunlara bu kadar para veriyorlarsa direk 1k aboneli para kazanması açık tiktok almak mantıklı değil mi acaba aradaki fark nedir

Oyun videosu cekmicem hocam, canlı yayında oynıyacam oyunları millet sıyırımış buradakinler deli gibi para atıyorlar

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Amerika kitleyi nasıl yakalarız onu bir türlü çözemedik hocam vpn vps her şeyi denedim

Hocam benim acne videoları vardı tiktok sayfamda tarik abdden geliyordu videoya göre konum gidiyor galiba

Oyun videosu cekmicem hocam, canlı yayında oynıyacam oyunları millet sıyırımış buradakinler deli gibi para atıyorlar

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Hocam benim acne videoları vardı tiktok sayfamda tarik abdden geliyordu videoya göre konum gidiyor galiba

hesap türkiye den mi açılmıştı hocam abd den izlenim gelen hesapta?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri