TikTok'tan Para Kazanan Var mı?

bende merak ediyorum youtube ile takılı kalmak yerine böyle işler varsa yapılabilir

yalandır ya var benimde toplam izlenimi 40 m 4 tane 1 milyon üstü videolu izlenen tiktok kanalım herşeyi açık 5 kuruş kazanmadım

Tr de kapalı diye biliyorum para kazanma

cbp hesabı, özgün veya özgünleştirilmiş videolar ve birinci dünya ülkelerinden izlenim almak gerekiyor. Birkaç kişi görmüştüm amerika sim kart ve vpn ile yapıyorlardı. ytden daha fazla ödediğini biliyorum

yalandır ya var benimde toplam izlenimi 40 m 4 tane 1 milyon üstü videolu izlenen tiktok kanalım herşeyi açık 5 kuruş kazanmadım

Niye yalan olsun ki. Arkadaşın yalan borcu mu var yalan söylesin.
1)Sizin hesap amerikan lokasyondan ve amerikan sim kartı ile mi açıldı.
2) Videolarınız tier1 ülkelerden izlenim mi aldı.

Her iki sorunun cevabı hayır ise, Siz bu işi doğru bilmiyorsunuz.

Son düzenleme:
cbp hesabı, özgün veya özgünleştirilmiş videolar ve birinci dünya ülkelerinden izlenim almak gerekiyor. Birkaç kişi görmüştüm amerika sim kart ve vpn ile yapıyorlardı. ytden daha fazla ödediğini biliyorum

1. Dünya ülkelerinden izlenim alabilirim. Hesabı yurtdışı simkart ile açabilirim.

Hesabın yönetimini tr den yapsam sorun olur mu?

Spam video kabul oluyor mu tiktokta? Youtube gibi özgünleştirmek mi gerekiyor?

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------

Bu konuya biraz yoğunlaşsak ekmek çıkabilir

1. Dünya ülkelerinden izlenim alabilirim. Hesabı yurtdışı simkart ile açabilirim.

Hesabın yönetimini tr den yapsam sorun olur mu?

Spam video kabul oluyor mu tiktokta? Youtube gibi özgünleştirmek mi gerekiyor?

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------

Bu konuya biraz yoğunlaşsak ekmek çıkabilir

Hemde sağlam ekmek çıkar.
Amerikan simkart ve amerikan ip proxy yada vpn ile bu iş olur gibi.

Yakın zamanda biraz araştırma yaptım, tıklanma - reklam gösterimiyle değil aldığın izlenime göre ödeme yapıyormuş tiktok. 1 milyon izlenime 1000 dolar gibi ancak bunun şartlarını bilmiyorum, müziklerimi dağıtan firma tiktok'a da gönderiyor, tiktok music sanırım. Tiktok music yakında kapanacak ancak 40-50k izlenim almaya başladı dağıtıcımın oraya atıp reklamlandırdığı müzikler, insanlar bazılarını videolarında kullanıyor. Ödemeler 2-3 ay sonra geç elime ulaşacak, belki o zaman kesin bir yorum eklerim buraya ama müzik dağımtımcıları aracılığıyla para kazanılıyor gibi TR den.

tweetin yorumlarına bakınca belli başlı ülkeler yazıyor.

Son düzenleme:
Yakın zamanda biraz araştırma yaptım, tıklanma - reklam gösterimiyle değil aldığın izlenime göre ödeme yapıyormuş tiktok. 1 milyon izlenime 1000 dolar gibi ancak bunun şartlarını bilmiyorum, müziklerimi dağıtan firma tiktok'a da gönderiyor, tiktok music sanırım. Tiktok music yakında kapanacak ancak 40-50k izlenim almaya başladı dağıtıcımın oraya atıp reklamlandırdığı müzikler, insanlar bazılarını videolarında kullanıyor. Ödemeler 2-3 ay sonra geç elime ulaşacak, belki o zaman kesin bir yorum eklerim buraya ama müzik dağımtımcıları aracılığıyla para kazanılıyor gibi TR den.

tweetin yorumlarına bakınca belli başlı ülkeler yazıyor.

Mobil fingerprint botlar ile amerikan ip ile izlenim kasilsa, tahminim sahte izlenimden de kazanç sağlanır.
Bi bilgi de cepte kalsın.

Niye yalan olsun ki. Arkadaşın yalan borcu mu var yalan söylesin.
1)Sizin hesap amerikan lokasyondan ve amerikan sim kartı ile mi açıldı.
2) Videolarınız tier1 ülkelerden izlenim mi aldı.

Her iki sorunun cevabı hayır ise, Siz bu işi bilmiyorsunuz.
captan ben ger.ekten bilmiyorum tr açmıştım 1 yıl önce zaten ilgilenmyorum artık bu arada yalan dedigim için özür dilerim amerika yurtdışı tiktoklardan kazanılıyor demekki bu konu ilgimi çekti normal işimden boş zmanlarda ilgilenecem bakalım teşekkürler

Tiktokta ben sayfa açmıştım başlıkları ingilizce yüklememe rağmen %80 izlenme Türkiye'den geliyordu. Amerikadan izlenme alamadım hiç. Bıraktım sırf bu yüzden. Tiktokta deli para kazananlar varmış demek ki.

Tiktokta ben sayfa açmıştım başlıkları ingilizce yüklememe rağmen %80 izlenme Türkiye'den geliyordu. Amerikadan izlenme alamadım hiç. Bıraktım sırf bu yüzden. Tiktokta deli para kazananlar varmış demek ki.

Hesap mobilden açılmalı. Hesap açılırken telefonda amerikan simkart olmalı. Hesap açtıktan sonra simkart olarak amerikan için konum izni vereceksiniz. Ayni zamanda Hesap amerikan ip ile açılmalı.
Bunları yaparsanız Hesap ülkesi amerika gözükür. Videolarınızı gelişmiş ülkelerden hit alır.

Son düzenleme:
kazanıldıgına eminim çünkü aylardır insanlar tiktoktan para kazanması açık kanal alıyorlar,belliki parada kazanıyorlar,Captain Price ında belirttigi detaylara uyarak tabiki.ama ücretleri bilmiyorum tabi.

trden hesap açıp yükleme yapınca malasef yabancı izlenim gelmiyor.tiktoku ilk duydugumda denedigim şey buydu :) videolarım yabancıydı,ama izleyenler yine türklerdi.

Ben alıyorum birkaç aydır , ABD hesabı olması gerekli ... Hatta paypalim olmadığı için içinde 200$ olan , 155k civarı full organik aboneli hesabı saticam bugün yarın konu açıp , herşeyi hazır , vergi bilgilerine kadar girili , gerekli taktikleri de vericem , düşünen olursa kanalı satın alan kişiye detay da vericem ... ABD olmazsa hesap para KAZANAMAZSINIZ ...

Tiktok algoritması youtube'a göre çok farklı en ufak birşeyde Shadow ban yiyorsunuz, Arkadaşların dediği gibi cihazın mobil olması ve içinde fiziksel sim kartı olup orada gibi bir davranış sergilemesi gerekli.

Örneğin ip adresi bir gün new york ta öbür gün californiada olursa gibi ufak tefek şeylerden shadow ban oluyor yani vidyolarınız izlenmiyor yada hedef ülkeden izleme alamıyorsunuz.

Pk açmak için de 10k abone ve 100k izleme gerekli

Tiktok masaüstü sürümünden yüklenen videolar index almıyor ve genelde izlenmiyor. Abd merkezli mobil proxy hesabına gelirsek her mobil proxy işe yaramıyor. Denenmiş proxy olması lazım.

Tiktok algoritması youtube'a göre çok farklı en ufak birşeyde Shadow ban yiyorsunuz, Arkadaşların dediği gibi cihazın mobil olması ve içinde fiziksel sim kartı olup orada gibi bir davranış sergilemesi gerekli.

Örneğin ip adresi bir gün new york ta öbür gün californiada olursa gibi ufak tefek şeylerden shadow ban oluyor yani vidyolarınız izlenmiyor yada hedef ülkeden izleme alamıyorsunuz.

Pk açmak için de 10k abone ve 100k izleme gerekli

Ek olarak videolar çok kolay engel yiyor. Adamlar özgün olunması için çok diretiyor

Tiktok masaüstü sürümünden yüklenen videolar index almıyor ve genelde izlenmiyor. Abd merkezli mobil proxy hesabına gelirsek her mobil proxy işe yaramıyor. Denenmiş proxy olması lazım.

yabancı denemedim ama tr içerikte öyle bişey görmedim hocam.denemelik bi 5-6 hesap açmıştım,hepside hala az çok izleniyor uzun zamandır aktif olmadıgı halde.şuan video yüklesem yine izlenim alıyor,her zaman masaüstünden yaptım işlemlerimi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri