TMSF Bank Asya'nın hisselerine el koydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bank Asya'ya el konuldu haberlerini yalanlayan Fikret Duran şunları söyledi: "TMSF'nin Bank Asya'ya el koyduğu iddiası doğru değildir. Bankacılık işlemleri devam edecektir.

BDDK imtiyazlı pay sahiplerinin pay sahibi olabileceklerine dair belgelerin teslim edilmesine kadar yüzde 63'lük hissesin TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi. Belgeler teslim edilince TMSF yönetimi terkedecektir.

Bank Asya'ya el konuldu haberlerini yalanlayan Fikret Duran şunları söyledi: "TMSF'nin Bank Asya'ya el koyduğu iddiası doğru değildir. Bankacılık işlemleri devam edecektir.

BDDK imtiyazlı pay sahiplerinin pay sahibi olabileceklerine dair belgelerin teslim edilmesine kadar yüzde 63'lük hissesin TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi. Belgeler teslim edilince TMSF yönetimi terkedecektir.

hocam olayı şöyle anlatayım adamların niyeti zaten el koymaktı bunu sağ eliyle değil sol eliyle yaptı ileride tekrar bir bahane bulacaklardır emin olun

adamlar dediğin devlet. ona göre yorum yap.
devlet biziz yorumları görünce acıdım memleketimin haline ben bir asker polis hatta Türkiye vatandaşı yaralanınca üzülüyorum burada toplananlar devlet bankaya el koydu inş dolar çıkar yazmış ülke ekonomisi çökünce senin paran olsa ne yazar alım gücü sıfırlanır çok güvendiğin yt biter sonra yemeye ekmek bulamayız o yüzden önce vatan varolsun sonra bireyler Allah vatanımızı korusun hem maddi hem askeri olarak siyaset forumda yasak zaten ama siyasilerde sıf düşmanları diye böyle etrafına saldırmamalı önce ülkemizi düşünmeli

adamlar dediğin devlet. ona göre yorum yap.

Devlet:Toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlık.

Hükûmetin de ne olduğuna bir zahmet sen bakarsan hocam.

bilen birileri bu olayın adsense gelirleri üzerine yansımasını değerlendirebilir mi acaba?

laf kalabalığı yapma , devlete "adamlar" diyemezsin.
daha da yazma

Cehaletin tavrından belli oluyor. Devletin çıkarları gözetilerek yapılan bir hareket değil bu. Hükümetle devleti ayırt etmeyi gerçekten öğrenmelisin. Bu ülke cumhuriyetle yönetiliyor padişahlıkla değil.

Arkadaslar zaten bu banka ile is yapanlar suan sadece Türkiye icindeki destekcileri.
Bizim buralarda kim varsa coktan parayı kurtardı bu bankadan.
Parası olanlarında kurtarması zararlarına degil kendi karlarına olur.

Cehaletin tavrından belli oluyor. Devletin çıkarları gözetilerek yapılan bir hareket değil bu. Hükümetle devleti ayırt etmeyi gerçekten öğrenmelisin. Bu ülke cumhuriyetle yönetiliyor padişahlıkla değil.

ben senin ne olduğunu gayet iyi biliyorum , daha önce tartışmıştım değmeyecek biriyle daha da tartışmam.
"Gericiler" bundan hatırlarsın. daha da yazma

laf kalabalığı yapma , devlete "adamlar" diyemezsin.
daha da yazma
üzüldüğüm ne biliyormusun insanların göz göre göre inanmaları kafayı yemek üzereyim artık atam Fatih Sultan Mehmet hanın aldığı istanbulu satanlar Kanuni at sırtından inmeden geçirdiği ömrünün nerdeyse yarısı şimdiki kendini Osmanlıyı sever gibi gösterip yiyicilerin mekanı haline gelmiş şu dünyada en çok sevdiğim insan 1. Peygamberim 2. Fatih Sultan Mehmet Handır ama gel görki şimdikiler onun adını kullandıkca yaptıkları işleri gördükce çıldırırıyorum inş siyasi olarak algılamazsınız sadece düşünün diye yazdım

Bu forumda veya başka bir forumda böyle konu açılırsa Türkiyede tartışmaya gitememe şansı yok tartışma sinyanlleri var bence direk kilit olmalı.

Bu konu hakkında diceklerim ise 2 tarafında suçu var ama bu olaylar da ve birisi devletimin içine sızıp bazı bilgilerimizi dışarıya aktarıyorsa ve kendi çıkarları için kullanıyorsa kim olursa olsun ! H A R C A S I N L A R Topunu!

üzüldüğüm ne biliyormusun insanların göz göre göre inanmaları kafayı yemek üzereyim artık atam Fatih Sultan Mehmet hanın aldığı istanbulu satanlar Kanuni at sırtından inmeden geçirdiği ömrünün nerdeyse yarısı şimdiki kendini Osmanlıyı sever gibi gösterip yiyicilerin mekanı haline gelmiş şu dünyada en çok sevdiğim insan 1. Peygamberim 2. Fatih Sultan Mehmet Handır ama gel görki şimdikiler onun adını kullandıkca yaptıkları işleri gördükce çıldırırıyorum inş siyasi olarak algılamazsınız sadece düşünün diye yazdım

hocam yanlış düşünüyorsunuz , neyse ben ne yazsam siz inandığınız şeye inanırsınız bu yüzden boşa tartışmaya gerek yok :)

Bu forumda veya başka bir forumda böyle konu açılırsa Türkiyede tartışmaya gitememe şansı yok tartışma sinyanlleri var bence direk kilit olmalı.

Bu konu hakkında diceklerim ise 2 tarafında suçu var ama bu olaylar da ve birisi devletimin içine sızıp bazı bilgilerimizi dışarıya aktarıyorsa ve kendi çıkarları için kullanıyorsa kim olursa olsun ! H A R C A S I N L A R Topunu!
keşke hepsi harcansa tek biri değil ama gemi ticareti yapanlarda gitse

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

hocam yanlış düşünüyorsunuz , neyse ben ne yazsam siz inandığınız şeye inanırsınız bu yüzden boşa tartışmaya gerek yok :)
yemin ediyorum kendimi öldüresim geliyor haksızlıkları görünce milletvekili polisi sıraya çekip hesap soruyor yahu fatih sende orada olabilirdin onuda yaratan Allah sen görevini yaptın suçsuz yere adamlar fırçaladı bumudur 600 yıllık adaletiyle ün salmış Osmanlının devamı bu dediğim en ufak olay bak bugün sana milyon tane hata sayarım evet milyon tane bin değil Allah büyüktür ama elbet hata yapanlarada hesap sorulur bu arada Osmanlıyı sevmem hayalperest yapmıyor beni 2015 gelipde osmanlı yeniden kuralım demek üstelik daha kendi kara sınırımızı zor koruyorken sadece komedi

para çekimi konusunda algı diyorlarda zaten bunun olacağından şüphelenen çoğu insan parasını çekti, çekmeyen destekçileri, kime ne algısı oluştursunlar, bu olay için fazla zaman bile geçti ben daha erken bekliyordum açıkçası

Bu ülkede siyasete girenlerin hepsi 20 yy. Osmanlının son zamanlarında dahil 100 yıllık süreçte çıkar için giriliyo, dava adamlarını zamanında harcayanda o yürüdükleri siyasi liderlerin arkasında herkes birisinin adamıydı bu ülkede bunu kimse inkar edemez.

Eskiden belki bu kadar teknoloji vs olmadığında dolayı kim ne yaptı bilimezdik bilemiyorduk yaşım gereği de pek bilemedim okudum duyduğum kadar, Ama herkes bunu zamanında yapmış bazıları abartmış bazıları normal yapmış ama herkes yapmış bu "torpil" işini ama şunu çok iyi biliyorum bu kadar torpil ve çıkarına kullanan belki hiç hükümet gelmedi. Bunu da kimse inkar etmesin.

Ama Türk- İslam sentezini gerçekleştiren bunlar, Türk'den çok Türkiyeli Olmayı öğrten bunlar, eskiden yaşlı annelerine kimse bakmazdı şimdi bakım parası için herkes yarışıyor o yüzden Yaptıkları hizmetide hiçe saymayın.

Yiğidi öldür hakkını ver demişler ! Şunu da çok iyi biliyorum Muhalefet iyi olsa bu kadar da torpil işi olmazdı.

---------- Spam Engelliyici 00:56 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

yemin ediyorum kendimi öldüresim geliyor haksızlıkları görünce milletvekili polisi sıraya çekip hesap soruyor yahu fatih sende orada olabilirdin onuda yaratan Allah sen görevini yaptın suçsuz yere adamlar fırçaladı bumudur 600 yıllık adaletiyle ün salmış Osmanlının devamı bu dediğim en ufak olay bak bugün sana milyon tane hata sayarım evet milyon tane bin değil Allah büyüktür ama elbet hata yapanlarada hesap sorulur bu arada Osmanlıyı sevmem hayalperest yapmıyor beni 2015 gelipde osmanlı yeniden kuralım demek üstelik daha kendi kara sınırımızı zor koruyorken sadece komedi

hocam öncelikle biraz sakin ol, kendini öldürmen kimseye ne faydası olur ne de zararı, hata varsa da yapabileceğin bişey yok .
biz kendi işimize bakalım başka elimizden bişey gelmez, ben kendi adıma söylüyorum çok şükür herşeyden memnunum

Hepsi Ameriganın oyunu.
Şaka şaka.
Bildiğin devletin oyunu.
:D

Hayırlı traşlar.
Sırada Son Kale Doğan Medya var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri