TN - Tuconetwork Soru - Cevap - Yardım Başlığı

• Kullanıcı Arshavin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Arshavin

Kayıtlı Üye
TN - TucoNetwork olarak 09-09-2013 tarihinden itibaren var olan network yetkimizi daha aktif kullanmaya karar verdik. Bununla birlikte YTpara üzerinde yeni kategorimiz oluşturulmuştur.

TucoNetwork ile ilgili sorunuz - bilgi almak istediğiniz konular veya yardıma ihtiyacınız var ise bize bu başlık altında yazabilirsiniz. Bu tür konular bu başlık altında cevaplandırılacaktır.

Bilginize.

Teşekkürler.
Tuconetwork

Ne kadar kesinti yapıyorsunuz ?

Ne tür kanalları alıyorsunuz ?

Ödeme şekilleri falan nasıl oluyor ?

Teşekkürler :)

Telif yendiğinde kanal atılıyor mu?
Hangi networkun bayiliği?

Ne kadar kesinti yapıyorsunuz ?

Ne tür kanalları alıyorsunuz ?

Ödeme şekilleri falan nasıl oluyor ?

Teşekkürler :)

Merhaba, kesinti oranımız mart ayı sonuna kadar %20 olarak ayarlandı. Nisan ayı ile birlikte bu oran 25 veya 30'a çıkacak.

Telifsiz günlük 200 izlenimli ve copyright sorunu çıkarmayan kanallar önceliktir. Yani çizgifilm, dizi ile işleyen kanalları alamıyoruz.

Ödeme diğer networkler ile aynı Paypal ile yapılacak.

Teşekkürler.

Telif yendiğinde kanal atılıyor mu?
Hangi networkun bayiliği?

Telif ile atılma söz konusudur. Forela digital'e bağlıyız.
Teşekkürler.

Ayrıca kategori altında diğer konumuza bakarak bu tarz bilgileri öğrenebilirsiniz.

bence güzel bi tanıtım konusu açın herkes bilgilensin hocam

Selamlar,

Kanalın bir aylık olması şartmıdır ?

Hocam Başvuru yaptım 1 hafta oldu cevap geldi

Rica ederim.

Arkadaşlar cevap gelmediyse kanalın durumunu öğrenmek istiyorsanız bana kanalı pm atın hemen ilgileniriz.
Anlayışınız için teşekkürler.

Merhabalar hocam geçen bi kanalımla başvuru yapmıştım bugün davet gelmiş kabul ettim fakat Dashboard için herhangi bir mail gelmedi daha sonra mı veriliyor acaba bilgi alabilirmiyim? teşekkür ederim..

Merhabalar hocam geçen bi kanalımla başvuru yapmıştım bugün davet gelmiş kabul ettim fakat Dashboard için herhangi bir mail gelmedi daha sonra mı veriliyor acaba bilgi alabilirmiyim? teşekkür ederim..

1 gün bekleyin, hocam daha sonra

network.forela.com/signup/ buraya girip kanalınızı kayıt edin

1 gün bekleyin, hocam daha sonra

network.forela.com/signup/ buraya girip kanalınızı kayıt edin

Hocam bugün dashboard için davet gelmiş maile neyse gönderdikleri linkten kayıt oldum, dashboard panele giriş yapmaya çalıştığım da Invalid Login. Please Try Again. hatası alıyorum :( bu genel bir sorun mu?

edit

sorun kendi kendine düzeldi :)

TN - TucoNetwork olarak 09-09-2013 tarihinden itibaren var olan network yetkimizi daha aktif kullanmaya karar verdik. Bununla birlikte YTpara üzerinde yeni kategorimiz oluşturulmuştur.

TucoNetwork ile ilgili sorunuz - bilgi almak istediğiniz konular veya yardıma ihtiyacınız var ise bize bu başlık altında yazabilirsiniz. Bu tür konular bu başlık altında cevaplandırılacaktır.

Bilginize.

Teşekkürler.
Tuconetwork

mart kazançları paypal hesaplarına ne zaman aktarılacak acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri