tok açın halinden anlamaz

• Kullanıcı navy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
kurguyum ben diye bağırıyo desenli kıyafetlerden mevzuya uyanır herkes

videodaki evsiz adam buna acayip benziyor
bradley_l.jpg

Son düzenleme:
kurgu bu,yaka mikrofonu ortada kemerde telsiz aparatı v.s. ,buna benzer bir video vardı adı aklıma gelmiyor onun çakması olmuş bu :) anlamlı mı? evet anlamlı bir video...

kurgu olup olmaması önemli değil abd gibi ülkelerde sokak yaşayan milyonlarca insan var ve bizim ülkemiz gibi değil oralar gerçi son yıllarda bizde onlardan aşağı kalır değiliz ya neyse
Kuzenim bu yıl geldi abden bu tarz cok hikaye dinledim ve her yıl soğukdan ve açlıkdan ölen 10 binlerce insan olduğunu kendinin cok fazlasına şahit olduğunu duydum
Sorduğum soru insanlar yardımcı olmuyor mu sorusuydu.
Cevap net orada bizim gibi farklı ülkelerden giden insanlar yardımcı oluyor ama abd halkı bu duruma cok duyarsız onlara insan gibi bakmıyor birer hayvan muamelesi görüyor oldu
Yani bu tarz videolar ne kadar kurgu da olsa anlatılan olay yaşanan olay %100 gerçek

Başıktaki tok kelimesini benim gibi Token olarak okuyan oldumu :D
Aklımız fikrimiz youtube olmuş :)

Bende bağcılara inip prank çekeceğim köşe kenarında takılanlara iş olacağım da direk bıçağı çekip takarlar.

kurgumudur gerçekmidir bilmem ama çok harika bir iş çıkarmışlar helal olsun ana fikir zaten harika

İlk çıktığında ben de izlemiştim. Yalnız bu aboneyi Türkiye'de 4-5 yılda yapıyorlar. Ancak adamların katılım tarihi: 1 Mar 2014

Bende kurgu olayında şüpheye düştüm ancak, dilenci olan kişi gözyaşı dökünce o an ki surat ifadesinden bunun kurgu OLMAYACAĞINI düşünüyorum. Son zamanlarda bu sosyal deneyler meşhur oldu zaten.

en etkileyici kısmıda orası kurguysa eğer oscarlık oynamış adam :D

ABD'de sosyal bir deney için evsiz bir adama 100 dolar veren Josh Paler Lin gizli videoyla kaydettiklerine inanamadı. 100 doları alan ve ardından bir alkol dükkanına giden adamın yaptıklarına inanamayacaksınız.

https://www.youtube.com/watch?v=DsFsh4SMIhU

Ya ağlamasın hiç kimse
Ya da gülmesin şu her zaman gülenler
Ya kimsede olmasın para denen illet
Ya da paylaşmasını öğrensin paralı millet.
Ya kimse söylemesin sevdiğini
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini.
ya şu bayramlar hiç yaşanmasın
Ya da bayramlarda et yemeyen kalmasın
(atalay demirci)

ABD'de sosyal bir deney için evsiz bir adama 100 dolar veren Josh Paler Lin gizli videoyla kaydettiklerine inanamadı. 100 doları alan ve ardından bir alkol dükkanına giden adamın yaptıklarına inanamayacaksınız.

https://www.youtube.com/watch?v=DsFsh4SMIhU

Ya ağlamasın hiç kimse
Ya da gülmesin şu her zaman gülenler
Ya kimsede olmasın para denen illet
Ya da paylaşmasını öğrensin paralı millet.
Ya kimse söylemesin sevdiğini
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini.
ya şu bayramlar hiç yaşanmasın
Ya da bayramlarda et yemeyen kalmasın
(atalay demirci)
Bizim burada versen bi dayıya doğru kendini tekel bayinde bulur ve şarap zulası yapar kendine.
Denizlide bir dilenci var sürekli bebek arabasıyla geziyor. Ve onu sürekli görüyorum. bilira vercenmi karnım aç diyor. Birgün dikkatimi çekti ve adamın yanına gittim abi açmısın dedim açım dedi. Gel seni doyurayım dedim yok sen bilira ver dedi. Neyse verdim. Takip ettim adamı. Taşıdığı bebek arabasını kurcalıyordu yavaşça yaklaştım ne var onun içinde diye bir baktım 10 şişe açılmamış şarap var. Beni görünce hemen kapattı üstünü. Utandı biraz. Dedim amcaya. Amca hayatının sonuna dek içmek güzel mi be dedim. Yapma amca sağlığına zararlı kaç yaşına gelmişsin dedim bana yok yok bişi olmaz dedi çekti gitti :o...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri