Tom ve Jerry'e Kinder Surprise Yumurta Açtırdım - Sizce Nasıl Olmuş?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Farklı ve güzel olmuş. Tebrik ediyorum.
Teşekkür ediyorum beğendiğinize sevindim...
vay be!

---------- Mesaj saat 22:45:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:43:38 civarında gönderildi. ----------

hatta dahada abartılı yap özenme gerek yok bunları çocuklar izliyor mantık hatası aramazlar hayal güçlerini çalıştırırlar

Aslında çok haklısınız özellikle çocuklar büyük, abartılı, renkli, cicili bicili şeylere saldırdıkları için söylediğiniz çok mantıklı...teşekkürler..

---------- Mesaj saat 00:59:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:13 civarında gönderildi. ----------

yanlız reklam yok :)bende gözükmedi diğer iki videodada bilgine

Şimdi tekrar baktım bende tüm videolarda reklam görünüyor...belki anlık sorun olmuş olabilir sizde...yinede uyarı için çok teşekkürler..

Kocaman WB damgası var videoda, tehlikeli Telif yemek ihtimalin çok yüksek.

Kocaman WB damgası var videoda, tehlikeli Telif yemek ihtimalin çok yüksek.

Sorun damgada değil ki bence, çizgi filmin WB ait olduğunu cümle alem biliyor damga olmasada sıkıntı zaten...telif yersemde canım sağolsun der geçerim...en azından bir şeyler denemenin mutluluğu yeter...yorum için de teşekkür ederim ayrıca..

3 videonuzda çok başarılı kesinlikle devam ettirmelisiniz . Ayrıca videolarınızdaki kurgulama yeteneğinizide tebrik ederim.

3 videonuzda çok başarılı kesinlikle devam ettirmelisiniz . Ayrıca videolarınızdaki kurgulama yeteneğinizide tebrik ederim.
Mause videosu, üzerinde çalıştığım programı denemek amaçlı sadece el hareketimi video üzerine aktarabiliyormuyum diye çekilen video.. her hangi bir kurgu yapmamıştım ama sonradan baktım ki mause fare anlamına geliyor...kediyle fare karakterlerini farkında olmadan birleştirmişim :D...Diğer videolar ise evet uzun düşünceler sonrasında kurgulandı...beğeninize ve destekleyici yorumlarınıza çoook teşekkür ederim..
gerçekten güzel olmuş güzel bi intro vs de koyarsanız kısa çizgi film tarzı.
Teşekkür ederim...intro olayını düşünüyorum zaten en kısa zamanda....

:D ne zmn dan beri çoçuklar youtube ye giriş yapmaya başladı güzel birşey çizgi film paylaşın daha karlı iş :D bir yerden duydum cocuklar reklamı kapar ken yalnıslıkla basıyo mus :D

:D ne zmn dan beri çoçuklar youtube ye giriş yapmaya başladı güzel birşey çizgi film paylaşın daha karlı iş :D bir yerden duydum cocuklar reklamı kapar ken yalnıslıkla basıyo mus :D
çizgi filmler genelde eşlenik veriyor...ve dediğiniz gibi çocuklar videoyu izleyebilmek için aceleci davrandıklarından yanlışlıkla reklamı tıklıyorlarmış...bende duydum bunu...

Güzel fikir ama neden hep yumurta olayı valla sonunda herkes yumurta isine basliycak gibi :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş yumurta çalışmaların güzel bunu daha öncede söyledim çalışmaların devam etsin ... hep birlikte güzel sonuçlar görürüz inşallah... karşı komşun diyeyim

Guzel editlemissiniz tebrikler, fakat dikkat edin bu tarz icerikler 3.taraf verebilir emekleriniz bosa gitmesin.

Iphone 5s ile gönderildi.

kardeş yumurta çalışmaların güzel bunu daha öncede söyledim çalışmaların devam etsin ... hep birlikte güzel sonuçlar görürüz inşallah... karşı komşun diyeyim

Komşum yüreğine sağlık...Düşüncelerin ve desteğin için çoook teşekkürler....

3 kişi kanalıma abone olmuş çook şaşırdım...Değer veripte kanalıma abone olan arkadaşlara çooook teşekkür ederim...Kimler abone oldu bakayım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri