- Web sitesi
- www.vatanticaret.net
yanlız reklam yok
bende gözükmedi diğer iki videodada bilgine
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ediyorum beğendiğinize sevindim...Farklı ve güzel olmuş. Tebrik ediyorum.
vay be!
---------- Mesaj saat 22:45:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:43:38 civarında gönderildi. ----------
hatta dahada abartılı yap özenme gerek yok bunları çocuklar izliyor mantık hatası aramazlar hayal güçlerini çalıştırırlar
yanlız reklam yokbende gözükmedi diğer iki videodada bilgine
Kocaman WB damgası var videoda, tehlikeli Telif yemek ihtimalin çok yüksek.
Mause videosu, üzerinde çalıştığım programı denemek amaçlı sadece el hareketimi video üzerine aktarabiliyormuyum diye çekilen video.. her hangi bir kurgu yapmamıştım ama sonradan baktım ki mause fare anlamına geliyor...kediyle fare karakterlerini farkında olmadan birleştirmişim3 videonuzda çok başarılı kesinlikle devam ettirmelisiniz . Ayrıca videolarınızdaki kurgulama yeteneğinizide tebrik ederim.
Teşekkür ederim...intro olayını düşünüyorum zaten en kısa zamanda....gerçekten güzel olmuş güzel bi intro vs de koyarsanız kısa çizgi film tarzı.
Zaten çocuklar izlyor arkadaşım...youtubede kısa bir araştırma yaparsan 52 milyon bile izlenmiş süpriz yumurta videolarına ulaşabilirsin...Çoçukça bunu izleyenlerde var demekki![]()
çizgi filmler genelde eşlenik veriyor...ve dediğiniz gibi çocuklar videoyu izleyebilmek için aceleci davrandıklarından yanlışlıkla reklamı tıklıyorlarmış...bende duydum bunu...ne zmn dan beri çoçuklar youtube ye giriş yapmaya başladı güzel birşey çizgi film paylaşın daha karlı iş
bir yerden duydum cocuklar reklamı kapar ken yalnıslıkla basıyo mus
![]()
Güzel fikir ama neden hep yumurta olayı valla sonunda herkes yumurta isine basliycak gibi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel fikir ama neden hep yumurta olayı valla sonunda herkes yumurta isine basliycak gibi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş yumurta çalışmaların güzel bunu daha öncede söyledim çalışmaların devam etsin ... hep birlikte güzel sonuçlar görürüz inşallah... karşı komşun diyeyim
3 kişi kanalıma abone olmuş çook şaşırdım...Değer veripte kanalıma abone olan arkadaşlara çooook teşekkür ederim...Kimler abone oldu bakayım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.