toplam gelir 1.001,70$ tahmini kazanclar 564,20$

NOT : Bu arada aldığınız caps'te TBMB'nizi çok düşük buldum, sizden o rakamı en 3.50 $, hatta 5.0 $ seviyelerine çekecek performans bekliyorum.. Video seçimlerine az daha dikkat..

Üstad ben de yeni yeni partnerliğe geçiyorum, o caps'te görülen bgbm 1.02 hakikaten çok düşük.Partnerlikte bu kadar düşük olabiliyor mu bin gösterim başına kazanç? Ya da etkenler neler yükseltmek için, video seçimi derken?

Hayır, sizin caps aldığınız bölüm videolarınızın ortalama kazancını (TBMB) gösteren performans sayfasına ait.. Sizin net kazançlarınızı göreceğiniz kısım dün de anlattığım gibi Youtube Analiytics sekmesini https://www.youtube.com/analytics tıkladığınızda karşınıza ilk çıkan ''Genel Bakış'' isimli bölümde bulunan ve ''Toplam Tahmini Kazançlarınız'' yazan yerdeki rakamlardır. Bizim bütün kanallarımız hep partner olduğu için adsense'yi çok fazla bilmiyorum. İyi ki de hiç bilmiyoruz, çünkü adsense'nin asla partner kadar kazandırmadığını biliyoruz.

NOT : Bu arada aldığınız caps'te TBMB'nizi çok düşük buldum, sizden o rakamı en 3.50 $, hatta 5.0 $ seviyelerine çekecek performans bekliyorum.. Video seçimlerine az daha dikkat..

---------- Mesaj saat 22:09:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:51 civarında gönderildi. ----------

Aşağıda cevabını verdim. Dashboard olayını çok önemsemeyin, zaten dashboard'a yansıyan rakamlar da bir kuruş bile oynamadan analiytics'ten giden rakamlardır.

Peki, bgbm kısmı: 1.02 ve diğer kısımlar zaten ekran görüntüsünde mevcut. Bu kısım ne işe yaramakta?

Diğer bir sorum ise; 29 Ağustos 2013 tarihinde 32K izlenim almasına rağmen Analyctis kısmında o tarihde toplam kazancımın olduğu ve performans kısmında o günde dahil olmak üzere 19K göstermekte. Yani 4 günlük gösterim sayım; 69K iken performans ve kazanç kısımlarında 19K gösteriyor. Bunlar güncellenir mi veya böyle kalır mı?

peki adsensede 1.000$ / analytics de 800$ hangisini baza alacığız ?

ayrıca şu konudaki yazım hakkında bilgisi olan bir arkadaş rica etsem beni bilgilendirebilir mi ?

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...gizle-yapip-actiktan-sonra-index-almiyor.html

Linkini vermiş olduğunuz konudaki sorunuzu cevapladım.. Çözümü çok basitti formülünü yazdım. İyi indexlemeler :)

---------- Mesaj saat 22:28:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:50 civarında gönderildi. ----------

Peki, bgbm kısmı: 1.02 ve diğer kısımlar zaten ekran görüntüsünde mevcut. Bu kısım ne işe yaramakta?

Diğer bir sorum ise; 29 Ağustos 2013 tarihinde 32K izlenim almasına rağmen Analyctis kısmında o tarihde toplam kazancımın olduğu ve performans kısmında o günde dahil olmak üzere 19K göstermekte. Yani 4 günlük gösterim sayım; 69K iken performans ve kazanç kısımlarında 19K gösteriyor. Bunlar güncellenir mi veya böyle kalır mı?

Performans bölümündeki TBMB'nin ne anlama geldiğini ve kazançlarınızın seviyesini direkt olarak nasıl etiklediğini hem size Özel Mesaj'da, hem de forumda pepşepe açılan konuyla ilgili post'larda bir kaç kez anlatmıştım. Bunları nasıl kaçırdınız :) Neyse ilk fırsatta özel konu açarak bu TBMM ve performans ilgili bilgileri detayları ile yeniden yazacağım, faydalanırsınız.

69 K olan ama 19 K görünen izlemeleriniz ise güncellenecektir mutlaka.. Videonuzda görünen izleme sayılarınız analytics bölümüne bazen geç yansıyor, merak etmeyin

---------- Mesaj saat 22:34:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:28:58 civarında gönderildi. ----------

Üstad ben de yeni yeni partnerliğe geçiyorum, o caps'te görülen bgbm 1.02 hakikaten çok düşük.Partnerlikte bu kadar düşük olabiliyor mu bin gösterim başına kazanç? Ya da etkenler neler yükseltmek için, video seçimi derken?

Aşağıdaki konuda videolardaperformans ve kazanç faktörlerini yazmıştım, biraz inceleyin isterseniz, faydası olacaktır mutlaka
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-yukledigim-videolar-hic-izlenim-almiyor.html

Hocam adsense panalindeki kazancınızı %20 azaltın. Ortalama size yapılacak ödeme ortaya çıkar.

hocam adsensede ne yazıyosa odur başka heycan aramayın :D

arkadaşlar bu güne kadar edindiğim tecrübeye göre bu kesinti %22 yada 20 diye birşey yok.tam olarak mantığını kavramamış olmakla birlikte haziran ayında hesapladım %16 kesinti vardı.nisanda hesaplamıştım %25 kesinti olmuştu.yani geçersiz tık mı yada başka bişeymi bilmiyorum ama gördüğüm değerler bunlardı..

youtube analtycse girdigimde tahmini kazanclar 564$ gozukuyo ama reklam performansina girdigimde toplam kazanclar 1.001,70$ gozukuyo hangisi dogru kazancim?

abi o toplam kazançlar reklamdan gelen gelir demek, onun 100/55 sen alıyorsun 45 inide youtube alıyor, yani reklamcının toplam ödediği miktar 1000 dolar 550 senin 450 youtubeun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri