Ümit Korkmaz
Yasaklanmış
@hedefyoutube bence network e bağladığın kanallarda butip denemeleri yap. Ads..se nin itibarına kayıt edilir ona bağlı ve kapatılan kanallar. Ads..se ile başın ağrımasın sonra.
Bir de video yap işi benim çözemediğim bir konu. Yani orada sağlıklı çalışamadım hiçbir denememde. Demek ki bilmediğim bazı kurallar ve sınırlar var.
Yazdığın son satır için benim eklemem şu: Ben Ads..se e bağlamak yerine para kazanmayı açınca aynı sorunla karşılaşıyorum.
Şimdi sana sorum şu: Videoyap ile kaybettiğin bu iki kanal nedeni ile videoyap taki client id ve Api hesapların kötü itibar aldı mı? Mimlen di mi?
Çünkü bu bundan sonra bu bilgiler ile yapacağın kanal ekleme, video yükleme vb işlerini de olumsuz etkileyecektir. Ayrıca 3. 7. ve 12. kanallarının kapanan ikisini kullanan IP ler için amcamız nasıl bir kayıt düşüyor ve bu kayıdı ne kadar süreliğine değerlendirmelerine katıyor. Yani senin videoyap üserinden yükleme yaptığın ve kapanan bir/birden fazla kanalının IP leri benim videoyap üserinde yükleme yapacağım kanal ile aynı ise o zaman ben daha kanala video basmadan kirli bir IP üzerinde oluyorum bunu bilmeden ve daha maç başlamadan 1-0 yenik durumdayım. Bu "kirli" IP ne zaman ve nasıl temizleniyor ki tekrar kullanabilelim.
Bu yazdıklarım konusunda hep birlikte değerlendirme yapalım diye sana yazdım/sordum.
Bir kanalım kapanırsa hemen videoyap clint id değiştirin temiz mail ile. Olmadı yeni videoyap hesabı