Toplu İmza Kampanyası Adsense Ban?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arme

Kayıtlı Üye
beyler http://www.ytpara.com/adsense-ban/81018-banlanan-adsenselerin-acilmasinin-sebebi.html bu linkte yanlışlıkla banlandı diye mail almış arkadaş bizdede böyle olabilir diye düşünüyorum bu kadar kişi aynı anda aynı hatayı yapmış olamaz teorik olarak mümkün değil yüzde kaç ihtimalki herkez bi anda adsense hesabı uçuyor benim son hesab an itibariyle uçtu change org sitesinde veya google aynı mail farklı hesaplar ile yollarsak bi etki yaratbilirmiyiz desteklerinizi bekliyorum

beyler http://www.ytpara.com/adsense-ban/81018-banlanan-adsenselerin-acilmasinin-sebebi.html bu linkte yanlışlıkla banlandı diye mail almış arkadaş bizdede böyle olabilir diye düşünüyorum bu kadar kişi aynı anda aynı hatayı yapmış olamaz teorik olarak mümkün değil yüzde kaç ihtimalki herkez bi anda adsense hesabı uçuyor benim son hesab an itibariyle uçtu change org sitesinde veya google aynı mail farklı hesaplar ile yollarsak bi etki yaratbilirmiyiz desteklerinizi bekliyorum

google'un geri vites yapıcagını sanmam bu konuda,ama sesımızı duyurmaksa maksadımız ben varım,google forumundanda konu acabılırız

cık o iş yaş. Bekleyin hafta ortası bana cevap gelir. Sorun yoksa iş aramaya başlayın. Ben gerçi şimdiden aramaya başladım kariyer.netten :)

google'un geri vites yapıcagını sanmam bu konuda,ama sesımızı duyurmaksa maksadımız ben varım,google forumundanda konu acabılırız

bence bu oto ban belli bahsi geçen konuda yazmış jong denen zat algoritmamız sizi yanlışlıkla banlamış herkez mail yollasa itiraz yollasa kafalarına dank eder diyorum bu kadar kişininkinin gümlemesi hayra alamet değil

bence bu oto ban belli bahsi geçen konuda yazmış jong denen zat algoritmamız sizi yanlışlıkla banlamış herkez mail yollasa itiraz yollasa kafalarına dank eder diyorum bu kadar kişininkinin gümlemesi hayra alamet değil

itiraz mailini ve düzgün bir ingilizceyle itirazımızı toplu yapabiliriz,kaybedicek bisey yok

Rica ediyorum bu tür isteklerinizi change.org a taşımayın çok komik oluyorsunuz. Quiz için de yapılmıştı noldu? adamlar dalga geçti resmen. adsense için change.org 'da ancak milyon imza falan toplayacaksınız ki dikkat çekebilesiniz (!). öyle 1000-2000 imzayla olacak iş değil. Geçmiş olsun bu arada..

en saglıklısı google destek ekibine ingilizce ve türkçe mail atmak

Yapılabilecek tek şey Adsense forumda konu açmak.Change.org sitesinde konu açmak çok saçma olur.Spam yaptım adsensem uçtu imza istiyorum mu dicez.

Arkadaş spam yaptık banlandık işte bende banlandım.. Bu kadar insan spam yapıyordu banlandı sanki ortada Google'ın yaptığı bir hata varmış gibi davranmayın.. Evet özgün olanlarda arada kaynadı ama onlar itiraz edip alıyorlar zaten geri.

Spama evet diye yürüyüşte düzenleyin :D :D Yapmayın böyle :D

Kaybedecek bir şey yok ama kazanacak bir şeyin de olmadığını bilince zaman kaybı gibi olur. :)

Bütün politikalara uyduğunuz halde hesabınız banlandıysa itirazınızı yapın açarlar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri