Toplu Kapanma Sorunu Yaşayanlar Buraya ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sefer link vermeyeceğim merak etmeyin :)

Bilindiği gibi çoğumuz spam yapıyoruz ve çoğumuz videoyap botu kullanıyoruz. Buna bağlı olarak Youtube Spam robotlarını daha çok sıklaştırdı ve algoritmalar daha katı ve kuralcı hale geldi hatta ve hatta kapanmaların ne oldugunu tamamen bilemiyoruz bile ve youtube sürekli bir şaşırtma planı içersinde .. Sebep tam olarak bilinmiyor Doğru yolda gittiğinizi düşünüyorsunuz sonra bir bakmışsınız kanal yine kapanmış... Neyse konuyu fazla uzatmayalım

Şimdi değerli üstadlar öncelikle ben bu yöntemi uyguluyorum nerdeyse 2,5 haftadır ya 1 ya 2 kanalım kapanmıştır. Toplu kapanma yaşamıyorum

Olay aslında videoyapda değil, videoyap zaten üye çokluğundan kendisinin ne kadar kaliteli bir bot oldugunu zaten ispatlamıştır.

Botta bilindiği gibi 25 kanal ekleme limiti var.

1-2-3-4-5 Kanal 1 İp Her 5 Kanalda 1 İp oldugunu düşünüyorum.

Şimdi biz spam yaparken kanalları ard arda bağlıyoruz. Birisi kapanınca o ip' aynı gün aynı saatler içerisinde yapılan yüklemeler sonucunda kanallar toplu olarak kapatılıyor.

Yani 1. kanala yükleme yaptıktan sonra 1'den 5'e kadar mayın tarlası olarak görebilirsiniz.

Videoyap' a 1 kanal ekliyorum sadece 1. kanaldan yüklemem bittikten sonra O kanalı videoyaptan çıkartıyorum ve tokkeni kaldırıyorum..

6. kanala geçiyorum..yani videoyap kanallarım kısmından 6. kanal ekleme kısmına yeni kanalı ekliyorum 6. kanala yüklemem bittikten sonra 6. kanalı kaldırıyorum daha sonra 11. kanala geçiyorum .. ve bu şekilde devam ediyorum.. Yani gün içersinde aynı İp' den yüklenen eş zamanlı videolar toplu olarak kanal kapatılmasına neden oluyor. Ben Bu sayede Toplu kapanma yaşamıyorum.

Saygılarımla

5 kanalda 1 ip varsa hocam 25 kanala 25 ayrı ip yaparsa videoyap bu sorun çözülür?

vds den de kapanıyor kanallar

Videoyap'taki toplu kanal takip yaptırımları bırakın diye tavsiyede bulunabilirim.
1 ipten yüzlerce kanala girince kanallar patates oluyor.

Son haftalardaki tüm toplu kapanmaları okuyorum forumdaki %85-90'ı videoyap kullananların.

Çözüm basit , bot a takip yaptırmayın o kadar. Her gün şu kanaldan şu kadar video yükle kısmını kullanmıyorum mesela. Kanal kontrolü yaptırmıyorum. Ünlem geç yapmıyorum. Yaptığım tek işlem video yüklemek etiket açıklama özgünleştirmek. Diğer özellikler riski geliyor bana. 6 gündürde kanallar sağlam şimdilik bir sorun yok

вєякαη;412097' Alıntı:

Güldürdü :)

--------------------------------------

Dostum, videoyap'a ve web_scripti'ne karşı manevi olarak çok şey borçlu olduğumu hisseden birisiyim. Bana çok güzel paralar kazandırdı ve hala artarak kazandırıyor.

Daha öncesinde 50 küsür VDS'le bu sektörde bir yerlere gelmeye çalıştığım için botun kıymetini herkesten çok daha iyi görüyorum.

Fakat ben bile bu mesajı ticari amaçlı & övgü olarak algılıyorsam diğer arkadaşlar nasıl yorumlayacak sen düşün. Videoyap'ı övmene gerek yok, merak eden kullanır, beğenirse yakın arkadaşlarına tavsiye eder bu kadar basittir değil mi?

Nerde çokluk orada b*kluk demişler. İnsanlar kendileri tartsın, biçsin boş ver.

--------------------------------------

Gel gelelim ana konuya;

Hiç bir alakası yok malesef dediğin şeylerin toplu kapanmalarla. 6 videoyap hesabım var şu an %100 aktif kullandığım. (Bir arkadaş ile daha anlaştım düzenli maaş ile çalışacak; yani haftaya 20'ye yakın hesabım olacak, her neyse..)

Bu 6 hesaba her 3 günde bir, 25'er kanal 5 dakika içerisinde girilir. Son 30 gündür aynı zamanlarda ardışık şekilde kanallarım KESİNLİKLE kapanmadı.

---------------

Yahu anlamadığım şey şu; bu toplu kapanmaların sebebini çözmek zor bir şey değil arkadaşlar. Hiç mi oturup düşünülmüyor? Sanırım durmadan ytpara F5'liyorsunuz, biri sebebini söylesinde halledelim sıkıntıyı diye. Kusura bakmayın ama yok öyle bir dünya.

--------------

Ben göz göre göre 150+ kanal açıp hepsini bilerek banlattıysam ve sonuca ulaştıysam siz de aynı şeyi yapmak zorundasınız. Pardon ama ben enayi miyim bu kadar çalıştıktan sonra forumda paylaşıp, boş gezenin boş kalfası insanlarla emeğimi paylaşacak kadar?

-------------

Son kısımların hiç birisi konu sahibini hedef alarak yazılmadı, sadece genel olarak sitem ettim.

Videoyap'taki toplu kanal takip yaptırımları bırakın diye tavsiyede bulunabilirim.

Son haftalardaki tüm toplu kapanmaları okuyorum forumdaki %85-90'ı videoyap kullananların.

Artık şu a botunu, b botunu, x botunu, y botunu kötülemeyi bırakıpta bu yaptığınız işin tamamen yasak bir şey olduğunun farkına varın ve kanallarınızın kapanmasında YT'nin sonuna kadar tamamen haklı olduğunu öğrenin. Gelen suçu bota, giden suçu bota atıyor. Var mı öyle bir bot hiç kanalı kapatmayan bir özelliğe sahip varsa onu kullanalım bro. Yaptığınız ayıp. Zamanında çok para kazandığınz botlara şimdi gelip saydırmayalım lütfen

Artık şu a botunu, b botunu, x botunu, y botunu kötülemeyi bırakıpta bu yaptığınız işin tamamen yasak bir şey olduğunun farkına varın ve kanallarınızın kapanmasında YT'nin sonuna kadar tamamen haklı olduğunu öğrenin. Gelen suçu bota, giden suçu bota atıyor. Var mı öyle bir bot hiç kanalı kapatmayan bir özelliğe sahip varsa onu kullanalım bro. Yaptığınız ayıp. Zamanında çok para kazandığınz botlara şimdi gelip saydırmayalım lütfen

Sen benim yorumumu nasıl okuyorsun?
Ben bottaki kanal takip'i yaptırmazsanız en aza indirebilirsiniz dedim, bu bir öneridir.
Ben kimi kötülemişim?

Yorumu ya okumadın yada anlamadım.
Gelip burda saçma sapan yorum yazıyorsun.
Ben botu nerde kötüledim?

Sen benim yorumumu nasıl okuyorsun?
Ben bottaki kanal takip'i yaptırmazsanız en aza indirebilirsiniz dedim, bu bir öneridir.
Ben kimi kötülemişim?

Yorumu ya okumadın yada anlamadım.
Gelip burda saçma sapan yorum yazıyorsun.

Ben botu nerde kötüledim?

"Son haftalardaki tüm toplu kapanmaları okuyorum forumdaki %85-90'ı videoyap kullananların."

bu nedir birader bota resmen sövseydin daha iyiydi. İğnelemen güzelmiş kardeş

"Son haftalardaki tüm toplu kapanmaları okuyorum forumdaki %85-90'ı videoyap kullananların."

bu nedir birader bota resmen sövseydin daha iyiydi. İğnelemen güzelmiş kardeş

Bak saçma sapan yorumlar atıyorsun.
Ben kimsenin botunu kötülemiyorum. .
Gördüklerimi yazdım öneri sundum. .
Fakat sen istediğin gibi anlıyorsun.

Sen takıl kafana göre. . .
hayat sana güzel. . .

Mlsf kapanmalar devam ediyor.. Bir şekilde bu sorunu aşacağız.. Uğaraşarak bir şekilde sorunu çözeceğim yalnız şöyle bir durum vds kullananların sıkıntı yaşadığını duymuyorum.. Hiçbirşeyden emin olmamakla beraber videoyapın yükleyiş şeklinden şüpheleniyorum bu kanal kapanmalarının sebebi olarak..

Bak saçma sapan yorumlar atıyorsun.
Ben kimsenin botunu kötülemiyorum. .
Gördüklerimi yazdım öneri sundum. .
Fakat sen istediğin gibi anlıyorsun.

Sen takıl kafana göre. . .
hayat sana güzel. . .

haklısın gözümüz görmese yerdik aslında :d neyse daha da cevap vermem sana ben forum burada görüyor dahada kendimi açıklayacak vaktim yok sana

Mlsf kapanmalar devam ediyor.. Bir şekilde bu sorunu aşacağız.. Uğaraşarak bir şekilde sorunu çözeceğim yalnız şöyle bir durum vds kullananların sıkıntı yaşadığını duymuyorum.. Hiçbirşeyden emin olmamakla beraber videoyapın yükleyiş şeklinden şüpheleniyorum bu kanal kapanmalarının sebebi olarak..

Edge kullandığın işletim sistemi nedir.
ve dinamik ip misin statik ip misin ?
neden diye sorucam kanal kapanma sıkıntısı cok yaşıyorsun bir kaç bişey önercem onları dene bakalım kapancak mı ?

haklısın gözümüz görmese yerdik aslında :d neyse daha da cevap vermem sana ben forum burada görüyor dahada kendimi açıklayacak vaktim yok sana

Bak 4. mesaj benim mesajım.

http://www.ytpara.com/412111-post4.html

Bak 5. mesaj kral 2241

http://www.ytpara.com/412128-post5.html

Çözüm basit , bot a takip yaptırmayın o kadar. Her gün şu kanaldan şu kadar video yükle kısmını kullanmıyorum mesela. Kanal kontrolü yaptırmıyorum. Ünlem geç yapmıyorum. Yaptığım tek işlem video yüklemek etiket açıklama özgünleştirmek. Diğer özellikler riski geliyor bana. 6 gündürde kanallar sağlam şimdilik bir sorun yok

Ve birçok tavsiyede bulunmuş.
Ama sen gelip bana botu kötülüyorsun geyiği yapıyorsun.
Ben sana cevap veriyorum diye gelip Modlar uyarır tartışma yapmayın diye.
:D

Sana ne desem boş.
Ben videoyap'ı kötülediysem, çıkıpta a-b-c botunu kullanıyorum herkes alsın mı dedim?
Senin mantığın bir kere yanlış.
Hani içinde kötülük varsa diye birşey vardır ya.
Senin için kötü.
Benim her yazdığımı almadan alttaki yeri kalın çiziyorsun.

Sana laf anlatmaya çalışacağıma 2 Video atarım Yt'ye.
:cool:

Bak 4. mesaj benim mesajım.

http://www.ytpara.com/412111-post4.html

Bak 5. mesaj kral 2241

http://www.ytpara.com/412128-post5.html

Ve birçok tavsiyede bulunmuş.
Ama sen gelip bana botu kötülüyorsun geyiği yapıyorsun.
Ben sana cevap veriyorum diye gelip Modlar uyarır tartışma yapmayın diye.
:D

Sana ne desem boş.
Ben videoyap'ı kötülediysem, çıkıpta a-b-c botunu kullanıyorum herkes alsın mı dedim?
Senin mantığın bir kere yanlış.
Hani içinde kötülük varsa diye birşey vardır ya.
Senin için kötü.
Benim her yazdığımı almadan alttaki yeri kalın çiziyorsun.

Sana laf anlatmaya çalışacağıma 2 Video atarım Yt'ye.

Ah be kardeşim senin görme veya okuma, veya okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım. Yukarıdaki mesajıma bak

ben bundan bahsediyorum sen gelmiş hala öneri diyorsun :ASD:QWR:ASD:AS:D:ASD: haklısın :D neyse daha da cevap verme :d

Ah be kardeşim senin görme veya okuma, veya okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım. Yukarıdaki mesajıma bak

ben bundan bahsediyorum sen gelmiş hala öneri diyorsun :ASD:QWR:ASD:AS:D:ASD: haklısın :D neyse daha da cevap verme :d

вєякαη;412097' Alıntı:
Bilindiği gibi çoğumuz spam yapıyoruz ve çoğumuz videoyap botu kullanıyoruz.

Ah ah komik arkadaşım.
İlk mesajda Berkan neyden bahsediyor?
Bu hangi bot?
Ben hangi bottan bahsediyorum.
:D :D :D

Bu konuda hangi bottan bahsediliyor?
+ Geçenlerde videoyap'ın ipleri spama düştü sağ kanal kalmadı.
Bunlarıda forumda okuyoruz, uydurup yazmıyoruz.

Ben bu şekilde çalışıyorum yüzde 20 oranında gidiyor gene yani 5 kanaldan biri bu yöntemlede gidebiliyor.

Ayrıca 35 liralık bir wifi adaptörüm var ona özgü bi mac adresi var yerel ağı kapatıp wifi ağıyla girerim arada kendi modemim üzerinden.Bazende komşudan :D

Her kanala 1 ip verilmesi imkansız bu araada dünyanın en büyük vpn şirketinde bile 60.000 tane ipsi var.İp sıkıntılı bir konu bittiydi bitecekti tartışması falan çıkar arada.

Edge kullandığın işletim sistemi nedir.
ve dinamik ip misin statik ip misin ?
neden diye sorucam kanal kapanma sıkıntısı cok yaşıyorsun bir kaç bişey önercem onları dene bakalım kapancak mı ?

İlgin için teşekkür ederim aklıma gelen şeyleri uygulamaya çalışıyorum.. İşletim sistemi win 8 pro kullanıyorum hatta bugün yeni format attım kanal oluşturdum.. İp adresim dinamik ve çerez silme gizli sekme falan modem reset birçok şeye dikkat ederek kanal oluşturuyorum.. Servis sağlayıcımda superonline..

Kimse kimseye haklısın diyemiyor. Herkes haklı. Haksız yok forumda. Herkes ben dediği sürece çözümde yok forumda.

вєякαη;412097' Alıntı:

Bilindiği gibi çoğumuz spam yapıyoruz ve çoğumuz videoyap botu kullanıyoruz. Buna bağlı olarak Youtube Spam robotlarını daha çok sıklaştırdı ve algoritmalar daha katı ve kuralcı hale geldi hatta ve hatta kapanmaların ne oldugunu tamamen bilemiyoruz bile ve youtube sürekli bir şaşırtma planı içersinde .. Sebep tam olarak bilinmiyor Doğru yolda gittiğinizi düşünüyorsunuz sonra bir bakmışsınız kanal yine kapanmış... Neyse konuyu fazla uzatmayalım

Şimdi değerli üstadlar öncelikle ben bu yöntemi uyguluyorum nerdeyse 2,5 haftadır ya 1 ya 2 kanalım kapanmıştır. Toplu kapanma yaşamıyorum

Olay aslında videoyapda değil, videoyap zaten üye çokluğundan kendisinin ne kadar kaliteli bir bot oldugunu zaten ispatlamıştır.

Botta bilindiği gibi 25 kanal ekleme limiti var.

1-2-3-4-5 Kanal 1 İp Her 5 Kanalda 1 İp oldugunu düşünüyorum.

Şimdi biz spam yaparken kanalları ard arda bağlıyoruz. Birisi kapanınca o ip' aynı gün aynı saatler içerisinde yapılan yüklemeler sonucunda kanallar toplu olarak kapatılıyor.

Yani 1. kanala yükleme yaptıktan sonra 1'den 5'e kadar mayın tarlası olarak görebilirsiniz.

Videoyap' a 1 kanal ekliyorum sadece 1. kanaldan yüklemem bittikten sonra O kanalı videoyaptan çıkartıyorum ve tokkeni kaldırıyorum..

6. kanala geçiyorum..yani videoyap kanallarım kısmından 6. kanal ekleme kısmına yeni kanalı ekliyorum 6. kanala yüklemem bittikten sonra 6. kanalı kaldırıyorum daha sonra 11. kanala geçiyorum .. ve bu şekilde devam ediyorum.. Yani gün içersinde aynı İp' den yüklenen eş zamanlı videolar toplu olarak kanal kapatılmasına neden oluyor. Ben Bu sayede Toplu kapanma yaşamıyorum.

Saygılarımla

hocam kusurabakmada ne alaka.sen burada açılan hiç bir konuyu okuma sonra çık toplu kapanma bundan de.Peki ozaman hiç video yüklenmemiş kanallar neden kapanıyor?peki manuel pclerden yüklediğimiz günde sadece bir kanal yüklediğimiz kanallar neden kapanıyor?Bütün mesele spam ama toplu kapanmaların sebebi şudur.1 2 3 4 5 diye kanal açtınız siz 1. kanalda spam yaptınız 2. kanaldada googlr botları bunu farketti ve 1 2 3 4 5 kanalı birden ***ürdü çünkü bootlar akıllı 3 4 5 kanallardada spam yapacağınızı anladı.
Bunun önüne geçmenin tek yolu temiz ip,temiz ip diyorum öyle reseti resetleyip yerel ipi değiştirmekle olmaz.ve özgün çalışmak yada adabında yavaşca spam yapmak seçerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri