Toplu Olarak Video Ortası Reklamları Açıcak Masaüstü Programı

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Merhaba Arkadaşlar;

başlıkta da belirttiğim gibi Toplu Olarak Video Ortası Reklamları Açıcak Masaüstü Programı yazabilecek yazılımcı arkadaşlar var mı ? ilgilenen olursa pm atsın fiyat konuşalm.

iyi forumlar

bu özellik youploader videoyap ve ytkzan da var zaten .

Hocam sizin alacaginiz programin aynisini Youploader zaten yapiyor. Sizin o programa gireceginiz bilgiler ile Youploader'a gireceginiz bilgiler ayni. Siz kendi programinizi kullandiginizda da kendi IP'nizi veya Vds'inizin IP'sini kullacaksiniz, Youploader'da da ayni sekilde..

Bilginize,

Hocam sizin alacaginiz programin aynisini Youploader zaten yapiyor. Sizin o programa gireceginiz bilgiler ile Youploader'a gireceginiz bilgiler ayni. Siz kendi programinizi kullandiginizda da kendi IP'nizi veya Vds'inizin IP'sini kullacaksiniz, Youploader'da da ayni sekilde..

Bilginize,

Teşekkrler hocam şuan için çözüm bu gibi duruyor :) en yakın zamanda kapınızı çalacağım :)

Merhaba Arkadaşlar;

başlıkta da belirttiğim gibi Toplu Olarak Video Ortası Reklamları Açıcak Masaüstü Programı yazabilecek yazılımcı arkadaşlar var mı ? ilgilenen olursa pm atsın fiyat konuşalm.

iyi forumlar

imacros koduyla ve linkclump eklentisi ile çok rahat bi şekilde kanallardaki tüm videoların video ortası reklamlarını aktif edebiliyosun

Bende orta reklam açmak için imacros kullanıyorum. İmacros kodum bu kırmızı ile belirtilenler video id leridir. Bu linkleri excele kaydedip sonra her link arasında boşluk bırakan bir macro çalıştırıyom diğer komutları boşluğa koyup aşağı doğru çekiyorum imacros linklerini hazırlamak 1 dakika gibi bir süre alıyoru sonrası malum 4-5 dakikada orta reklamlar aktif :)
Kod:
URL GOTO=https://www.youtube.com/edit?o=U&show_mt=1&video_id=[COLOR="#FF0000"]asAsasDAsasffasasasa[/COLOR]
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Videonun<SP>ortasında<SP>gösterilen<SP>reklam<SP>saati:	
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES	
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Gösterim<SP>sonrası<SP>reklamları<SP>göster	
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES	
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=07:01,14:02	
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet	
WAIT SECONDS=5	
URL GOTO=https://www.youtube.com/edit?o=U&show_mt=1&video_id=[COLOR="#FF0000"]asdDAsasffasasasa[/COLOR]
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Videonun<SP>ortasında<SP>gösterilen<SP>reklam<SP>saati:	
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES	
TAG POS=1 TYPE=LABEL FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=TXT:Gösterim<SP>sonrası<SP>reklamları<SP>göster	
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES	
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=07:01,14:02	
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet	
WAIT SECONDS=5

arkadaşların istediği program şu bi tane kare program olcak masaüstünde aççan video ortası olcak hesabı girecen video ortası olacak videoları listele diyecek buton olacak karşına çıkınca hepsine girilecek videoalrın dakikalarını yazcaklar ayarla yazısını tıklıcan ayarlıcak çıkcaklar böle bişey istiyorlar

Dediğiniz konuda bilgim yok ancak imacros ile youtube işlerinizi kolayca yapabiliyorsunuz. Ben video arası reklam açma, videoları mozaikleyip kopyasını oluşturma gibi işlemleri imacros ile hallediyorum zamandan kazanmış oluyurum :)
Mozaikleyip Kopyasını oluşturmanın imacros kodu:

Kod:
URL GOTO=http://www.youtube.com/enhance?feature=vm&v=[COLOR="#FF0000"]za2yKz46jq09k[/COLOR]
TAG POS=30 TYPE=SPAN ATTR=TXT:
WAIT SECONDS=2
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:goog-slider-thumb&&TXT:
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:goog-slider-thumb&&TXT:
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:goog-slider-thumb&&TXT:
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:slider-groove&&TXT:
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:Filtreler
TAG POS=25 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Uygula<SP>Uygulandı
WAIT SECONDS=2
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:inline-editor-save-expand
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=ID:inline-editor-save-as-menu
WAIT SECONDS=5

Yapın elle gitsin. Ben zaten hepsine aynı reklam aralığını giriyorum. Bir sayfa da kaç video var 30 mu. Açıyorum 30 tanesini Chrome'de sonra hepsine tek tek aynı reklam aralığını kopyalayıp kaydet diyorum. İnanın 30 tanesi 2-3 dakika mı almıyor

Yapın elle gitsin. Ben zaten hepsine aynı reklam aralığını giriyorum. Bir sayfa da kaç video var 30 mu. Açıyorum 30 tanesini Chrome'de sonra hepsine tek tek aynı reklam aralığını kopyalayıp kaydet diyorum. İnanın 30 tanesi 2-3 dakika mı almıyor

Bizim komutlarımız spamcılar için zaten az kanalı olanlar bu işlemleri elle yapabilirler.

Merhaba Arkadaşlar;

iyi forumlar

Bende bu şekilde bi program arıyorum siz buldunuz mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri