Toplu para kazanma açmada Düzenlenmeyi Bekliyor problemi

• Kullanıcı FGorkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

FGorkem

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar toplu şekilde para kazanma açtığımda abartılı bir süre bekliyorum yaklaşık 5 - 6 dk (düzenlenmeyi bekliyor). 3 gündür böyle daha önce arada sırada yaşıyordum bu sorunu fakat o gün çözülmüş oluyordu. Aynı sorunu şu anda yaşayan var mı yoksa sadece bende mi böyle?

Forumda aynı sorunu yaşayanlar var arattığımda ama neredeyse 1 yıl önce yazmışlar güncel bir problem midir bu?

Hocam 2-3 gün önce aynı tarz bi konuya yazmıştım . Denk gelmemiş size demekki . Genel bir sorun bu , yani sadece sizde yok . Tamamını değilde bitanesi hariç gerikalanını seç normal şekilde açılıyor. Sonrada geriye kalan tek kanalı açarsın.

Hocam 2-3 gün önce aynı tarz bi konuya yazmıştım . Denk gelmemiş size demekki . Genel bir sorun bu , yani sadece sizde yok . Tamamını değilde bitanesi hariç gerikalanını seç normal şekilde açılıyor. Sonrada geriye kalan tek kanalı açarsın.

Bir haftadır sabretmeye çalışıyorum fakat hala aynı. Ayrıca 1 veya 2 değil tüm kanallarımda aynı şekilde bekliyorum :confused: . Galiba bu sorunu tek yaşayan benim :mad:

Bir haftadır sabretmeye çalışıyorum fakat hala aynı. Ayrıca 1 veya 2 değil tüm kanallarımda aynı şekilde bekliyorum :confused: . Galiba bu sorunu tek yaşayan benim :mad:

aynı sorunu 2 aya yakın süredir yaşıyorum.hala da devam ediyor.

yaklaşık 10 gündür Düzenlenmeyi bekliyor lanetinden kurtulamadım. nasıl düzelecek bu sorun. 10 gündür para kazanmalarını toplu açamıyorum

Hocam senin ne güzel ne tatlı bir derdin var :)
Benim kanallar 10k onayından geçsin ben uğraşırım hiç sorun değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri