Toplu render

• Kullanıcı NeedMoney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler ben toplu render yapabilieceğim hızlı bi program arıyorum 50 tane vieoyu tek sefer ayarlayıp render yapabileceğim hızlı bi program daha önceden aiseesoft'u duydum ama önerebileceğiniz baska bi program varmıdır ? yada camtasia'nın toplu olarak renderleme özelliği varmıdır ?

forum da videonti ve Youtube Spammer programları var deneme sürümleri de mevcut al kullan

hangi başlık altında bulabilirim bu programları ?

edius öneririm de,uzmanlık istiyor. forumda videonti var sanırım. bi araştırır mısın?

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler ben toplu render yapabilieceğim hızlı bi program arıyorum 50 tane vieoyu tek sefer ayarlayıp render yapabileceğim hızlı bi program daha önceden aiseesoft'u duydum ama önerebileceğiniz baska bi program varmıdır ? yada camtasia'nın toplu olarak renderleme özelliği varmıdır ?

camtasia'nın Toplu Render Özelliği Var. Tesadüf Eseri Bir Arkadaşın Videolu Anlatımında Görmüştüm ve Şimdi Kullanıyorum. Müthiş Kolaylık Sağlıyor...

camtasia'nın Toplu Render Özelliği Var. Tesadüf Eseri Bir Arkadaşın Videolu Anlatımında Görmüştüm ve Şimdi Kullanıyorum. Müthiş Kolaylık Sağlıyor...
hocam camtasia da sonucta tüm videolarla tek tek ilgileneceksin,tahminim arkadas videonti gibi tek ayarla tüm videolari renderlemeyi kastediyordur.

yapacağınız rendere göre program değişebilir kardeşim. yani tam olarak render olarak neler yapacaksın mesela onları da ekleyebilirsen tavsiye edilecek programlar daha nokta atışı olur.

toplu ve sıralı olarak render alan ve sürekli kullandığım YTSpammer masaüstü bot var (en azından deneme için tavsiyemdir çok hızlı ve başarılı sonuçlar alıyorum)

ayrıca Videonti masaüstü botunu da deneme imkanım oldu bu botta başarılı..

dediğim gibi toplu olarak ne gibi editlemeler yapacaksın botta onların bir temeli olsun ona göre arkadaşlarda daha net bilgi akışı sağlarlar sana :)

hocam camtasia da sonucta tüm videolarla tek tek ilgileneceksin,tahminim arkadas videonti gibi tek ayarla tüm videolari renderlemeyi kastediyordur.

Anladım Hocam... Ben Her Videoya Ayrı Özen Gösterdiğimden Benim için En Uygun Olan Program Camtasia...

o videolu anlatım konusunun linkini atabilir misin ?

Geçmiş Zaman Şimdi O Videoyu Bulamam. Eğer Çok Lazımsa Sana TW ile Bağlanıp Uygulamalı Gösterebilirim...

Anladım Hocam... Ben Her Videoya Ayrı Özen Gösterdiğimden Benim için En Uygun Olan Program Camtasia...

Geçmiş Zaman Şimdi O Videoyu Bulamam. Eğer Çok Lazımsa Sana TW ile Bağlanıp Uygulamalı Gösterebilirim...

eyv hocam diğer programlar daha pratikmiş

selam hocam sony vega render regions ve batch render ile toplu dizi render yapaibliyorsun eskiden bilmediğim için hep elle tek tek yapardım zamanımın çoğunu yerdi şimdi akşam bırkaıyorum sabah hazır oluyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri