Toplu Spam Yiyen Adsenseye Kanal Bağlama

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bildiğimiz üzere adsense toplu spam yiyor ve çok büyük zarar alıyor.Ben 3 haftadan beri yoktum.Pinli adsense kolay kolay kazanılmıyor.
Toplu spam yiyen adsenseye bağlı tüm kanalları sildim.Bu adsenseye tekrar kanal eklenir mi eklenirse kapanır mı?Elimde böle adsenseler var

Eklediğin kanalda kapanıyor ve Adsense Ödeme gününden 2-3 gün önce banlanıyor

Benimde 1 adsense var böyle bekliyor öyle tüm kanalları sildim içindede yüksek para var inşallah alırız bakalım :)

İçinde para varsa beklemeni öneririm, zaten banlarsa o zamana kadar banlar.
İçinde para yoksa, 1 Ay geçtikten sonra kanal bağla, Spamdan normalde 1 ay sonra kurtuluyor ama o süre içinde banlanmazsa tabiki.

İçinde para varsa beklemeni öneririm, zaten banlarsa o zamana kadar banlar.
İçinde para yoksa, 1 Ay geçtikten sonra kanal bağla, Spamdan normalde 1 ay sonra kurtuluyor ama o süre içinde banlanmazsa tabiki.

tşk hocam böle 2-3 adsense var 1 tanesi 2 ay oldu diğerleri 1 ay yaklaşıyor dediklerinizi deniycem.Olursa güzel olur pinli adsense çok önemli

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] hocam tavsiyesiyle halen bekliyorum.Toplu spam yiyip 1 ay gibi süre adsenseyi bekletip daha sonra kanal bağlayıp kapanmayan arkadaş var mı?

hocam spama düştüyse yüzde 99 gidiyor kasım 2 spama düştü kasım 20 si gibi banlandı spama düşen adsenseler

hocam spama düştüyse yüzde 99 gidiyor kasım 2 spama düştü kasım 20 si gibi banlandı spama düşen adsenseler

Bundan sonra hocam adsense stoğu yapcam 4-5 tane değil anca en az 12 tane yoksa adsense banlana banlana elimizde ne var ne yok banlandı ya:(

Arkadaşlar madem banlanacak ödeme gününe kadar bekliyim.Eğer olduda ödemeyi aldıktan sonra adsense direk siliyim.İçindeki banka hesabını tekrar kullanabilirmiyim.Sonuçta banlanmadan silenen adsense

Son düzenleme:
Bundan sonra hocam adsense stoğu yapcam 4-5 tane değil anca en az 12 tane yoksa adsense banlana banlana elimizde ne var ne yok banlandı ya:(

Arkadaşlar madem banlanacak ödeme gününe kadar bekliyim.Eğer olduda ödemeyi aldıktan sonra adsense direk siliyim.İçindeki banka hesabını tekrar kullanabilirmiyim.Sonuçta banlanmadan silenen adsense

Bence sildikten sonra , yeni adsense icin banka hesabinizi degistirmeniz ya da yeni hesap numarasi olusturmaniz sizin yarariniza olur.

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] hocam tavsiyesiyle halen bekliyorum.Toplu spam yiyip 1 ay gibi süre adsenseyi bekletip daha sonra kanal bağlayıp kapanmayan arkadaş var mı?

Hocam bekle, son gün silsende adsenseyi ödemeyi yapmaz işleme girmedikten sonra %99.
O yüzden her Risk senin, içindeki risk edeceğin parayıda sen bileceksin.
Zor bir karar ve zor seçim.

Spama dusen adsense ne oluyor ya adsenseli kanalin spamdan kapanmasimi?

ayın 7sinde adsensem spama düşmüştü,bugün 2 kanal bağladım ama kapanmadı. normalde spama düşen adsenseye kanal bağladıgımda spama düşmesi gerekirdi. sizce kanallarda mı sorun var,adsense temiz mi? yoksa bu adsense ay sonunda banlanır mı?pinsiz,kesinleşme olmadı henüz.

ayın 7sinde adsensem spama düşmüştü,bugün 2 kanal bağladım ama kapanmadı. normalde spama düşen adsenseye kanal bağladıgımda spama düşmesi gerekirdi. sizce kanallarda mı sorun var,adsense temiz mi? yoksa bu adsense ay sonunda banlanır mı?pinsiz,kesinleşme olmadı henüz.

Bence o adsense spama düşmemiş banlanmaz tabi 1-2 gün daha bekle bağladığın kanallar için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri