Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanallarınız için çalışma başlamıştır hocam.Arkadaşla 4 kanal için anlaştık..Saolsun çok ilgili bir arkadaş..
Rica ederim hocam..1 Kanal için anlaşıldı ve anında geri dönüş sağlandı. Gayet ilgili bir arkadaş. Çok teşekkür ediyorum kendisine
Kanalınız için çalışma başlamıştır hocam Yorumunuz için teşekkürler1 kanal için anlaşıldı gayet ilgili bir arkadaş çok teşekkür ediyorum inşallah diğer kanallarımdada aynı çalışmayı yapmayı planlıyorum yakın zamanda
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam.arkadaşla dün 4 kanal için anlaşmıştık..bu gün raporlar elime teslim edildi. özenli titiz ve çok ilgili bir arkadaş saolsun..
Hocam sadece bir programla iş bitmiyor. Kullandığım programlar oldukça fazla ayrıca 3 farklı vds üzerinden işlem yapıyorum. Ve de imleme hesapların ayrı oluşturulması extradan outlook hesapları cathcha masraflarıprogramı satmayı düşünüyor musun?
Düşünceniz için teşekkürler hocam. Kanalınız için çalışma başlamıştır1 kanal ile çalışmaya başlandı.15 Tl gerçekten çok uygun bir fiyat.Deneyin derim![]()
arkadaşlar gerçekten güzel bi artış var kazançlarda.kendisini tebrik ediyorum
Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için.
Zaten faydasını kendim görmesen böyle bir girişimde bulunmazdım.
15 mayıs yıkımından sonra kanallarımın yarısı gitti. kalanlara ise bu çalışmayı yaparak kazançları eski haline getirmeyi başardım.
Sonrasında doğru dürüst kanal dahi açmadım.
çok güzel ama.insan tereddüte düşüyor bazen.yanls anlamayın..
ya verdiğimiz kanal kopyalanırsa veya aynı video yüklenirse gibi sorular geliyor insanın aklına ve.bu yüzden mahrum kalıyoruz böyle sistemlerden.
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Kanalınız için çalışma başlamıştır1 kanal için anlasılmıstır arkadas calısmalara başladı haydi hayırlısı
sadece belirli kategorilerde mi bu işlem yapılıyor yoksa dizi film gibi kategorilerde de çalışma yapıyor musunuz?
Bütün kategorilerde bu işi yapıyoruz hocam. Herkes için ayrı ayrı üyelikler almamızın ve outlook hesapları oluşturmamızın sebebi budur aslında.
Biz çalışmayı bitirsek te siz verdiğimiz outlook hesapları ve 200+ site üyelikler bilgilerinizle imlemelerinize devam edebiliyorsunuz.
birkaç gün sonra çalışabiliriz hocam, kolay gelsin size.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.