Toplu Video İmleme Ve Multi İndex Çalışması

Arkadaşla 4 kanal için anlaştık..Saolsun çok ilgili bir arkadaş..

1 Kanal için anlaşıldı ve anında geri dönüş sağlandı. Gayet ilgili bir arkadaş. Çok teşekkür ediyorum kendisine

Hizmet alan arkadaşlar sonuçlarınıda paylaşırsa sevinirim
teşekkürler

1 kanal için anlaşıldı gayet ilgili bir arkadaş çok teşekkür ediyorum inşallah diğer kanallarımdada aynı çalışmayı yapmayı planlıyorum yakın zamanda

arkadaşla dün 4 kanal için anlaşmıştık..bu gün raporlar elime teslim edildi. özenli titiz ve çok ilgili bir arkadaş saolsun..

1 kanal ile çalışmaya başlandı.15 Tl gerçekten çok uygun bir fiyat.Deneyin derim :)

arkadaşlar gerçekten güzel bi artış var kazançlarda.kendisini tebrik ediyorum

1 kanal için anlaşıldı gayet ilgili bir arkadaş çok teşekkür ediyorum inşallah diğer kanallarımdada aynı çalışmayı yapmayı planlıyorum yakın zamanda
Kanalınız için çalışma başlamıştır hocam Yorumunuz için teşekkürler

arkadaşla dün 4 kanal için anlaşmıştık..bu gün raporlar elime teslim edildi. özenli titiz ve çok ilgili bir arkadaş saolsun..
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam.
Bol kazançlar

programı satmayı düşünüyor musun?
Hocam sadece bir programla iş bitmiyor. Kullandığım programlar oldukça fazla ayrıca 3 farklı vds üzerinden işlem yapıyorum. Ve de imleme hesapların ayrı oluşturulması extradan outlook hesapları cathcha masrafları
Yani oldukça yorucu ve masraflı bir iş

1 kanal ile çalışmaya başlandı.15 Tl gerçekten çok uygun bir fiyat.Deneyin derim :)
Düşünceniz için teşekkürler hocam. Kanalınız için çalışma başlamıştır

arkadaşlar gerçekten güzel bi artış var kazançlarda.kendisini tebrik ediyorum

Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için.

Zaten faydasını kendim görmesen böyle bir girişimde bulunmazdım.

15 mayıs yıkımından sonra kanallarımın yarısı gitti. kalanlara ise bu çalışmayı yaparak kazançları eski haline getirmeyi başardım.

Sonrasında doğru dürüst kanal dahi açmadım.

hocam 1 kanalımiçin skype ekledim beklemedeyim

çok güzel ama.insan tereddüte düşüyor bazen.yanls anlamayın..
ya verdiğimiz kanal kopyalanırsa veya aynı video yüklenirse gibi sorular geliyor insanın aklına ve.bu yüzden mahrum kalıyoruz böyle sistemlerden.

1 kanal için anlasılmıstır arkadas calısmalara başladı haydi hayırlısı

Teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için.

Zaten faydasını kendim görmesen böyle bir girişimde bulunmazdım.

15 mayıs yıkımından sonra kanallarımın yarısı gitti. kalanlara ise bu çalışmayı yaparak kazançları eski haline getirmeyi başardım.

Sonrasında doğru dürüst kanal dahi açmadım.

sadece belirli kategorilerde mi bu işlem yapılıyor yoksa dizi film gibi kategorilerde de çalışma yapıyor musunuz?

çok güzel ama.insan tereddüte düşüyor bazen.yanls anlamayın..
ya verdiğimiz kanal kopyalanırsa veya aynı video yüklenirse gibi sorular geliyor insanın aklına ve.bu yüzden mahrum kalıyoruz böyle sistemlerden.

Her insan karakterini kısa zamanda (hele ki ticaret yapıyorsa) belli eder.
Hakkımda böyle bir iddia da bulunulursa ve de ispatlanırsa bu işi bırakır aldığım ücretleri geri iade ederim.

Not:Yönetim şahit olsun

1 kanal için anlasılmıstır arkadas calısmalara başladı haydi hayırlısı
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Kanalınız için çalışma başlamıştır

sadece belirli kategorilerde mi bu işlem yapılıyor yoksa dizi film gibi kategorilerde de çalışma yapıyor musunuz?

Bütün kategorilerde bu işi yapıyoruz hocam. Herkes için ayrı ayrı üyelikler almamızın ve outlook hesapları oluşturmamızın sebebi budur aslında.

Biz çalışmayı bitirsek te siz verdiğimiz outlook hesapları ve 200+ site üyelikler bilgilerinizle imlemelerinize devam edebiliyorsunuz.

Bütün kategorilerde bu işi yapıyoruz hocam. Herkes için ayrı ayrı üyelikler almamızın ve outlook hesapları oluşturmamızın sebebi budur aslında.

Biz çalışmayı bitirsek te siz verdiğimiz outlook hesapları ve 200+ site üyelikler bilgilerinizle imlemelerinize devam edebiliyorsunuz.

birkaç gün sonra çalışabiliriz hocam, kolay gelsin size.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri