Toplu Video İmleme Ve Multi İndex Çalışması

Arkadaşla irtibata geçildi ve 1 kanal için çalışma başlatıldı. Rekabeti fazla olan bir kategori. Çalışma bitince hafta hafta izlenim ve abone artışları konuya eklenecektir. İlgili bir arkadaş. Sonuçları konuya ekleyeceğim.
Hocam sonuç ? 2 hafta geçmiş paylaşırsanız seviniriz

Kanalda farklı bir problem var. Şuan için bazı videolarda sıkıntı oluştu. Buna bağlı olarak izlenimler düştü. O yüzden ilerleyen zamanlarda görüntüleme istatistiklerini paylaşacağım.

Skype üzerinden bağlantıya geçer geçmez hemen bilgiler verip çalışmaya başladı. Sadece yapacağı işe gösterdiği ilgiden dolayı bile kocaman bir teşekkürü hak ediyor.

Arkadaştan hizmet satın alındı daha alır almaz imlemenin etkisi mi bilmiyorum ama net bir artış yaşandı. Çok temiz çalışan çok güvenilir birisi. Saygılar

Yorumunuz için teşekkürler hocam... Bol kazançlar dilerim...

Kanalda farklı bir problem var. Şuan için bazı videolarda sıkıntı oluştu. Buna bağlı olarak izlenimler düştü. O yüzden ilerleyen zamanlarda görüntüleme istatistiklerini paylaşacağım.

Nasıl bir sıkıntı hocam?
Bizden kaynaklanan birşey değildir sanırım..
Eğer yardımcı olabileceğim bir şey varsa skype den ulaşın bana...

Skype üzerinden bağlantıya geçer geçmez hemen bilgiler verip çalışmaya başladı. Sadece yapacağı işe gösterdiği ilgiden dolayı bile kocaman bir teşekkürü hak ediyor.

Yorumunuz için teşekkürler...
Kanalınız için çalışma başladı. Bol kazançlar hocam...

Hocam icerisinde 25 video olan her biri 20+ dakika videolarin boyle bir kanalim var ama izlenme alamiyorum. Bu yontemin faydali olabilecegini dusunuyor musunuz bu kanalim icin? Dusunuyorsaniz bayramdan sonra alacagim.

İmlemeden kaynaklı sıkıntı değil arkadaşlar. Bazı videolarda sonradan eşleşen vs geldi. Silmek zorunda kaldığım videolar oldu. O yüzden net bir izlenme ölçemedim.

Hocam icerisinde 25 video olan her biri 20+ dakika videolarin boyle bir kanalim var ama izlenme alamiyorum. Bu yontemin faydali olabilecegini dusunuyor musunuz bu kanalim icin? Dusunuyorsaniz bayramdan sonra alacagim.

Hocam kanalınızı görmeden ve kategorinizi bilmeden net bir şey söyleyemem...
Kanal sahiplerinin kanalı oluştururken gözden kaçırdıkları ufak detayların dahi, izlenime büyük etkisi oluyor...

Yaptığımız çalışmalarla en verimli sonuçlar aldığımız kanallar yeni kanallardan ziyade en az 1 veya 2 aylık eski kanallardır...

Arkadaş ile tek kanal üzerinde bir çalışma yaptık. İşini hakkını vererek yaptığını düşünüyorum. İlgi, alaka için ayrıca teşekkür ederim. Sonuçlarını gördükçe de ilerleyen zamanlarda konu altında tekrar paylaşırız. Samimiyeti ve işine gösterdiği özen ticaretimizin devam edeceğinin bir göstergesidir. Eline sağlık.

Skype de online göremiyorum hocam genelde hangi saatlerde online oluyorsunuz?

Toplu video imleme ve multi index çalışmamız pasif durumdadır.

Herkese bol kazançlar...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri