Topluluk Kuralları ile İlgili Küçük Bir Uyarı

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanal yaparken kategori film,dizi,çizgi ,belgesel,amatör videolalar olur v.b şeylerde.Başlıkta erotik kelimeler kesinlikle bulundurmayın.

Ör:Sex v.s gibi kelimeleri geçtim arkadaşlar.Hot,girl yada buna benzer şeylerde olur.Kesinlikle başlıkta geçerse koymayın.

- English Dubbed bunuda koymayn ;)

Hocam olabilir benim yukarıda dediğim şeyler anında topluluk geliyor hocam.Erotik kelimelerin uzvunu kullansan bile anında topluluk youtube botu +15 +18 geçtim sıcak yada kız lafına bile dayanamıyor.O kadar video içinde bu başlıklı videoları buluyor ve o video topluluk o yüzden çok iyi kanalların hiç ettim neyse ders olsun :)

Arkadaşlar bu yukarıda yazdığım şeyler küçük şeyler gözükebilir.Adsense bağlı 1 video dahil topluluk gelirse adsense uçar biliyosunuz.Dikkat edin.

Movie
episode
season
full episode
English sub genel olarak bunları da kullanmamaya çalışın.

açıklama ve etiket bos dursun. Şu sözümü unutmayın IZLENECEK VIDEO IZLENIR.

ne yaparsam yapayım uygunsuz içerik sorunu geçemedim. etiket açıklama girmiyorum başlıktaki kelimeleride özenle seçiyorum ama yine uygunsuz içerikten videolar kaldırılıyor.

yokmu yardımcı olabilecek arkadaşlar ?

ne yaparsam yapayım uygunsuz içerik sorunu geçemedim. etiket açıklama girmiyorum başlıktaki kelimeleride özenle seçiyorum ama yine uygunsuz içerikten videolar kaldırılıyor.

videoyu yayınla sonra liste dışı yap hemen, 5 saat sonra tekrar genel al bakalım ne olacak

Başlığı diyelim Son Durak 1 izle,Son Durak 1 full izle diye birşey yazsan.Son durak youtube tarafından sıkıntılı olursa.İçerikle ilgili birşey var.
Video ilgili sıkıntı olabilir.Video değiştirerek at biç,kes,render yap at dene bakalım bu sefer aynı sonucu alıcakmısın.Yine olursa tekrar başka render dene bak.

uygunsuz içerik banada geliyor hocam 10 kanaldan içerikten 8 inde uygunsuz içerik alıyorum dediklerinizi deniçegim baska öneride bulunacak varmı

Movie
episode
season
full episode

bunları biz kullansak kanallar anında patlıyor ama bakıyorum da millet paso full episode bilmem ne yazmış. Aylardır ayakta olan bir sürü kanal gördüm.

Movie
episode
season
full episode

bunları biz kullansak kanallar anında patlıyor ama bakıyorum da millet paso full episode bilmem ne yazmış. Aylardır ayakta olan bir sürü kanal gördüm.

bazı kanallara XX Season XX Episode bazı kanallara da XXs XXe olarak yüklüyorum ama her türlü geliyor bu topluluk illeti

bu konuda alternatifiniz var mı arkadaşlar ?

Arkadaşlar tecrübelerle sabit bir topluluk olayımı anlatayım :D 3 gün önce bir çizgi filmi çerçeveledim alladım pulladım koydum youtube a 1 2 3 4 5 idi isimleri videoların.. 3 gün sonra videonun isimlerini değiştirdim çizgi filmin ismini yazdım season episode falan... 2 saate kalmadan topluluk geldi.

Arkadaslar season episode felan önemli değil. Izlenecek video izlenir. Dizinin veya filmin adi me mesela xxxxx degil mi? Söyle yazın xxxxx S5-E6

şöyle bir durum da var çözemediğim. Aynı türde ve aynı yöntemle attığım bir içerik aylarca telif, topluluk, ihtar vs almazken diğer içerik bir kaç saat içinde kesinlikle topluluk yiyor. Yani 5-10 tane ayrı türde içerikten örneğin 1 tanesi bu şekilde ihtar alıyor.

Şimdi izleyen kitle aynı, yaptığım yöntem (çerçeve, etiketler vs) tamamen aynı ve örneğin o içeriği atan sadece ben olsam bile ikinci bahsettiğim içeriğe topluluk geliyor.

İçeriğin isminden dolayı mı desem, içerik atıldığı zaman topluluk yemeye talimatlandırılıyor mu desem, ne desem anlamadım. Mecburen 1-2 denemeden sonra sonuç aynı olunca ben de atmaktan vazgeçiyorum.

Bilen varsa yeşillendirsin buraları. :)

videoyu yayınla sonra liste dışı yap hemen, 5 saat sonra tekrar genel al bakalım ne olacak

dediğinizi yaptım yayınladım bikaç saniye sonra tekrar liste dışına aldım çıktım kanaldan. az önce baktım 4 videodan 1 i tanesine uygunsuz içerik uyarısı gelmiş yani sorun devam ediyor başka öneriniz var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri