Topluluk uyarısı kaldırma yöntemi. ( Alternatif )

• Kullanıcı AntiBiyotiK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar hepimizin yaşadıgı bir topluluk krizi var ve kanallarımız bu şekilde kapanıyor ama o asalaklar bilmiyorlar ki kapattıkları kanal sahipleride boş kalmıyor ve onlarda onlara karşı bu yanlış tutumu sergiliyor. en kötü olanı ise a kanalının c kanalına attıgı toplulukdan dolayı ardaki suçsuz b kanalınında zarar görmesi ve bunu yappanda canı yanan c kanalından başka biriside değil , sanıyorum buda yt nin yeni bir içten yoket çalışması olsa gerek , neyse ben size kendi kanallarımda yaptıgım bir çalışmayı anlatıcam.

topluluk gelen videolara ben önceden karşı bildirimde bulundugumda kanalıma hep itiraz geliyordu ama son zamanlarada geliştirdiğim ve yapdıgım bir yöntemle bunu düzelttim gibi bişey ama her kanalda ve videoda işe yaramıyor bunun sebebi ise gerçek topluluk atılmasından yanadır.

önceden videolarıma gelen topluluklara : merhaba kanalıma gelen topluluk kuralı gerçek değildir , kanalımda topluluk kurallarını hiçe sayacak ve youtube topluluguna zara vericek içerik yoktur tekrar kontrol edilmesini rica ediyorum. Gibisinden mesaj atarak %25 bir başarı elde ediyordum ama çok basit bir çümle ile bunu %85 lere hatta 90 lara kadar çıkardım.

Bunun için yapmam gereken tekşey ve yazmam gereken tekşey
itirazlarımda şunu yazmaktı :Merhaba videom da çocuk ve yetişkinlere kötü ve aykırı bir bir durum söz konusu bile değildir Videom daki topluluk cezasının Yersiz ve amaçsızca gönderilmiştir kalkmasını rica ediyorum ve ( Videolarım daki hataları ve yanlışları hemen kontrol edip düzelteceğim ) teşekkürler.

işte yukardaki gibi yazdıgım ve parantez içindeki cümle sayesinde şu anda 6 videom topluluk kuralı cezasından muaf edilmiş durumdadır. her videoda işe yararmı bilmem ama bende çok işe yaradı bunu nasıl anladın diyecek olan arkadaşlar varsa o yazı olmayan videolar da red geldi ama bunu yazdıklarım hepsi kaldırıldı. yani açıkcası sen youtubeye ben videolarımdaki düzenleme , hata , yanlış bunları düzelticem gibisinden mesaj attıgında seni spam kanal düşüncesinden çıkarıp kanala özentili ve umursayan birisi gibi görmesi ve normal bir kanal sahibi olarak algılamasıdır.

umarım yardımcı olur ve hepimiz bu illetten kurtularak , bize yersiz bu topluluk kuralını atan ana baba kavramı arasında çelişkide kalmış insanlardan kurtarır.

Itiraz ederken o kadar uzun cumle yazamiyoruzki. En azindan bende oyle olmustu.

Hocam benim durum farklı tek flagdan kanal kapanıyor hep Bu Google ürününe erişilemiyor yazıyor bunu açmanın yöntemi yokmu?

Hocam benim durum farklı tek flagdan kanal kapanıyor hep Bu Google ürününe erişilemiyor yazıyor bunu açmanın yöntemi yokmu?
alt kanal çalışıyorsan altkanalına girmek için ana mailine gir dogrulamanı yap ve g+ dan alt kanalın mail adresini al ayarlar bölümünden bu dediğim yazıyı at onlara bende şu anda 2 kanalı buşekilde açtırdım.

Hocam bu yazıyı ingilizce olarak mı yazıyorsunuz peki ?

Itiraz ederken o kadar uzun cumle yazamiyoruzki. En azindan bende oyle olmustu.

Merhaba videom da çocuk ve yetişkinlere kötü ve aykırı bir bir durum söz konusu bile değildir Videom daki topluluk cezasının Yersiz ve amaçsızca gönderilmiştir. Videolarım daki hataları ve yanlışları hemen kontrol edip düzelteceğim.

buna yakın bir cümle kurabilirsin kopyala yapıştır yapmadım ama önemli olan cümle videolarımı kontrol edicem düzelticem hemen ilgilenicem yazsıdır.

---------- Spam Engelliyici 03:04 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

Hocam bu yazıyı ingilizce olarak mı yazıyorsunuz peki ?
türkçe.

---------- Spam Engelliyici 03:08 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

SON DAKİKA..
ac önce bir video sonucu daha geldi..

Dear Anastasia xx:

Thank you for submitting your video appeal to YouTube. After further review, we've determined that your video does violate our Community Guidelines. Your video will remain off the site, but we have removed the strike from your account due to the nature of this violation. Thank you for your understanding.
Sincerely,
— The YouTube Team

04.03.2015 13:06

Merhaba videom da çocuk ve yetişkinlere kötü ve aykırı bir bir durum söz konusu bile değildir Videom daki topluluk cezasının Yersiz ve amaçsızca gönderilmiştir. Videolarım daki hataları ve yanlışları hemen kontrol edip düzelteceğim.

buna yakın bir cümle kurabilirsin kopyala yapıştır yapmadım ama önemli olan cümle videolarımı kontrol edicem düzelticem hemen ilgilenicem yazsıdır.

---------- Spam Engelliyici 03:04 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

türkçe.

---------- Spam Engelliyici 03:08 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

SON DAKİKA..
ac önce bir video sonucu daha geldi..

Dear Anastasia xx:

Thank you for submitting your video appeal to YouTube. After further review, we've determined that your video does violate our Community Guidelines. Your video will remain off the site, but we have removed the strike from your account due to the nature of this violation. Thank you for your understanding.
Sincerely,
— The YouTube Team

04.03.2015 13:06

Hocam türkçe yazıyorsan nasıl ingilizce cevap geliyor.

dediğin yöntemi uyguladım bakalım neler olacak inşallah kanalım açılır ya ödemeye az kalmıstı

alt kanal çalışıyorsan altkanalına girmek için ana mailine gir dogrulamanı yap ve g+ dan alt kanalın mail adresini al ayarlar bölümünden bu dediğim yazıyı at onlara bende şu anda 2 kanalı buşekilde açtırdım.

Alt kanal değil hocam ana kanal.

mail mi atıyoruz? mailse hangi maile atacağız?

yok yav mail değil, topluluk uyarısının altında itiraz etme linki var,
ama topluluk gelen videoyu silmemen gerekiyordu sanırım

edit:şimdi millet aynı cümleyi yapıştırır, en fazla 3 gün sonra anlarlar ve bakmazlar bile.tbrkler

Benimde +16 videolarda aninda topluluk geliyor ama kopyalagim videolar başka kanallarda 6 aydir 1 yildir acik acaba bu şekilde itirazlami +16 yi geçiyorlar tada yapsam ise yararmi

Hocam bi sorum var Özgün video mu paylaşıyorsunuz videonuzun içeriğini kontrol etmeden mi topluluğu kaldırıyorlar? Benim için çok faydalı bi konu oldu teşekkürler paylaştığınız için.

Benim kanallar 1 topluluk geldiği zaman kapanıyor. topluluk işlese de kanal açık kalsa yine yeter bana ama yok. 1 topluluk gelirse ardındanda direkt kanal kapanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri