Topluluk Yiyen Kanal ve Adsense Koruması

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
1 adsense hesabında 1 kanalımda Topluluk ihtarı aldım.

Bu kanalın parasını alabilmek ve adsense deki diğer kanalların zararını önlemek için en doğru yol nedir?

Videoları gizli yaptım? Kanalı silsem topluluk sabıkam temizlenir mi?

Gmaili komple silsem kesin temizlenir de para gelmiyor o zaman.

Sizce topluluk yiyen kanallarda diğer kanalları korumak ve kanalın parasını yakmamak için ne yapılmalı?

Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.

Ek Soru: 1 çöp adsense açsam, Topluluk yiyen kanalı oraya taşısam, kanalın taşımadan önceki kazancı asıl adsense e yansır mı? Bilen varsa çok önemli bu.

takma kafana topluluk gelir geçer acaba bu yüzdenmi para kazanmalarım hep gidiyor ama hergün topluluk dünya engeli vs yiyorum hergün sıkıntı olmuyor

takma kafana topluluk gelir geçer acaba bu yüzdenmi para kazanmalarım hep gidiyor ama hergün topluluk dünya engeli vs yiyorum hergün sıkıntı olmuyor

Topluluk para kazanmalar için risk teşkil ediyor, önemsiyorum

Sanırım en mantıklısı kanalı silmek, kanalı silince Topluluk vs kalmıyor, kanalın parası da geliyor.

Paranızı alamazsınız değil.Bekleyen finansal işlemleriniz cart curt diyor.

bence onu ima ediyor :) Alacağımız bekleyen bir finansal işlemdir. İktisat mod off.

beklemede olan finansal işlemlerden dolayı ortaya çıkacak tüm ödemelerden hala sorumlu olduğumu biliyorum ve belirli durumlarda kazancımın ödenmeyeceğini anlıyorum

forumun Akil insanları konudaki sorularıma cevap verebilir mi?

sildiğim 6 kanalın parasını aldım.yinede sen bilirsin sorumluluk almam :)

sildiğim 6 kanalın parasını aldım.yinede sen bilirsin sorumluluk almam :)

evet kanalları silince paraları geliyor %90 bence de

Asıl diğer soru çöp adsense e sorunlu kanalı taşısak taşıyana kadarki kazancı çöp adsense e mi yansır asıl gerçek adsense de mi kalır?

evet kanalları silince paraları geliyor %90 bence de

Asıl diğer soru çöp adsense e sorunlu kanalı taşısak taşıyana kadarki kazancı çöp adsense e mi yansır asıl gerçek adsense de mi kalır?

Bir kanaldan bir videodan para kazanmissaniz, kanali da silseniz , videoyu da silseniz para yansir adsense'E . (Para kazanma kapatilmamis ise tabiki..)

Bunun yaninda 2. sorunuz muamma bence . Nedenini aciklayayim.
Kanallarimi bulundugu adsenseden baska bir adsense'e ayin 2 sinde tasidim birkac ay once. Ayin 12'sinden(kazanclar kesinlesmeden) tasiyip mantik olarak baktigimda kazanclarin yeni adsense yansimasi gerekiyordu. Kanallari tasidigim halde odeme eski hesapta kesinlesti ve odeme eski adsensedeki bankaya yapildi.

Bu olaydan sonra ay sonundan once yapilan degisikliklerin kazanclarin kesinlesecegi adsense hesabini belirledigi kanisina vardim. Deneme firsatim olmadi fakat forumda bu sekilde tasinan kanallarin kazanclarinin yeni adsense hesabina yansidigini okudum.

Buradan yola cikaran kendinize bir yol cizebilirsiniz.

tam konuma yazıyordum bu konuyu gördüm.geçenlerde çok izlenen bir kanalımın 2. topluluk ihtarı yediğini yazmıştım bende önlem olarak kanalı 2. adsense açıp oraya taşıdım:
fark ettiğim kadarıyla ilk adsensemde baya bi gelirimi azalttı urlden kontrol ediyordum kanal hala izleniyordu ve abonem çoğalıyordu 2. adsemseme baktığım zaman gerçekten hemen gelirimin arttığını farkettim adsemseme yansımaya başladı hemen 1 günde ama kötü sonuç bu gün gerçekleşti ve :

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

çok güzel kazandığım bir kanal yaklaşık 3k abonem olmuştu bugün uçtu...acaba bu adsemsem zarar görür mü? inşallah görmez ya....

konum buydu:http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/14386-2-topluluk-uyarisi-geldi-ne-yapmaliyim-2.html

Bir kanaldan bir videodan para kazanmissaniz, kanali da silseniz , videoyu da silseniz para yansir adsense'E . (Para kazanma kapatilmamis ise tabiki..)

Bunun yaninda 2. sorunuz muamma bence . Nedenini aciklayayim.
Kanallarimi bulundugu adsenseden baska bir adsense'e ayin 2 sinde tasidim birkac ay once. Ayin 12'sinden(kazanclar kesinlesmeden) tasiyip mantik olarak baktigimda kazanclarin yeni adsense yansimasi gerekiyordu. Kanallari tasidigim halde odeme eski hesapta kesinlesti ve odeme eski adsensedeki bankaya yapildi.

Bu olaydan sonra ay sonundan once yapilan degisikliklerin kazanclarin kesinlesecegi adsense hesabini belirledigi kanisina vardim. Deneme firsatim olmadi fakat forumda bu sekilde tasinan kanallarin kazanclarinin yeni adsense hesabina yansidigini okudum.

Buradan yola cikaran kendinize bir yol cizebilirsiniz.

çok teşekkürler, gerçekten kafamda artık bu konu netleşti %90 oranında. Atacağım adımlar belirlendi zihnimde, saolasın üstad.

---------- Mesaj saat 05:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:03:12 civarında gönderildi. ----------

tam konuma yazıyordum bu konuyu gördüm.geçenlerde çok izlenen bir kanalımın 2. topluluk ihtarı yediğini yazmıştım bende önlem olarak kanalı 2. adsense açıp oraya taşıdım:
fark ettiğim kadarıyla ilk adsensemde baya bi gelirimi azalttı urlden kontrol ediyordum kanal hala izleniyordu ve abonem çoğalıyordu 2. adsemseme baktığım zaman gerçekten hemen gelirimin arttığını farkettim adsemseme yansımaya başladı hemen 1 günde ama kötü sonuç bu gün gerçekleşti ve :

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

çok güzel kazandığım bir kanal yaklaşık 3k abonem olmuştu bugün uçtu...acaba bu adsemsem zarar görür mü? inşallah görmez ya....

konum buydu:http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/14386-2-topluluk-uyarisi-geldi-ne-yapmaliyim-2.html

Peki topluluktan kapanan kanalın adsense de ki diğer kanallarını olumsuz etkiledi mi?

çok teşekkürler, gerçekten kafamda artık bu konu netleşti %90 oranında. Atacağım adımlar belirlendi zihnimde, saolasın üstad.

---------- Mesaj saat 05:05:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:03:12 civarında gönderildi. ----------

Peki topluluktan kapanan kanalın adsense de ki diğer kanallarını olumsuz etkiledi mi?

şimdilik bir şey yok adsede yeni kontrol ettim inşallah da bir şey olmaz.

1 adsense hesabında 1 kanalımda Topluluk ihtarı aldım.

Bu kanalın parasını alabilmek ve adsense deki diğer kanalların zararını önlemek için en doğru yol nedir?

Videoları gizli yaptım? Kanalı silsem topluluk sabıkam temizlenir mi?

Gmaili komple silsem kesin temizlenir de para gelmiyor o zaman.

Sizce topluluk yiyen kanallarda diğer kanalları korumak ve kanalın parasını yakmamak için ne yapılmalı?

Teşekkürler şimdiden arkadaşlar.

Ek Soru: 1 çöp adsense açsam, Topluluk yiyen kanalı oraya taşısam, kanalın taşımadan önceki kazancı asıl adsense e yansır mı? Bilen varsa çok önemli bu.

Çözüm için bir bilgim yok ama yaklaşık bir sene içinde 2 tane topluluk kuralı yedim. bunlardan bitanesinin süresi doldu ve silinerek ihtAr sayısı bire düştü. Yaklaşık 3 ay geçti para kazanma durumunda bir sıkıntı gözükmüyor.

Hocam umarım olmaz ama bir daki sefere toplu kanal kapatılma zamanı geldiği zaman kötü haber için hazırlıklı ol çünkü belirli bir sayıya ulaştığı zaman dünya geneli bazı ülke geneli videoları para kazanma kapatılma nedeni

eğer günlük çok getiren bi kanal değilse bencede sil gitsin kanalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri