Toplulukları Kim Atıyor ?

Ben uğraşıyorum ediyorum adam 1.sıraya çıkamadı diye beni flaglıyor yav.

Günde 100 TL üzeri getiren videomu flagladılar en üst sıradaydım. 1k ya yaklaşık 20dolar civarı veren bir videoydu. Kanaldaki bir diğer video 80k oldu güzel bir miktar bırakıyor ama ********ler flag yüzünden 15 dakika olayını kaldırttılar. Yani kanal çöp. İtiraz ettim bakalım bugün yarın sonuçlanır.

Günde 100 TL üzeri getiren videomu flagladılar en üst sıradaydım. 1k ya yaklaşık 20dolar civarı veren bir videoydu. Kanaldaki bir diğer video 80k oldu güzel bir miktar bırakıyor ama ********ler flag yüzünden 15 dakika olayını kaldırttılar. Yani kanal çöp. İtiraz ettim bakalım bugün yarın sonuçlanır.

Nerden itiraz ediyoruz ki ?

2 video attım atar atmaz anında topluluk geldi.Youtube otomaiğe bağlamış yeni bir sistem geliştirmiş anlaşılan

Arkadaşlar bunu youtube yapıyor olması lazım. Bunu normal insan işi olamaz. Youtube'ın spami bitirme çalışmalarından biri işte. Ama bu seferki sert bir önlem oldu. Hayır olsun.

Benimde toplulukdan bugün en cok kazanc sagladıgım 2 kanal ucmus.
Anlamıyorum arkadas 1 aydır kanal tıkırında iken 2 kanalda aynı gün topluluk yedi.
İcerik gözetmeksizin yt ucuruyor ne varsa, hadi hayırlısı.

beyler aynı sorun bendede var :) bu sıralar fenomen olan bi oyunun videosunu çekmeye basladım :) örnek olarak en basitinden bi video çekip atmıstım youtubeye :D sabah kalktım topluluk almıs video:) bence ytnin geliştirdigi birşey :) 6 izlenim olan bir videoya kim neden flag atarki :D

Benimde toplulukdan bugün en cok kazanc sagladıgım 2 kanal ucmus.
Anlamıyorum arkadas 1 aydır kanal tıkırında iken 2 kanalda aynı gün topluluk yedi.
İcerik gözetmeksizin yt ucuruyor ne varsa, hadi hayırlısı.

Biri bot ile yapıyor olsa bile bukadar geniş bir yelpazeye saldıramaz heralde,gerçekten yt nin yeni sistemi mi acaba bu ay sonunu getirelim de ondan korkuyorum birşey olacak diye içerde baya birikti.

son günlerde bir arkadaşım sık sık flag yiyiyor
ve şu mail geliyor
sanırım youtube flag atıyor

Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için tasarlanmış yanıltıcı açıklamalara, etiketlere, başlıklara veya küçük resimlere izin verilmez. Ayrıca yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına da izin verilmez.

Hesabınız uyarı amaçlı bir Topluluk Kuralları ihtarı aldı. Bu ihtarın süresi altı ay içinde sona erecektir. Başka ihlallerin olması durumunda YouTube'da içerik yayınlama hakkınız geçici olarak devre dışı bırakılabilir ve/veya hesabınız feshedilebilir.

YouTube'un Topluluk Kuralları ve bu kuralların uygulanmasının sağlanması hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezini ziyaret edin.

Bu videoyu silmekle hesabınızdaki ihtarın kaldırılmayacağını lütfen unutmayın. İhtarlara nasıl itiraz başvurusu yapıldığı konusunda daha fazla bilgi için lütfen yardım merkezindeki bu sayfayı ziyaret edin.
Saygılarımızla,

Arkadaslar bu flagcı isi degil apacık ortada tamamen yt isi.
Neden derseniz eger videoları özel attım bilerek ve anında topluluk yemisler.
2015'e dogru cok sey degisecek deniyordu, demek ki yeniliklere coktan baslamıslar hadi hayırlısı.

beyler aynı sorun bendede var :) bu sıralar fenomen olan bi oyunun videosunu çekmeye basladım :) örnek olarak en basitinden bi video çekip atmıstım youtubeye :D sabah kalktım topluluk almıs video:) bence ytnin geliştirdigi birşey :) 6 izlenim olan bir videoya kim neden flag atarki :D

Aynen hocam olabilir.Şimdi ay sonunu çıkarmam lazım bu kanalla kaçında kapanırsa kanal ödeme alamam ? Life partner

Arkadaslar bu flagcı isi degil apacık ortada tamamen yt isi.
Neden derseniz eger videoları özel attım bilerek ve anında topluluk yemisler.
2015'e dogru cok sey degisecek deniyordu, demek ki yeniliklere coktan baslamıslar hadi hayırlısı.

İşimiz zor,bir an önce yt den toplayabildiğimizi toplayalım :(

Aynen hocam olabilir.Şimdi ay sonunu çıkarmam lazım bu kanalla kaçında kapanırsa kanal ödeme alamam ? Life partner

İşimiz zor,bir an önce yt den toplayabildiğimizi toplayalım :(
Kardesim alan aldı vAllaha.
Millet apartman dikti 200 Binlik arabalarla geziyor biz hala el arabası ile daha kum cekiyoruz :)
Allah bugünleride aratmasın inşAllah

vallahi bende uzun bi aradan sonra tekrar başlıyacaktım:) başlamayayım en iyisi :D

Toplulukları kim atıyor anlatayım, Sen buraya konu açıyosun, adam okuyo neymiş nasılmış tüyolar alıyo araştırıyo bu işe kafa yoruyo geliyo sana yada başkasına Topluluk atıyo.

Şimdi sen diğer gereksiz açılan benzer konuları okumadan yenisini açtın bi sürü kişi okuyo içinden birisi google da aramaya başladı bile bu işi.

Arkadaş biri de demiyor ki ben erotik içerik yayınlıyorum ihtar geliyor diye...Bazen erotik olmayan videolara da topluluk geldiği oluyor ama itiraz edince geri çekiyorlar ihtarı.Foruma bakıyorum her telif sahte, her topluluk sahte, biliyorum bu forumdasın bulacam olum seni diye tehdit etmeler falan....

Yalnız küçük resime ihtar geliyor son zamanlarda orada sıkıntı olduğunu bende kabul ediyorum.Çünkü 2 saatlik filmden bir sahneyi küçük resim yapıyosun, sonra adam filmde aradığını bulamazsa basıyor flagı, ihtar gelirse de itiraz şansı yok bunda, bu tür sıkıntı olursa sitemi haklı bulurum ama softcore yayın yapıp sahte topluluk diye burada sitem etmenin manası yok, ben bu 2 yıldır bu işin içindeyim ilk günlerde de vardı bu topluluk ihtarları ve hit arttıkça şikayet edilme olsaılığı arttığı için yüksek hitli videolar patlar genelde, sonra bunu 1. sıraya geldim videomu flagları şrefsiz diye yorumluyorlar ama çoğu zaman sıradan izleyiciler şikayet eder ya da youtube içerik kontrol eden editörleri var onlara denk gelmiş de olabilir.

Arkadaş biri de demiyor ki ben erotik içerik yayınlıyorum ihtar geliyor diye...Bazen erotik olmayan videolara da topluluk geldiği oluyor ama itiraz edince geri çekiyorlar ihtarı.Foruma bakıyorum her telif sahte, her topluluk sahte, biliyorum bu forumdasın bulacam olum seni diye tehdit etmeler falan....

Yalnız küçük resime ihtar geliyor son zamanlarda orada sıkıntı olduğunu bende kabul ediyorum.Çünkü 2 saatlik filmden bir sahneyi küçük resim yapıyosun, sonra adam filmde aradığını bulamazsa basıyor flagı, ihtar gelirse de itiraz şansı yok bunda, bu tür sıkıntı olursa sitemi haklı bulurum ama softcore yayın yapıp sahte topluluk diye burada sitem etmenin manası yok, ben bu 2 yıldır bu işin içindeyim ilk günlerde de vardı bu topluluk ihtarları ve hit arttıkça şikayet edilme olsaılığı arttığı için yüksek hitli videolar patlar genelde, sonra bunu 1. sıraya geldim videomu flagları şrefsiz diye yorumluyorlar ama çoğu zaman sıradan izleyiciler şikayet eder ya da youtube içerik kontrol eden editörleri var onlara denk gelmiş de olabilir.

Haklısınız hocam bende öyle düşündüm sonradan ve konuyu düzenledim bilmem farkettiniz mi...

Haklısınız hocam bende öyle düşündüm sonradan ve konuyu düzenledim bilmem farkettiniz mi...

Bunu sana özel yazmadım, kaldı ki tüm mesajları tekrar okuyup kim mesajını değiştirmiş diye kontrol edemem.

Forumda hergün en az 2-3 tane sahte topluluk yedim diye konu açılıyor genele yönelik bir ifade bu

2 toplulukta benim kanala atmislar bugün rakip kanallardan geldiginden cok eminim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri