Toplulukları Kim Atıyor ?

benimde gitti 8 kanalım bu sabah 6 gibi ard arda :/ Ama yılmadan usanmadan inatla açmaya devam edicem beni her düşürdüğünde daha güçlü kalkıcam duy beni gogıl . Normal 1 vds ile günde 1 kanal açarak çalışan ben gogılın 8 kanalımı kapatmasından sonra yeni bir KARAR alarak 2 vds daha alıp günde 3 kanal açıp 3 kanal bağlamaya başlıyıcam :D
Sen kapat Gogıl ben spamcıyım kanalları kapatmazsan altında neden ararım :D :D

benimde gitti 8 kanalım bu sabah 6 gibi ard arda :/ Ama yılmadan usanmadan inatla açmaya devam edicem beni her düşürdüğünde daha güçlü kalkıcam duy beni gogıl . Normal 1 vds ile günde 1 kanal açarak çalışan ben gogılın 8 kanalımı kapatmasından sonra yeni bir KARAR alarak 2 vds daha alıp günde 3 kanal açıp 3 kanal bağlamaya başlıyıcam :D
Sen kapat Gogıl ben spamcıyım kanalları kapatmazsan altında neden ararım :D :D
Hocam ben yeni yeni başladım bi soru soru sorucam: mesela bi kanal teliften veya topluluktan kapandı bütün kanalların para kazanması gidiyormu yoksa sanş işimi ?

Hocam ben yeni yeni başladım bi soru soru sorucam: mesela bi kanal teliften veya topluluktan kapandı bütün kanalların para kazanması gidiyormu yoksa sanş işimi ?

hocam yeni başladıysan bence Gogıldan herzaman her hareketi bekliyceksin benim altın kuralım :) o yüzden spam çalışıcaksan topluluk gelen telif gelen kanalı tutma derim sil gitsin yenisini aç . para kazanamsı giden arkadaşlarda var ama gitmeyenlerde var o yüzden telif topluluk geldiği zaman arkana bile bakmadan sil yenisini aç :)

Benım bütün hesaplarım kapandı Youtube hesap bildirimi diye bir mail geliyor ardından sırayla bütün hesaplar gitti Başta topluluk kuralı ıhlalı altta ticare yanıltma gıbı bişeler yazıyordu Birde habire kapanmıs kanalımda videoya yorum gelıyor Ben kanala gırmeye çalısıyorum hesap fesh edılmıstır diyor ama yonlendirme yaptığım mail adresıne süreklı fesh edılen hasaptakı videolarla ılgılı izleyıcılerın yorumu gelıyor Kapalı hesapdakı videoya nasıl yorum yapabılıyorlar hesap kapalı

yönlendirme mailine geç geldiği oluyor. bazen yorum yapılıyor ben yoruma cevap ble veriyorum 1 saat sonra adamın yorumu için bilgilendirme maili geliyor

Bunu bot basıyor, rakip flaglıyor diyenlere bir önerim var.Madem bot yazmak, flagla kapatmak falan çok kolay, içerik ne olursa olsun.Burdan biri cep telefonuyla çektiği 3 tane videoyu bir kanala atsın, bot yazmak çok kolay diyenler yazsın botu sonra bakalım o kanalı 5 dakikada patlatabilecek misiniz?

Toplulukları kim atıyor anlatayım, Sen buraya konu açıyosun, adam okuyo neymiş nasılmış tüyolar alıyo araştırıyo bu işe kafa yoruyo geliyo sana yada başkasına Topluluk atıyo.

Şimdi sen diğer gereksiz açılan benzer konuları okumadan yenisini açtın bi sürü kişi okuyo içinden birisi google da aramaya başladı bile bu işi.

eğer öyleyse bişey söylicem cevap verirmisin
ben dün bir kanala 30 kadar video bastım videoları, videoları ben gizliye almıştım sonradan açıklama etiket ve küçük resim eklerim diye
ben bu videoları yüklediktten yarım saat sonra videoların birisi flag yedi vdieolar gizlideyken, bana bunu açıklarmısın
kesinlikle youtube atıyor flagı

eğer öyleyse bişey söylicem cevap verirmisin
ben dün bir kanala 30 kadar video bastım videoları, videoları ben gizliye almıştım sonradan açıklama etiket ve küçük resim eklerim diye
ben bu videoları yüklediktten yarım saat sonra videoların birisi flag yedi vdieolar gizlideyken, bana bunu açıklarmısın
kesinlikle youtube atıyor flagı

Senin durumun muhtemelen şu şekilde videoyu yükledin ve aynı video başka kanalda ihtar yedi bu durumda aynı videoların hepsi otomatik olarak uçuruluyor.

uygunsuz içerik nedir yahu? +16 falan mı yüklüyorsunuz? spam falanda yazmıyor uygunsuz içerik nedir?

başka kanaldan alıp yüklediğim videolardan sonra kanalım birden gitti. aynı videolardan onlarca kanal varken ve onlar ayakta dururken benim yeni yükleme yaptığım partner kanalım kapandı :(

kategori yada ne yaptığınızı cidden merak ediyorum.Şuan video yüklemediğim için bilmiyorum.

Açıklama
Etiket
Başlık
Küçük resim?

hangisinde hatalı olduğunuzu düşünüyorsunuz mesela? bu 4lüde bi hatanız var mı?

Kimsenin attığı filan yok yeni bir güncelleme yapıldı bu ay o sebebden geliyor topluluklar 100/95 ihtimalle.

Bendede toplulukla ilgisi olmayan kanallarıma dahi geldi ve kapatıldı.Etiketde yokdu acıklamada.Bu bir güncelleme yada temizlik.Hepsi bu.

Kimsenin attığı filan yok yeni bir güncelleme yapıldı bu ay o sebebden geliyor topluluklar 100/95 ihtimalle.

Bendede toplulukla ilgisi olmayan kanallarıma dahi geldi ve kapatıldı.Etiketde yokdu acıklamada.Bu bir güncelleme yada temizlik.Hepsi bu.

hocam güncellemede neye göre atılıyor bu topluluklar? açıklamada ki spamdan otomatik mi atıyor? otomatik nasıl algılıyor olabilir?

hocam güncellemede neye göre atılıyor bu topluluklar? açıklamada ki spamdan otomatik mi atıyor? otomatik nasıl algılıyor olabilir?
Onu bende bilemem nedendir değildir ama dediğim gibi açıklama yok etiket yok 4 aydır açık kanallar ne kafada ne en arkada orta halli ilk sayfa bırakın 10.sayfada bile olmayan kanallar topluluk yiyor.Başlıklara göre filan olabilir belki diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor.

Böyle şeylere kafa yormayın boşuna vaktinizi öldürürsünüz.Yapın yeni kanalları devam edin.Şimdide e oda kapanırsa diyceksiniz. :D Gene açın işiniz ne :D:D

Kanal Kazanç sorunu

Bendede toplulukla ilgisi olmayan kanallarıma dahi geldi :(

Son düzenleme:
Onu bende bilemem nedendir değildir ama dediğim gibi açıklama yok etiket yok 4 aydır açık kanallar ne kafada ne en arkada orta halli ilk sayfa bırakın 10.sayfada bile olmayan kanallar topluluk yiyor.Başlıklara göre filan olabilir belki diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyor.

Böyle şeylere kafa yormayın boşuna vaktinizi öldürürsünüz.Yapın yeni kanalları devam edin.Şimdide e oda kapanırsa diyceksiniz. :D Gene açın işiniz ne :D:D

Gece gece hiç güleceğim yoktu :D :D

açıllamanızı böyle yapmayın:

full movies
full movies to watch on youtube for free
full movies 2014
full movies to watch on youtube for free 2014
full movies comedy
full movies english
full movies for children
full movies to watch on youtube for free 2013
full movies 2013
full movies disney
full movies
full movies online
full movies online free
full movies youtube
full movie frozen
full movies hd
full movies in english
full movies 2014
full movie zapped
full movies for free

bu şekilde yaparsınız flagı yemekden kaçamıyorsunuz dediğiniz gibi [MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt açıklama yada etiket yoksa başlıktan flaglanıyorsunuz , artık son güncellemede otomatik gezici botlar kanala girip kanala not veriyorlar başlıkta Full movie - Full accion mavie - 2014 movie : gibi olmasın yoksa 301 taktiği patladıgından ve yt bunu anladıgından dolayı direk flaglanıyorsunuz.

açıllamanızı böyle yapmayın:

full movies
full movies to watch on youtube for free
full movies 2014
full movies to watch on youtube for free 2014
full movies comedy
full movies english
full movies for children
full movies to watch on youtube for free 2013
full movies 2013
full movies disney
full movies
full movies online
full movies online free
full movies youtube
full movie frozen
full movies hd
full movies in english
full movies 2014
full movie zapped
full movies for free

bu şekilde yaparsınız flagı yemekden kaçamıyorsunuz dediğiniz gibi @serkanyt açıklama yada etiket yoksa başlıktan flaglanıyorsunuz , artık son güncellemede otomatik gezici botlar kanala girip kanala not veriyorlar başlıkta Full movie - Full accion mavie - 2014 movie : gibi olmasın yoksa 301 taktiği patladıgından ve yt bunu anladıgından dolayı direk flaglanıyorsunuz.

Bende oda yokdu.

ozaman standart bir toluluk yada saldırı yemeniz muhtemel diye düşünüyorum , ama son zamanlardaki bir saldırı. bununla ilgili bir bot duydum ve birisi ilede konuştum bunu uzamankirala.com dan yapabilirim size isterseniz dedi bunu yapanlarda olmuş çalışma sistemini eğerki merak edersiniz özelden yazabilirim size sadece hocam. yanlış anlaşılmasın tarfını tutmuyorum bu olayın sadece konuulanları ve olanları bildiğimi ifade ediyorum. zaten flagdan kanalı gidip de en muzdarip benimdir herhalde 20 günde 25 tane flag yedim

Merhaba arkadaşlar az önce topluluk ihtarı aldım video 1.sıradaydı yt de en çok izlenme olandı güncel bir videodur,aynı videodan 2-3 tane daha var küçük resimleri kaldırdım ne yapmam lazım ? bunu yapan arkadaşlara da diyecek bir lafım yok maalesef...
Videodaki kazanç panele yansır mı ?
Diğer videoları da gizleyeyim mi ?

Henüz netlik kazanmadı.

Bu olay hakkında dun konu acmıstır bulamadım tekrardan anlatayım . 4 gundur kapanma ıhtıhar ve topluluk hakkında yogun konu açılımı oldu , dun bıraz acemi kategorıler calıstım eskiden çalıştıklarım ve sorun yasadıklarımdan . Yaşadıgınız sorunu yaşamaya çalıştım ve yaptım . 30 . Saniyede 1 izlenme aldı ve 3 dakika sonra topluluk geldi . Bir daha attım yene aynı zamanlamada aynı sıkıntıyı yaşadım . Anladımkı ; Bu amaçlı bır program yazılmıs ve otomatıkmen 25 kanaldan sana flag atıyor ve kanalında spama dusuyor . Bu sorunları aşmanız için kategorınızı degıstırmekten farklı bır yol .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri