Toplulukları Kim Atıyor ?

ben anlatacam masa üstü çalışın spama düşmezsiniz basın basa bildiğiniz kadar. vps ve bot işinde hiç bir taktik yok eninde sonunda spama düşersiniz.

hergün kanallara girip çatır çatır 150 200 video basıyorum hatta kimi zaman 300,400 de bastığım olduğu bin tane bassamda yinede kapanmaz çünkü artık tecrübeyle buldum işi.Ancak lütfen pm vs burdan atmamıistemeyin kimseye anlatmıcam.bunun sebebi hangi taktiği bulsak yt bir şekilde fixliyor.Pm le atıncada zamanla yayılıyor duyuluyor yine yt fixliyor.Ama şunun ipucunu vereyim botla atmıyorum.

ben anlatacam masa üstü çalışın spama düşmezsiniz basın basa bildiğiniz kadar. vps ve bot işinde hiç bir taktik yok eninde sonunda spama düşersiniz.
HOCAM cahilligime verin :D = masaüstü çalışmak ne demek yani videoları manuel yukleyerek ve düzünlemekmi ?

serkan hoca, doğru söylüyor gençler heyacan yapmayın. youtubu serverlerin de ya güncelleme var yada serverlerin da bakım var. dikkat ederseniz toplululuk yediğiniz dönemde youtube hesaplarına girerken sıkıntı yaşıyoruz hata veriyor.

Kimsenin attığı filan yok yeni bir güncelleme yapıldı bu ay o sebebden geliyor topluluklar 100/95 ihtimalle.

Bendede toplulukla ilgisi olmayan kanallarıma dahi geldi ve kapatıldı.Etiketde yokdu acıklamada.Bu bir güncelleme yada temizlik.Hepsi bu.

Bu gün 6 senelik 10k aboneli kanala ihtar gelmiş itiraz ettim kalkmış ihtar

aynen öyle. zaten bu ttnet ve superonline hızlarıyla alex tarzı allah ne verdiyse spam olayı yerine kaliteli spam yapmaya başlarsınız kanalda sağlam kalır adsense de :D

HOCAM cahilligime verin :D = masaüstü çalışmak ne demek yani videoları manuel yukleyerek ve düzünlemekmi ?

Kimsenin attığı filan yok yeni bir güncelleme yapıldı bu ay o sebebden geliyor topluluklar 100/95 ihtimalle.

Bendede toplulukla ilgisi olmayan kanallarıma dahi geldi ve kapatıldı.Etiketde yokdu acıklamada.Bu bir güncelleme yada temizlik.Hepsi bu.

Teşekkürler hocam açıklama için.

youtube un topluluk fırtınası dindi mi yoksa ben sıralı etiketleri açıklamaya girmediğimden mi gelmiyor?

durduk yere topluluk yiyen yok mu iki gündür...dert yanan da kalmadı forumda.

Son düzenleme:
youtube un topluluk fırtınası dindi mi yoksa ben sıralı etiketleri açıklamaya girmediğimden mi geliyor?

3 aydır çalışıp para kazandığım komedi dizisini dün gece yaptım bu sabah topluluktan kapandı :) yani meraklanma darall hocam kıllık ytde

2 gün önce açtığım kanallar bu sabah itibarı ile topluluktan gitti .

youtube un topluluk fırtınası dindi mi yoksa ben sıralı etiketleri açıklamaya girmediğimden mi geliyor?

Hocam ilk topluluk furyasında benimde birkaç kanal gitti. 2 gündürsular duruldu. Şuan bir sıkıntı yok. İnşallah sona ermiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri