Toptan Micro SD (Hafıza Kartı) Satışı...

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Toptan Micro SD (Hafıza Kartı) Satışlarımız Başlamıştır Sahibinden İlan Ve Resimler ;

Toptan Hafıza Kartları sahibinden.com'da - Pasif İlan - 148031600
--------------
Fiyatlar;
4GB : 3,90 $
8GB : 5,50 $
16GB: 8,50 $
---------------

Arkadaşlar Bide Ben Bu İşi Büyütmek İstiyorum Nasıl Büyültebilirim Yardımlarınızı Bekliyorum :) Fikirleriniz Önerileriniz Benim İçin Çok Önemlidir :)

İyi Forumlar...

İletişim İçin Özel Mesajlar Ulaşınız...

Hayırlı satışlar,hocam class 4 olarak okudum. Size tavsiyem class 8 ve üstü ürünleri satmanız. Performans için class değeri önemli ne kadar yüksekse o kadar iyi. Benim tavsiyem bu olur.

Hayırlı satışlar,hocam class 4 olarak okudum. Size tavsiyem class 8 ve üstü ürünleri satmanız. Performans için class değeri önemli ne kadar yüksekse o kadar iyi. Benim tavsiyem bu olur.

yükseltiriz :) bir dahaki ürünlerde :)

---------- Mesaj saat 22:43:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:43:13 civarında gönderildi. ----------

Kargo sizemi ait?

toptan satışlarda bakılabilir bir durum istanbul içi elle teslim

1 tane almak istesek de aynı paraya mı alacağız?

arkadaşın konusunu baltalamak istemem fakat CEBIT de bu tür açık hafıza kartları satan bi kadın vardı.orjinal dedi ve bizde cebit te olmasına güvenerekten (16GB 10 tl) idi ve 3 tane aldık.video kaydetmesi dakikalar alıyor,çektiğin resimleri videoları bozuyor. size tavsiyem 3-5 kuruş fazla verip kutulu garantili ve class6 ve üzeri almanızdır.

Arkadaşınkiler orjinaldir değildir bilemiyorum.başımdan geçen bi olayı aktarmak istedim.

class 6 ve üzeri yazpsanız kartlarınızı sizin için daha iyi bence hem güvenilir olur hemde daha fazla alan çıkar...

class 6 ve üzeri yazpsanız kartlarınızı sizin için daha iyi bence hem güvenilir olur hemde daha fazla alan çıkar...

öneriniz için teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 19:55:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:45:39 civarında gönderildi. ----------

arkadaşın konusunu baltalamak istemem fakat CEBIT de bu tür açık hafıza kartları satan bi kadın vardı.orjinal dedi ve bizde cebit te olmasına güvenerekten (16GB 10 tl) idi ve 3 tane aldık.video kaydetmesi dakikalar alıyor,çektiğin resimleri videoları bozuyor. size tavsiyem 3-5 kuruş fazla verip kutulu garantili ve class6 ve üzeri almanızdır.

Arkadaşınkiler orjinaldir değildir bilemiyorum.başımdan geçen bi olayı aktarmak istedim.

ben kendim 16 gb kullanıyorum 1 aydır hiç bir probleme rastlamadım tek satışımız yok zaten kart gayet hızlıdır 10 gb zaten doludur bendekinin bu zamana kadar hiç yavaşlık görmedim

en güzeli class 10 dur arkadaşlar bence buna yönelmelisin androidlerin çoğu bunu kullanıyor en iyi performans bunda.

en güzeli class 10 dur arkadaşlar bence buna yönelmelisin androidlerin çoğu bunu kullanıyor en iyi performans bunda.

Siz düşünceniz önemli ama bu düşünce değil resmen baltalamak :) ben kendim ürünü kullanıyorum 1 2 ayı geçti heralde hiçbir sorun kasma yok cihaz t40

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri