'Torba kanun' tasarısı kabul edildi

Benim başıma geldi,şu kısmı hemen örneklendireyim...

Şimdi benim araç yalnış hatırlamıyorsam seçim günü zincirleme kaza oldu ve %100 haklıyım...
Sanayiye kaportacıya götürdüm aracı, usta baktı 600 lira fiyat çıkardı,karşı tarafın sigortasından benim arac yapılacak.. Neyse araç yapıldı
teslim aldım. 10 gün felan sonra banka hesabıma 600 lira yatacak diye beklerken 1.315tl yattı... İstersen kanıtlayabilirim.
Şimdi soruyorum sana bu sigorta fiyatlarının artmasında %80 bizim vatandaşımız ustalarımızın attığı kazıklardan dolayıdır...
Sen bana 600tl masraf çıkart sigorta dan 1.315tl para kopart....

işte denetim mekanizmasının düzgün çalışmamasından kaynaklı hocam.
neyse uzatmayayım fazla. allah herşeyin hayırlısını versin.
geçmiş olsun bu arada allah beterinden saklasın.

işte denetim mekanizmasının düzgün çalışmamasından kaynaklı hocam.
neyse uzatmayayım fazla. allah herşeyin hayırlısını versin.
geçmiş olsun bu arada allah beterinden saklasın.

Usta ile exper mi ne o hasar tespit eden, ayrı bi şirket olmuşlar artan parayı kırışıyorlar.Neyse uzatmaya gerek yok dediğin gibi..
Sağolasın,Allah razı olsun :)

Usta ile exper mi ne o hasar tespit eden, ayrı bi şirket olmuşlar artan parayı kırışıyorlar.Neyse uzatmaya gerek yok dediğin gibi..
Sağolasın,Allah razı olsun :)

hocam benimde başıma geldide..kaportacı 500 yaz diyor :D experci yok 450 olur o dedi..kaportacı gık edemedi 450 yaptı benim hesabıma 450 tl yattı götürdüm bende verdim kaportacıya :)

25 yaş üstünün ne günahı var anayasaya baksan herkes eşit.

hocam benimde başıma geldide..kaportacı 500 yaz diyor :D experci yok 450 olur o dedi..kaportacı gık edemedi 450 yaptı benim hesabıma 450 tl yattı götürdüm bende verdim kaportacıya :)

Olması gereken de o zaten de hocam,benim araca exper gelmedi bile uzaktan tespit etti telefonla :D
Bi oyun döndüğü kesin,ses çıkarmadım çünkü muhattapı ben değilim.Sonuçta aracım yapıldı mı yapıldı.

İşin tuhafı bu GSS borçlarının silinmesi seçim vaatlerindeydi hükümetin ve seçim vaatlerinde GSS borçlarıyla ilgili yaş belirtilmemişti, yaş sınırlaması olmayacak gibi anlatılıyordu. Yine çok şükür kurtuluyorum bu beladan.. 1.600 tl borcum vardı ortalama olarak yarısı faizdi.

ben gss borcu ödemedim borcumda yokta birçok tanıdığım ödemişti ve 25 yaşından küçükler şimdi onlara ne olacak ? Gerimi verecekler ?

yok ya iğnelemek istemiyorum gerçekten birisi beni bilgilendirse. benmi yanlış düşünüyorum yani nasıl oluyor bu işler.
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] beni aydınlatsana hocam. :D

Ben karismiyorum artık hocam dengesiz çok şimdi biri çıkar (çıkmış zaten ) pynrs siyaset yapıyor der.

Ülke iyiye gidiyor. Kanal İstanbul için havlayanlar çıkacaktır kimler olacak bilsem de bekliyorum.

Gss denen saçmalığın bi benzeri almanyada da var. Çalışmasan bile mecbur ödüyosun o parayı. Allah belalarını versin. 1 kr para ödememiştim belliydi silineceği. Trafik sigortası olayına sevindim tam da araba alacakken

sadece şunu söylesin birisi arabaların sigorta prim parası düşecek mi? gelecek ay sigortası bitiyor :(

Ben karismiyorum artık hocam dengesiz çok şimdi biri çıkar (çıkmış zaten ) pynrs siyaset yapıyor der.

Ülke iyiye gidiyor. Kanal İstanbul için havlayanlar çıkacaktır kimler olacak bilsem de bekliyorum.

Son Dakika Haberleri: Acı haberi bakan verdi: 7 şehit 23 yaralı

Nusaybin'den acı haber - Mardin Haberleri

Nusaybin'den acı haber: 2 şehit, 6 yaralı

Son Dakika Haberi: Başika

Nusaybin

merhabalar, ülke iyiye gidiyor derken hiç mi içiniz sızlamıyor ? yukardaki şehit haberleri son bir haftaya ait, bunlar nasıl görmezden geliyorsunuz ?

Arkadaş adamlar teroristlerle savaşıyor. Barış istiyoruz diyen hainler turuyor.pkk icindeki Mit elemanlarınin isimleri pkkya teslim edildi. Ulkenin milli sırrı gazetelerde haber yapıldı. Yayinlayanlar anayasa mahkemesi tarafindan serbest bırakıldı. Dün bu mahkeme pkkli birine devleti tazminat ödemeye mahkum etti.

Niye şehitler oluyor. Ülke iyiye gidiyor bunu istemeyen iç ve dış güçler vatan hainligine devam ediyor. Bu yüzden pkkyi kullanip terör ortamı olusturmaya çalışıyorlar. Bu can dundar denen hainin mahkemesine tüm yabancı konsolos lar geldi. Bunun ne demek olduğunu anlamadiysaniz boşa mesaj yazmayin.

Ne yazık ki Şehitlerimiz oluyor. Engelleyebilecegimiz bi öneriniz varsa buyrun söyleyin. Tekrar edeyim pkknin kuyruğu sıkıştı heryere saldırıyor.Ama son çırpınışları ülkedeki tüm hainler birer birer temizlenecek siyasiler de dahil

Ülkenin bana göre iyiye gittiği yok hocam ben siyasette yapmam ülkemin bekasını düşünürüm. https://www.youtube.com/watch?v=OCH61h4FWLw

ki bu adam aynı şeyi her gün yapıyor bir dediğini ertesi gün unutuyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu İsrail ile asla dost olmayacağız Mescidi aksa bizimdir falan diye haykırıyordu haziranda bu gün ilişkiler iyiye gidiyor İsrail doğalgazı Türkiye'den Avrupaya gidecek oldu. Öylesine aklıma geldi 2 tanecik şey hatırlamaya çalışsam 50 den fazla bulacağıma eminim. Liderlerimizin sazları var çalıyorlar ama icraatları yok muhalefeti de aynı vatanın çıkarını düşünen biri yok o TBMM'de en basiti çok uzağa gitmeye gerek yok Rusya'nın bir uçağını düşürdük adamların bir savaş açmadığı kaldı Putin konuştu ama boş konuşmadı çıkıp ta bizimkiler gibi kolpa yapmadı lafının bir ağırlığı var yerine getiriyor lafını. İsrail Mavi Marmara saldırısı oldu şimdi ilişkiler o kadar fazla ilerledi ki 3-5 aya İsrail gazı Türkiye'den Avrupaya gidecek. Amerikalılar askerlerin kafaya çuvalı geçirdi verdin teşekkür olarak İncirlik üssünü hesap sormak yerine kendin çıkıp diyorsun ki bizim önemli bir iş adamımızı öldüren terörist 10 yıldır Brüksel'de elini kolunu sallaya sallaya geziyor Belçika bizi iplemiyor takmıyor teröristi 10 yıldır vermiyor yine o Belçika PKK çadırı açtırıyor sarayının yanına hiç bir şey yapamıyorsun Libya Amerika'nın 1 uçağını düşürdü Libya'yı ilhak ettiler vay sen benim 1 uçağımı nasıl düşürürsün diye :D yukarıda videodada Başbakanımız diyor ki Amerika Nato kim ki ne hakla Libya'ya giriyor ondan sonra da ne oluyorsa Libya'ya girmelidirler diyor anlayan anlar yani ben siyaset yapmıyorum. Siyaset demek şu adam gitsin şu adam gelsin bu adam değil de şu adam seçseydi şöyle olurdu bu daha iyi demektir ama ben diyorum ki tüm TBMM alayı aynı 1 tane vatanı düşünen varsa ben ismimi dahi bilmiyorum demektir.

Arkadaş adamlar teroristlerle savaşıyor. Barış istiyoruz diyen hainler turuyor.pkk icindeki Mit elemanlarınin isimleri pkkya teslim edildi. Ulkenin milli sırrı gazetelerde haber yapıldı. Yayinlayanlar anayasa mahkemesi tarafindan serbest bırakıldı. Dün bu mahkeme pkkli birine devleti tazminat ödemeye mahkum etti.

Niye şehitler oluyor. Ülke iyiye gidiyor bunu istemeyen iç ve dış güçler vatan hainligine devam ediyor. Bu yüzden pkkyi kullanip terör ortamı olusturmaya çalışıyorlar. Bu can dundar denen hainin mahkemesine tüm yabancı konsolos lar geldi. Bunun ne demek olduğunu anlamadiysaniz boşa mesaj yazmayin.

Ne yazık ki Şehitlerimiz oluyor. Engelleyebilecegimiz bi öneriniz varsa buyrun söyleyin. Tekrar edeyim pkknin kuyruğu sıkıştı heryere saldırıyor.Ama son çırpınışları ülkedeki tüm hainler birer birer temizlenecek siyasiler de dahil

---------- Spam Engelliyici 13:45 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

Siz önce pkk cenazesine giden serefsizlere laf edin. Belkide desteklediginiz partinin vekilidir. Burda bana gelip şehitler üzerinden vatanperverlik yapmayın. Ülke hain kaynıyor biri tutuklaninca havlayanlara bakın ne demek istediğimi anlarsiniz.

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

Ondan sonra pynrs siyaset yapıyor. Her fırsatta devleti kötülemek için her hainliği yapanlar. ingiliz konsolos bir hainin mahkemesine katıldı diye ona methiyeler düzenler bana vatan sevgisini anlatmaya çalışıyor.

Bana Erdoğan ve Ak parti giderse ülkeyi kimin yonetecegini söyle [MENTION=27444]Apoled[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:49 ----------

İnsanı çileden çıkarıyorsunuz

Merhabalar, olayı hemen erdoğan ve ak partiye neden getirdin ? Tek olay bu kadar şehit olurken ülke iyi gidiyor demeniz. Bu ne kadar doğru ? Sana hükümet kötü veya şöyle yönetiyorlar diyende yok, kendini o kadar inandırmışsın ki yeterki birisi birşey desin hemen siyaset hemen erdoğan, bu kadar şehit olurken ülke iyi gidiyor demeniz o şehitlere saygısızlık en başta

Sana hiç cevap vermeyeceğim. Istediğin kadar yazabilirsin. Uydurmussun yine bişeyler

uydurmak? gözle görülenin nesini uyduracağım videoyu da ben yapmışım kaddafiyi esadı falan ben bir araya getirip konuşturdum başbakanı da aç haziran seçim vaadlerini izle onu da ben yaptım nasıl inanmışsın hayret ediyorum ben demiyorum ki o adam kötü bu gelse böyle olurdu tüm TBMM aynı diyorum adam hala ne diyor :D seçimler de oy atmıyorum dostum konuyu hükümete getirmiş olanda sensin sana karşılık böyle yazdım yoksa siyaset ile işim yok para cezasını öderim ama oy atmam o TBMM'de benim oyumu hak eden adam yok. Daha brooklyns enstütüsünde adam dün dedi dediklerimi aç dinle Belçika bizi 10 yıldır iplemiyor diye ne yaptırım uygulamışsın Belçika'ya Türkyie Cumhuriyeti olarak? Rusya'nın uçağını düşürdün adamın uyguladığı yaptırım ortada bir savaş açmadı olması gereken o Amerikalı askerin kafaya çuvalı geçirdi kırmızı çizgilerin vardı ne oldu sonuç 0 bu nasıl bir şeydir yani gözle görüleni görmeyi red etmek anlamak mümkün değil. Libyalı Amerikalının 1 uçağını düşürdü Libya ilhak edildi Mavi Marmara oldu İsrail ile ilişkiler hemen bir kaç yıla toparlandı iyiye gidiyor bunları ben mi yaptım anlamıyorum ki yapanlara anlat derdini

Son düzenleme:
GSS kadar saçma bir sistem yok.Çalışmayan işi gücü olmayan adam devlete borçlu oluyor.Sisteme bak.Zihniyet halkını soymaya sömürmeye rant peşinde koşmaya devam ediyor.

---------- Spam Engelliyici 13:45 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

Siz önce pkk cenazesine giden serefsizlere laf edin. Belkide desteklediginiz partinin vekilidir. Burda bana gelip şehitler üzerinden vatanperverlik yapmayın. Ülke hain kaynıyor biri tutuklaninca havlayanlara bakın ne demek istediğimi anlarsiniz.

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:45 ----------

Ondan sonra pynrs siyaset yapıyor. Her fırsatta devleti kötülemek için her hainliği yapanlar. ingiliz konsolos bir hainin mahkemesine katıldı diye ona methiyeler düzenler bana vatan sevgisini anlatmaya çalışıyor.

Bana Erdoğan ve Ak parti giderse ülkeyi kimin yonetecegini söyle [MENTION=27444]Apoled[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:49 ----------

İnsanı çileden çıkarıyorsunuz
Ülkenin milli sırrı konusunu geçin arkadaşım. Milliymişş.. Konu çok farklı. Çileden çıkmayın herkes düşünce fikir paylaşır beyan eder. Eğer çileden çıkıyorsanız bu konulara hiç girmeyin. Terörle şu an mücadele edilmiyor. Askeri operasyonlarla ne kadar ilgilisin bilmiyorum ama şu an terörle mücadele bağlamında bitirmek adında bir adım yok oyun oynanıyor. En son hangi yıllarda kapsamlı bir operasyon yapıldı hatırlayan yoktur çok. Benim ülkemde sivil vatandaşlara kadar geldiyse bu terör saldırıları o zaman gereken savaşı vermek zorundadır o devlet. Burada hemen ak parti hemen Erdoğan konusuna çekme. Kim olursa olsun hangi parti olursa olsun herkes düşüncelerini paylaşmalı iyi ve kötü. İnsanları o giderse bu giderse şartı ile susmaya itmek yanlış bir düşünce. Burda sen bir yorum yapıyorsan herkes de yapar. Yok yorum yapıcam şu çıkacak bu çıkacak ne herkes sen mi... En ufak muhalefete bu öfke bu kin ne böyle.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri