'Torba kanun' tasarısı kabul edildi

Sizinle mi uğraşacağım

Bu duruma çözüp aramak için ilk önce bu sorunu kabul etmen lazım, ülkemiz zor günlerden geçiyor demen lazım, daha sonra sorunlara çözüm arayasın, gidip burdan ülke çok iyi gidiyor kanal yapılıyor ülkemize demeyle hiç bir yere gidemeyiz

Ülkenin milli sırrı konusunu geçin arkadaşım. Milliymişş.. Konu çok farklı. Çileden çıkmayın herkes düşünce fikir paylaşır beyan eder. Eğer çileden çıkıyorsanız bu konulara hiç girmeyin. Terörle şu an mücadele edilmiyor. Askeri operasyonlarla ne kadar ilgilisin bilmiyorum ama şu an terörle mücadele bağlamında bitirmek adında bir adım yok oyun oynanıyor. En son hangi yıllarda kapsamlı bir operasyon yapıldı hatırlayan yoktur çok. Benim ülkemde sivil vatandaşlara kadar geldiyse bu terör saldırıları o zaman gereken savaşı vermek zorundadır o devlet. Burada hemen ak parti hemen Erdoğan konusuna çekme. Kim olursa olsun hangi parti olursa olsun herkes düşüncelerini paylaşmalı iyi ve kötü. İnsanları o giderse bu giderse şartı ile susmaya itmek yanlış bir düşünce. Burda sen bir yorum yapıyorsan herkes de yapar. Yok yorum yapıcam şu çıkacak bu çıkacak ne herkes sen mi... En ufak muhalefete bu öfke bu kin ne böyle.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Yazmayı bırakıyorum konuya artık . son mesajim etiketlemeyin alintilamayin. Iyi forumlar

Bu duruma çözüp aramak için ilk önce bu sorunu kabul etmen lazım, ülkemiz zor günlerden geçiyor demen lazım, daha sonra sorunlara çözüm arayasın, gidip burdan ülke çok iyi gidiyor kanal yapılıyor ülkemize demeyle hiç bir yere gidemeyiz

yapılanları kötüleyip, hiç bir şey yapmadan sadece lafla mı ileri gideceğiz, kazanmak yapmak çok zor ama yıkmak çok kolay biz daha kendi aramızda anlaşamıyoruz işimiz gücümüz birbirimizi kötülemek, her şey ortadayken neden anlaşılamıyor hala anlamıyorum Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin inşallah

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] hocam.
tek taraflı ateşkes isteyen bir örgüt varken çözüm sürecini başlatıldı, operasyon yetkisi genelkurmay'dan alınarak valiye bağlandı, çözüm süreci baltalanmasın diye teröristlere göz yumuldu, kck'lılar dışarı salındı, (hoş böyle bir dönemde bile teröristler hala hapishaneden kaçabiliyor)
tonlarca bomba düzenekleri yerleştirildi, kilometrelerce kablolar döşendi, (hakkını veremeyeceğimiz askerler geçerken patlatılsın diye) her türlü göz yumuldu yani. davulla zurnayla karşılanmadıkları kaldı diyeceğim ama o da kalmadı.
bu dönemde bu süreci eleştiren devlet bahçeli osman pamukoğlu gibi kişiler (bu kişileri savunmuyorum) itin g.tüne sokuldu. siz kandan besleniyorsunuz siz dendi.
peki şimdi neden yandaş çocuk dergilerine "keşke şehit olabilsem" karikatürleri konuluyor fikrin varmı? algı operasyonunun kralını yoksa sizler mi yapıyorsunuz?
ülke şehit vermiyor iyiye gittiği için, şehit veriyor iyiye gittiği için. herşeye bir kılıfınız var. obama randevu vermedi ülke iyiye gittiği için. ecevit'le niye dalga geçiyordunuz o zaman?
ne bileyim allah akıl fikir versin cümlemize.

yapılanları kötüleyip, hiç bir şey yapmadan sadece lafla mı ileri gideceğiz, kazanmak yapmak çok zor ama yıkmak çok kolay biz daha kendi aramızda anlaşamıyoruz işimiz gücümüz birbirimizi kötülemek, her şey ortadayken neden anlaşılamıyor hala anlamıyorum Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin inşallah

yapılanları kötüleyip mi ? İlk önce ne olduğumuzu ne durumda olduğumu bilmemiz lazım. Bu durum üzerine gerekli stratejiler geliştirmek lazım. Herşey süper gibi gidiyor yapıp sorunları nasıl göreceğiz ? Mesela yukardaki arkadaş gibi her şey çok güzel gidiyor dersek sorun yok anlamına gelir. Sorun olmadığını düşünüp neye çözüm üreteceğiz

tek diyeceğim:
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Aldatıldık İzle | Vidivodo

koskoca 13 yıllık iktidarı nasıl kandırmayı başarabiliyorlar biri bunu gelsin bana anlatsın Dünya'da hiç bir devlette daha böyle bir şey görülmemiştir Türkiye'den çok şuan tüm Dünya'nın gündeminde gelişme açısından İran var nükleer açıdan da gelişiyorlar ve balistik füze denemelerininde füzelerin üstünde İsrail'i yok et yazıyor uzun sürse de BMGK'yı da hallettiler kendi nükleer güçleri de var bir ara Amerika, Irak'a girdikleri gibi İran'a da gireceklerini söylüyorlardı ama yemedi İran'ın devlet diyanet işleri başkanı daha dün çıkıp açıklama yapıp dedi ki ülkenin kendi füze sistemini batı ile iyi ilişkilere tercih edenler haindir diye İsrail ile iyi ilişki olacak diye prestijimiz ayaklar altına alındı aynı şekil Amerika ile de https://tr.wikipedia.org/wiki/Çuval_Olayı [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] uyduruyorum ben hocam bu wikipedia yıda ben uydurdum yaptırım uyguladın Amerika'ya incirlik üssünü vererek bu gerçeğide red et bekliyorum seni nasıl inanıyor insanlar cidden anlamıyorum televizyon da naklen izlemiştim o anı keşke videoya falan alsaydım bu günler için de belki bir yüzünüz kızarırdı o askerlerin yerinde sen olsan ve bunun hesabı sorulmasa ne hissederdin acaba?
[MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] gerçek orada hocam o wikipediyi de ben mi yazdım TBMM'nin hainliğinin belgesidir o TBMM'de oturan 1 kişi bile Türk değildir resmiyette Türktür 1 kişi bile çıkıp gelin bunun hesabını soralım demedi üste İncirlik üssü fezlekesi meclisten geçti sonra gel de bu adamlara hain deme adam askerlerinin kafaya çuvalı geçirdiği için üst açtılar oy birliğiyle. Vatandaş olarak 10 yılı aşkın süredir benim içime dert oldu bunun hesabının sorulmaması Amerika ne veriyor da bize bu kadar bağlıyız merak ediyorum yani çıksın birisi aydınlatsın beni adam askerlerimizin kafaya çuvalı geçiriyor durduk yere sebepsiz müttefikiz sonra bizde bunu 1-2 laf söyleyip hiç bir yaptırım uygulamadan yutup üste üs veriyoruz adamlara ne veriyor bu kadar ne yani yıllardır merak ediyorum ne vererek kapattı o çuval geçirme olayını

Son düzenleme:
Geçen ay Arac için trafik ve kasko 3200 ödemiştim
Bu ay aracı sattık sigorta iadelerini bekledim benden 500 tl kestiler nasıl bir memleket te yaşıyoruz
Asıl böle 3 kağıtçıları yollayacan doğu operasyonlarına anca öyle memlekete faydaları olur

yapılanları kötüleyip mi ? İlk önce ne olduğumuzu ne durumda olduğumu bilmemiz lazım. Bu durum üzerine gerekli stratejiler geliştirmek lazım. Herşey süper gibi gidiyor yapıp sorunları nasıl göreceğiz ? Mesela yukardaki arkadaş gibi her şey çok güzel gidiyor dersek sorun yok anlamına gelir. Sorun olmadığını düşünüp neye çözüm üreteceğiz

ben demiyorum şuan hiç bir sorun yok :) ama sadece sorunları gösterip sanki kaosun içindeymişiz gibi bahsetmeniz de yanlış hocam

ben demiyorum şuan hiç bir sorun yok :) ama sadece sorunları gösterip sanki kaosun içindeymişiz gibi bahsetmeniz de yanlış hocam

Bende diyorum ki sorunları göstermeden çözüm arayamayız, düşünün bir işletme kar etmiyor önce ne yaparsınız ? neden kar etmiyoruz onu bulursunuz :)

Hepsini geçtim de Şanlıurfa'ya istiklal madalyası nedir ya. Şehir resmen üzerimizden geçiniyor bizimkiler madalya veriyor. Yazık çok yazık..

6 ilin kaçak elektrik kullanımı 4 Atatürk Barajı ediyor - Milliyet.com.tr

“ŞANLIURFA’NIN KAÇAĞINA YETMİYOR”

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.nin (TEDAŞ) 2014 faaliyet raporunda yer alan verilerini baz alan Dicle EDAŞ yetkilileri, dağıtım hizmeti sunulan 6 ildeki nüfusun sadece 5,7 milyon olmasına rağmen, nerdeyse nüfusu 14,6 milyonu aşan İstanbul kadar elektrik kullandığının altını çizdiler.

Bölge illerinden Şanlıurfa’da yaşayan 1,8 milyon nüfusun bir yıllık elektrik tüketiminin 6,4 milyar kWh olduğunu ifade eden yetkililer, yapılan hesaplamalar sonunda bu kentte faturalandırılabilen elektrik miktarının ise sadece 1,5 milyar kWh olduğunun belirlendiğini kaydetti. Şanlıurfa’daki kaçak kullanım miktarı ise aynı hesaplamalara göre 4,8 milyar kWh. Buna göre, geçtiğimiz yıl 4,6 milyar kWh elektrik enerjisi üreten ve Türkiye’nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı’ndan üretilen elektrik, sadece Şanlıurfa’daki kaçak kullanımı dahi karşılayamıyor.

Hepsini geçtim de Şanlıurfa'ya istiklal madalyası nedir ya. Şehir resmen üzerimizden geçiniyor bizimkiler madalya veriyor. Yazık çok yazık..

6 ilin kaçak elektrik kullanımı 4 Atatürk Barajı ediyor - Milliyet.com.tr

“ŞANLIURFA’NIN KAÇAĞINA YETMİYOR”

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.nin (TEDAŞ) 2014 faaliyet raporunda yer alan verilerini baz alan Dicle EDAŞ yetkilileri, dağıtım hizmeti sunulan 6 ildeki nüfusun sadece 5,7 milyon olmasına rağmen, nerdeyse nüfusu 14,6 milyonu aşan İstanbul kadar elektrik kullandığının altını çizdiler.

Bölge illerinden Şanlıurfa’da yaşayan 1,8 milyon nüfusun bir yıllık elektrik tüketiminin 6,4 milyar kWh olduğunu ifade eden yetkililer, yapılan hesaplamalar sonunda bu kentte faturalandırılabilen elektrik miktarının ise sadece 1,5 milyar kWh olduğunun belirlendiğini kaydetti. Şanlıurfa’daki kaçak kullanım miktarı ise aynı hesaplamalara göre 4,8 milyar kWh. Buna göre, geçtiğimiz yıl 4,6 milyar kWh elektrik enerjisi üreten ve Türkiye’nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı’ndan üretilen elektrik, sadece Şanlıurfa’daki kaçak kullanımı dahi karşılayamıyor.

normal hocam geçen gün muhabbet kuşlarına yem almaya gittim kuşçu isyan ediyordu bu elektrik faturası ne diye 1 ayda ne oldu da bu kadar arttı diye 150 tl gelen fatura 280 tlye çıkmış adam diyor birde geçen aydan daha az yaktık neyse diyarbakırlı eleman dedi ki abi ne dert ediyon kuşları falan dedi tak 2-3 ufo bak keyfine para da ödeme o nasıl olacak dedi kuşçu eleman dedi biz diyarbakır da evde 4-5 tane ufo yakıyoruz para pulda ödemek yok arada bir kesmeye geliyor puştun biri gidip 1-2 tokatlıyoruz yada o gittikten sonra hemen açıyoruz oluyor bitiyor dedi :D güle güle anlattı dedim suç sende değil sana böyle yaptıran devlette ya neyse birde böyle yaptı diye elemanla kavga etsem karakolluk olurum birde mahkemeden bana para cezası keserler buyur buradan yak :D geçtim gittim

normal hocam geçen gün muhabbet kuşlarına yem almaya gittim kuşçu isyan ediyordu bu elektrik faturası ne diye 1 ayda ne oldu da bu kadar arttı diye 150 tl gelen fatura 280 tlye çıkmış adam diyor birde geçen aydan daha az yaktık neyse diyarbakırlı eleman dedi ki abi ne dert ediyon kuşları falan dedi tak 2-3 ufo bak keyfine para da ödeme o nasıl olacak dedi kuşçu eleman dedi biz diyarbakır da evde 4-5 tane ufo yakıyoruz para pulda ödemek yok arada bir kesmeye geliyor puştun biri gidip 1-2 tokatlıyoruz yada o gittikten sonra hemen açıyoruz oluyor bitiyor dedi :D güle güle anlattı dedim suç sende değil sana böyle yaptıran devlette ya neyse birde böyle yaptı diye elemanla kavga etsem karakolluk olurum birde mahkemeden bana para cezası keserler buyur buradan yak :D geçtim gittim

98tl tüketim karşılığında geçen ay 185tl fatura ödedim zehir zıkkım olsun hakkımı helal etmiyorum.

geçip gitmeyecektin hocam, böyle mi hakkını arıyorsun :) sonra da devlet suçlu ohh ne güzel :)

geçip gitmeyecektin hocam, böyle mi hakkını arıyorsun :) sonra da devlet suçlu ohh ne güzel :)

1 kere komşumla kavga ettim onda da %100 haklıyım kapıma dayandı gece saat 1 de neymiş apartmanın kapısı açık kalıyormuş diye çık dışarı bu kapı açık kalırsa gömerim seni falan demedim mi diye kapıştık bir oldu ufak tefek yaralanmalar gittik karakola ikimize de para cezası birde 1 yıl denetim serbestliği yedim bir daha yapar mıyım aynı hatayı bu devlette bu adalet olduktan sonra memleketin enayisi ben değilim hakkını arayanı susturuyorlar bu memlekette karakolda bana denen şey kavga etme gel karakola şikayet dilekçeni ver gerisiyle biz ilgileniriz o bizim işimiz diyarbakırlıyı gidip karakola şikayet etsem ne olacak :D boşa zaman kaybı

Son düzenleme:

Hocam güzel diyorsun da sonra biz faturasını ödeyen kötü oluyor. Kimlerin kaçak kullandığı kimin ne halt yediği gün gibi ortada devlet bunlara dur demezse masum insanlar dur dediğinde başı ağrıyor. Devlet olarak dur diyenlere sahip çıkılsa zaten bunlar yaşanmayacak ama sen kalkıp bize sahip çıkmadığın gibi birde onlara madalya verirsen hepimiz daha çok bağırırız böyle.

1 kere komşumla kavga ettim onda da %100 haklıyım kapıma dayandı gece saat 1 de neymiş apartmanın kapısı açık kalıyormuş diye çık ulan dışarı bu kapı açık kalırsa gömerim seni falan demedim mi diye kapıştık bir oldu ufak tefek yaralanmalar gittik karakola ikimize de para cezası birde 1 yıl denetim serbestliği yedim bir daha yapar mıyım aynı hatayı bu devlette bu adalet olduktan sonra memleketin enayisi ben değilim hakkını arayanı susturuyorlar bu memlekette karakolda bana denen şey kavga etme gel karakola şikayet dilekçeni ver gerisiyle biz ilgileniriz o bizim işimiz diyarbakırlıyı gidip karakola şikayet etsem ne olacak :D boşa zaman kaybı

haci dayı kusura bakma da sen hakkını yanlış yoldan arıyorsun :) ben milli sporcuyum taek wondo , 6 kişi çıktı önüme bıçak felan çekti, ben bilmiyor muydum onları dövüp patates etmeyi, uslu uslu aklımı kullanıp çağırdım polisi hallettiler, siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, akıl edip çekseydin telefona videoya, bazı şeylere böyle susup devletini vatanını suçlayamazsın kusura bakma, sen buna sessiz kalıp günaha ortak olursun sadece

---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 15:50 ----------

Hocam güzel diyorsun da sonra biz faturasını ödeyen kötü oluyor. Kimlerin kaçak kullandığı kimin ne halt yediği gün gibi ortada devlet bunlara dur demezse masum insanlar dur dediğinde başı ağrıyor. Devlet olarak dur diyenlere sahip çıkılsa zaten bunlar yaşanmayacak ama sen kalkıp bize sahip çıkmadığın gibi birde onlara madalya verirsen hepimiz daha çok bağırırız böyle.

ben demiyorum ki yapılan şeyler de onlar haklı, onlar ********in önde gideni kimse kusura bakmasın, güneydoğunun kurtuluş savaşında büyük önemi var o zaman ki insanlarla bu zaman ki insanları bir tutmak olmaz, başka yerlere çekmemek lazım

haci dayı kusura bakma da sen hakkını yanlış yoldan arıyorsun :) ben milli sporcuyum taek wondo , 6 kişi çıktı önüme bıçak felan çekti, ben bilmiyor muydum onları dövüp patates etmeyi, uslu uslu aklımı kullanıp çağırdım polisi hallettiler, siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, akıl edip çekseydin telefona videoya, bazı şeylere böyle susup devletini vatanını suçlayamazsın kusura bakma, sen buna sessiz kalıp günaha ortak olursun sadece

ben demiyorum ki yapılan şeyler de onlar haklı, onlar ********in önde gideni kimse kusura bakmasın, güneydoğunun kurtuluş savaşında büyük önemi var o zaman ki insanlarla bu zaman ki insanları bir tutmak olmaz, başka yerlere çekmemek lazım

apartmanda eleman adına bir tek kendi anası şahitlik yaptı geriye kalan tüm apartman davaya gelip bana şahitlik yaptı? insana inanmıyorsa bu devletin mahkemesi neye inanır ki polise şikayet etsen ne olacak o diyarbakırlıyı adamlar madalya veriyor sen neyin derdindesin dostum benim konum da belki haklısın dediğini yapsaydım en azından 1 yıl denetimi yemezdik belki o doğru ama şikayet et git diyarbakırda şu adam kaçak kullanıyor diye sonuç ne olacak ya :D güldürüyorsun gerçekten beni ha desen ki bir yalovada istanbulda antalya'da şu adam kaçak kullanıyor hallederler bak içeriye de alırlar ama daha 1 tane doğu şehrinde kaçak elektrikten dokunulan adam görmedim.

Hocam kusura bakma ama ben bugün yaşadıklarıma bakarım. Eskiden yaptıkları şimdi yaptıklarını hoş karşılamaya yetmiyor. Kardeşler bile çok iyi geçinirken bir anlaşmazlıkla senelerce birbirlerinin yüzüne bakmazken senin bu dediğinin hiçbir geçerli tarafı yok. Madem eskiden öyleydi eskiden verselerdi şimdi bir anlamı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri