- Web sitesi
- www.sehidim.com
Geçen günlerde torrent ultra sitesi yöneticilerinden birisi davetiye dağıtıyordu sitede üye olarak kalabilmek için sitenin bazı kuralları var bunlardan birisi oran meselesi sadece indirmekle olmuyor aynı zamanda kaynak olup sürekli seed etmeniz gerekmekte. Bende buna istinaden davetiyemi alıp üye oldum bi kaç film indirdim ve yine oran sorunu yüzünden neredeyse pc hiç kapatmadım oranım iyiydi yani sonra bi baktım Engellediniz yazıyor kural ihlalimde yok bildiğim kadarıyla..
Davetleri yollayan arkadaşa ( [MENTION=16030]07BRN91[/MENTION] ) soruyorum yeni üyelik 9 euro engellenen üyeliği acmak 9 euro acaba para kazanmak için mi bolca da davet yolladınız pm atıyorum cebap da vermiyorsun bu konuda bilgi verirsen yada neden engellendik açıklarsan sevinirim
Son olarak bu durumu yaşayan baska kimse varmı acaba burda arkadaşlar
Davetleri yollayan arkadaşa ( [MENTION=16030]07BRN91[/MENTION] ) soruyorum yeni üyelik 9 euro engellenen üyeliği acmak 9 euro acaba para kazanmak için mi bolca da davet yolladınız pm atıyorum cebap da vermiyorsun bu konuda bilgi verirsen yada neden engellendik açıklarsan sevinirim
Son olarak bu durumu yaşayan baska kimse varmı acaba burda arkadaşlar
Son düzenleme: