Torrent ultra engellediniz!

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Geçen günlerde torrent ultra sitesi yöneticilerinden birisi davetiye dağıtıyordu sitede üye olarak kalabilmek için sitenin bazı kuralları var bunlardan birisi oran meselesi sadece indirmekle olmuyor aynı zamanda kaynak olup sürekli seed etmeniz gerekmekte. Bende buna istinaden davetiyemi alıp üye oldum bi kaç film indirdim ve yine oran sorunu yüzünden neredeyse pc hiç kapatmadım oranım iyiydi yani sonra bi baktım Engellediniz yazıyor kural ihlalimde yok bildiğim kadarıyla..

Davetleri yollayan arkadaşa ( [MENTION=16030]07BRN91[/MENTION] ) soruyorum yeni üyelik 9 euro engellenen üyeliği acmak 9 euro acaba para kazanmak için mi bolca da davet yolladınız pm atıyorum cebap da vermiyorsun bu konuda bilgi verirsen yada neden engellendik açıklarsan sevinirim

Son olarak bu durumu yaşayan baska kimse varmı acaba burda arkadaşlar

Son düzenleme:
hocam aynı sıkıntı bendede var davetiye yollayan arkadaşla görüştüm neden engellendimizi sadece yöneticiler göre biliyomuş kendisi göremiyomuş.

O zaman amaç para kazanmak arkadaşlar önce üye yap sonra engelle açmak içinde 9 euro iste durum bu sanırım ama yinede davet yollayan arkadaşın torrent ultra yönetimi ile görüşerek konuya açıklık getirmesini bekleyelim

Arkadaş Buradan dönüş yapar herhalde. Sanırım davet alanların hepsi engellendi :-)

"Yonetici bir arkadaşımız tarafindan kurallara aykırı şekilde ve toplu bicimde davet edilen kisiler arasinda oldugunuz icin tum davet edilenlerle birlikte siz de banlanmis durumdasiniz ne yazik ki. Kurallarimiza gore yoneticilerimiz bu sekilde davet edemezler."

Sebep buymuş.

"Yonetici bir arkadaşımız tarafindan kurallara aykırı şekilde ve toplu bicimde davet edilen kisiler arasinda oldugunuz icin tum davet edilenlerle birlikte siz de banlanmis durumdasiniz ne yazik ki. Kurallarimiza gore yoneticilerimiz bu sekilde davet edemezler."

Sebep buymuş.

Güzel sebepmiş ya yöneticilerin birbirinden yada kendi kurallarından haberleri yok

Komple forumu engellemısse yoneticilerde bu arkadaşı engellesın forumdan :D

Valla 2 senedir üyeliğim var 1 kez seed yapmadım üyelik tıkır tıkır yerinde duruyor.

Hiç kullanmama rağmen benide engellemişler :)
Engellendiniz.png

siteye ilk kez giriyorum, karşıma çıkan yazı:

Bir hata oluştu!
Kullanıcılarımızın aynı IP adresinden birden fazla hesapla giriş yapmasına izin vermiyoruz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Engellendiniz.png

3-5 indireydik te öyle engelleneydik.. neyse..

Toplu banın etkilerini gördük bari:)

Aslında sitede olmazsa olmaz bi sitede değilmiş yani orada olan hersey baska online film sitelerindede var en azından bu sitelerde üyelik yada ban derdi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri