Torrent Ultra komiksiniz

Niye gelecek ki herşey ortada birşey istemiyoruz bir temennimizde yok :D yani gerek yok

öyle şey mi olur niye konu açıyorsunuz o zaman bir hata varsa düzelticek yoksa forumdan ban yiyecek

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

[MENTION=16030]07BRN91[/MENTION]

bende daha indirme bile yapmamıştım benide banlamışlar cidden şaka gibi :D

peki popcorntime türkçe sunum yapıyormu torent ultraya alternatif olarak türkçe sunumlar yapan hangi torent siteleri veya forumları önerirsiniz turknova bitturk hariç bunlar kaplumbağa gibi

Türkçe sunumlar derken ? program zaten türkçe türkçe altyazı seçeneğide var kalitesi gerçekten iyi.

Bu arada ben izlemekten bahsediyorum youtube a yüklemekten değil bi an youtube forumunda olduğumu unutunca böyle bir olay çıktı :D

Türkçe sunumlar derken ? program zaten türkçe türkçe altyazı seçeneğide var kalitesi gerçekten iyi.

Bu arada ben izlemekten bahsediyorum youtube a yüklemekten değil bi an youtube forumunda olduğumu unutunca böyle bir olay çıktı :D

ben izleyici değilim izlettiriciyim indirmem lazım :D

adamlar yolunu bulmuş bırakın para vermeye değmez

Torrentleri indirdikten sonra bekletmeme seed etmeme rağmen banlamışlar,üyeliğin geri açılması için 20-25 tl para talep ediyorsunuz,benim için sorun değil ama alnımda da mal yazmıyor yok size para mara,dalga geçiyorlar milletle resmen :)

not:Konu taşınabilir.

Konu taşındı ama lütfen bir kez daha bu hataya düşmeyin çünkü yasak teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim...

ben pek torrent ile ugraşan birisi degilim ama geçen gün o sitedeki yetkili arkadaş davetiye gönderiyorum diyince bende üye oldum.siteye girdim,üye oldum ve en fazla 3dk durdum sitede sonra gidip uyudum.ertesi gün kalktıgımda ise o davetiyeleri alan diger arkadaşlar gibi benimde hesap banlanmıştı....

ben pek torrent ile ugraşan birisi degilim ama geçen gün o sitedeki yetkili arkadaş davetiye gönderiyorum diyince bende üye oldum.siteye girdim,üye oldum ve en fazla 3dk durdum sitede sonra gidip uyudum.ertesi gün kalktıgımda ise o davetiyeleri alan diger arkadaşlar gibi benimde hesap banlanmıştı....

Bence bu herşeyin özeti niteliğinde...

Benimde uzun zamandır duran üyeliğime aynı uyarı gelmiş :D o kadar çok seed etmeme rağmen.

anlayın işte kural mural hikaye ;)

zBK981213EP728_250.jpg

Türkçe çalışanlar için ideal bir torrent sitesi ama yabancı çalışanlar için işe yaramaz.Sadece türk dizi,film ağırlıklı çalışıyorlar.

Ben yıllardır kullanıyorum hiç banlanmadım. Ancak yani çok ta işe yarayacak bir içerik barınmıyor..

Kickass kullanın arkadaşlar.

öyle şey mi olur niye konu açıyorsunuz o zaman bir hata varsa düzelticek yoksa forumdan ban yiyecek

---------- Spam Engelliyici 16:23 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

[MENTION=16030]07BRN91[/MENTION]

Konuyla ilgili [email protected] mail atınız. Gerekenler site üzerinden hesabınızın kontrolü gereken cevap tarafınıza iletilir.

zamunda da habire seed yapıyorum ama ğyelikte 0 yazıyor hep 2 haftadır güncellemedi.Zamunda içinde böyle banlanmak söz konusumu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri