Torrent - Ultra Üyelik Davetiyesi Satılır

• Kullanıcı aknur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
davetiye satışına izin veriyor mu site....
daha geçen gün davetiyeler bedavadan dağıtıldı.
satışa izin verilmiyorsa üyelikleriniz alanında satanında tespitinde kapatılır..

daha geçen gün davetiyeler bedavadan falan dağıtılmadı yalan söylemeyin hocam. size ben mesaj attım var mı davetiye dedim. hayır dediniz. bu foruma uzun zamandır hizmet verenler arası çekilişle dağıtılacak dediniz. yani ben burada para karşılığı veriyorsam siz de hizmet karşılığı verdiniz; haricen sadece gold üye ve üstleri arasında bu çekilişi tertip ettiniz. burada çarpıtıcı söylemlerde bulunmayın.

haricen bi şey söylemek istiyorum. bu davetiyenin satışı yasak mı değil mi bilmiyorum, şu an yetkili bi arkadaşla konuşcam ona göre satışın durumunu belirticem. yasak derse satış iptaldir, bilginize.

daha geçen gün davetiyeler bedavadan falan dağıtılmadı yalan söylemeyin hocam. size ben mesaj attım var mı davetiye dedim. hayır dediniz. bu foruma uzun zamandır hizmet verenler arası çekilişle dağıtılacak dediniz. yani ben burada para karşılığı veriyorsam siz de hizmet karşılığı verdiniz; haricen sadece gold üye ve üstleri arasında bu çekilişi tertip ettiniz. burada çarpıtıcı söylemlerde bulunmayın.
ispatlayacaksınız bu dediklerinizi...
öyle boş boş yazmakla olmuyor .bu güne kadar kimseye davetiye vermedim.zaten elimde de bir yerin davetiyesi yok.olsa seve seve karşılık beklemeden iletirim.geçen gün burda bu torrent sitesinin 6 davetiyesi karşılık beklemeden bir üye tarafından dağıtıldı.hatta bende istemiştim de benim tek üyeliğimin olduğu bu site çıktığı için teşekkür etmiştim arkadaşa.
davetiyeler bedavadan falan dağıtılmadı yalan söylemeyin hocam
siz de hizmet karşılığı verdiniz
gold üye ve üstleri arasında bu çekilişi tertip ettiniz
ben bedava dağıtıldığını ispatlarım.siz bana hizmet karşılığı kime ne vermişim ve dağıtılan bir davetiye etkinliğini ben mi düzenlemişim bunu size ispatlamaya davet edeceğim.siz ispatlayabilirseniz ben mod luktan istifa edeceğim.ispatlayamazsanız 1 hafta banlanacaksınız...(şunu da belirteyim bir kişi skype dan bana yardımcı oldu karşılığında şunu istedi desin bakalım aynı şartlarım geçerlidir)

Ne ara satiliga cikti davetiyeler konu disinda herkrs birbirine yardim etmiyor mu zaten

LG-D802TR cihazımdan gönderildi

ispatlayacaksınız bu dediklerinizi...
öyle boş boş yazmakla olmuyor .bu güne kadar kimseye davetiye vermedim.zaten elimde de bir yerin davetiyesi yok.olsa seve seve karşılık beklemeden iletirim.geçen gün burda bu torrent sitesinin 6 davetiyesi karşılık beklemeden bir üye tarafından dağıtıldı.hatta bende istemiştim de benim tek üyeliğimin olduğu bu site çıktığı için teşekkür etmiştim arkadaşa.

ben bedava dağıtıldığını ispatlarım.siz bana hizmet karşılığı kime ne vermişim ve dağıtılan bir davetiye etkinliğini ben mi düzenlemişim bunu size ispatlamaya davet edeceğim.siz ispatlayabilirseniz ben mod luktan istifa edeceğim.ispatlayamazsanız 1 hafta banlanacaksınız...(şunu da belirteyim bir kişi skype dan bana yardımcı oldu karşılığında şunu istedi desin bakalım aynı şartlarım geçerlidir)

siz beni 1 hafta banlayın hocam hatlar karışmış cyber tr imiş o kişi. kusra bakmayın. haricinde söylediklerim tamamen geçerlidir. sadece sizle karıştırmışım.

Ben TOrrent-ultRA.com'da Süper Moderatörüm. 07BRN91

Sitemiz Belli Aralıklarla Üye alımına açıyor, ve Puan sistemimizden Davetiye alınabiliyor.

Davetiye Satışına izin veriyoruz. Fakat Her Kişi Davet Etdiği Üye'den Sorumludur !
Çift Üyelik KESİNLİKLE YASAKTIR.

Zaten Vip Fiyatlarımız Oldukça uygundur.

VİP OL | TOrrent-ultRA | TORA | OFFICIAL PAGE

Saygılarımla
TORA Yönetimi

siz beni 1 hafta banlayın hocam hatlar karışmış cyber tr imiş o kişi. kusra bakmayın. haricinde söylediklerim tamamen geçerlidir. sadece sizle karıştırmışım.

Evet gold bölümde bedava olarak verdim, satmadım. Foruma katkısı dokunmuş arkadaşlardan birine vermek istedim ve o yüzden konuyu gold bölümüne açtım. Ve ister gold bölümde veririm ister herkese açık bir şekilde veririm bu sizi ilgilendirmez.

Sitemiz Belli Aralıklarla Üye alımına açıyor, ve Puan sistemimizden Davetiye alınabiliyor.

Davetiye Satışına izin veriyoruz. Fakat Her Kişi Davet Etdiği Üye'den Sorumludur !

Saygılarımla
TORA Yönetimi

eyvallah hocam merak etmeyin çift üyelik diye bi şey olmayacak.

gördüğünüz gibi satış serbest. almak isteyen arkadaş varsa 10 tl den satışını yapıyorum.

Saygılarımla
TORA Yönetimi
Adını çok gördüm dizi tekrarlarında :D hocam tv kayıt nasıl yapılıyor ve torrente çevriliyor kısaca bahseder misin ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri