toshiba l50bi5 marka laptop almak isteyen varsa ttnetin kampanyasından ben alıcam ve satmayı düşünüyorum peşin parası olup almayı düşünen olursa konu altına verebileceği fiyatı belirtsin lütfen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kampanya süpermiş valla net bedavaya geliyo
faturana ek olarak ordaki parayı ödüyorsun bedavaya gelen bişey yok
faturana ek olarak ordaki parayı ödüyorsun bedavaya gelen bişey yok
hocam toplam bedel 2300 küsür değil mi? laptop değeride zaten nette 2k küsür güzel fırsat bence 2 sinede ihtiyacı olanlar için ama sadece pc ihtiyacı olanlar için sizinle anlaşmak en iyisi düşündüğünüz fiyatı pm atarsanız bi aklımda bulunsun
hocam şunu demek istedim siz internet bedavaya geliyor demişssiniz ama ordaki fiyatlar faturaya ek yani 70 lira net faturası ödüyorsan 94 lirada 24 ay pc için ödicen gibi:d
Benim kafamdaki rakamda 400-500 tl alt kısmı ordaki rakamın
hocam ek hizmetlerde
"24 ay ücretsiz TTNET WiFi sınırsız + 24 ay ücretsiz Tivibu GO Maxi"
94 liradan başka bi tutar olduğunu sanmıyorum onu nerden çıkardınız![]()
benim kuzenim aldı 2 hafta önce o oşekilde sölemişti aldıgı servis faturanın üstüne para gelicek demiş
hocam şunu demek istedim siz internet bedavaya geliyor demişssiniz ama ordaki fiyatlar faturaya ek yani 70 lira net faturası ödüyorsan 94 lirada 24 ay pc için ödicen gibi:d
Benim kafamdaki rakamda 400-500 tl alt kısmı ordaki rakamın
Doğru mu anladım o pcyi 500 tlye mi vercen![]()
1000 TL çalışır
abi çok düşürdün yayapma gözünü sevim çık biraz çık
![]()
hocam ek hizmetlerde
"24 ay ücretsiz TTNET WiFi sınırsız + 24 ay ücretsiz Tivibu GO Maxi"
94 liradan başka bi tutar olduğunu sanmıyorum onu nerden çıkardınız![]()
1000 TL çalışır
Beleşci ölücü mezarcı diyoruz biz sizin gibilere ayıp adam zorda kalmış gelip yazdığın yoruma bak.
2300 tl lik pcyi 1000 tlye getirmeye çalışmak beleşcilik değilde nedir ?
[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] aklından bile geçmesin biraderim geçer sıkıntında sana dokunmaz pazarlığa bile girme forum ortamının düştüğü hal acınası.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.