Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dnsler işime yaradı eyw![]()
Mükemmelsiniz. İşte özgünlük diye buna derim ben.
tost makinasının ekranına görüntüyü veriyorsun ya bunu hangi programla yapıyorsun yazarmısın sana zahmet
tost makinesi firması telif atabilir dikkat et![]()
Kullanmak istersen buyur kardesim
https://www.youtube.com/watch?v=2QlBASIQ5ks
Beğenmene sevindim güle güle kullan hayırlı olsunDnsler değişti videoda düzeltme yapıldı
---------- Mesaj saat 20:22:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:59 civarında gönderildi. ----------
Teşekkürler
---------- Mesaj saat 20:22:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:19 civarında gönderildi. ----------
Camtasia 8 hocam!
---------- Mesaj saat 20:23:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:54 civarında gönderildi. ----------
Teşekkür etmeleri lazım
---------- Mesaj saat 20:25:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:23:57 civarında gönderildi. ----------
Eywallah kardeşim çok teşekkür ederim! Emeğine sağlık.. İndirip ayarlamaları en kısa zamanda yaparım. Süper olmuş![]()
Camtasia programında o küçük karelere seçtiğin videoların resimlerini yada 5-10sn lik fragmanını koyup renderlamalısınböyle tasarımlar bende indirmiştim bi ara ama nasıl kullanıcamı anlamadım...
eyv hocam,youtube un video düzenlemesinden bakmıştım ben ama bulamamıştım
bu arada indirdigim tasarımların içerisidne vegas ile nasıl yapıldıgını anlatan video varmış,görmemişim şimdi tekrar bakınca farkettim...
Nasıl yapılıyomuşdediğim gibi mi
[MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] hocam, video sonunda öneri videoları için camtasia 8 de bir anlatım vardı. Kısaca özet geçmek gerekirse video sonuna resmi atıyorsun. küçük pencerelere hangi videoyu koymak istiyorsan videoların 10-15 saniyelik baş tarafını kes programda track 2 track 3 şeklince aynı anda oynayacak şekilde yerleştir. Böylece iki video bir arada oynuyor. minik videoların seslerini sıfırla malum ikisi birlikte oynarsa 2 ses karışır. Video yüklendikten sonra linkleri youtube video düzenleyicisinden ayarlıyorsun.
Yazılı biraz karışık oldu gibi de videoyu bulamadım. Bir arkadaşımız videoda çok basit şekilde anlatıyordu..
---------- Mesaj saat 23:07:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:17 civarında gönderildi. ----------
https yerine http yaptık yine mi kaydı bu yazılar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.