Tost Makinası ile Twittera nasıl girilir? :D

• Kullanıcı kont2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bununla da istersen videonun sonuna diğer videolarını tavsiye edebilirsin.

Mükemmelsiniz :). İşte özgünlük diye buna derim ben.

dnsler işime yaradı eyw :)

Dnsler değişti videoda düzeltme yapıldı ;)

---------- Mesaj saat 20:22:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:59 civarında gönderildi. ----------

Mükemmelsiniz :). İşte özgünlük diye buna derim ben.

Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 20:22:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:19 civarında gönderildi. ----------

tost makinasının ekranına görüntüyü veriyorsun ya bunu hangi programla yapıyorsun yazarmısın sana zahmet

Camtasia 8 hocam!

---------- Mesaj saat 20:23:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:54 civarında gönderildi. ----------

tost makinesi firması telif atabilir dikkat et :D

Teşekkür etmeleri lazım :D

---------- Mesaj saat 20:25:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:23:57 civarında gönderildi. ----------

Eywallah kardeşim çok teşekkür ederim! Emeğine sağlık.. İndirip ayarlamaları en kısa zamanda yaparım. Süper olmuş :)

Dnsler değişti videoda düzeltme yapıldı ;)

---------- Mesaj saat 20:22:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:59 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 20:22:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:19 civarında gönderildi. ----------

Camtasia 8 hocam!

---------- Mesaj saat 20:23:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:54 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür etmeleri lazım :D

---------- Mesaj saat 20:25:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:23:57 civarında gönderildi. ----------

Eywallah kardeşim çok teşekkür ederim! Emeğine sağlık.. İndirip ayarlamaları en kısa zamanda yaparım. Süper olmuş :)
Beğenmene sevindim güle güle kullan hayırlı olsun :)

eyv hocam,youtube un video düzenlemesinden bakmıştım ben ama bulamamıştım :)

bu arada indirdigim tasarımların içerisidne vegas ile nasıl yapıldıgını anlatan video varmış,görmemişim şimdi tekrar bakınca farkettim...

eyv hocam,youtube un video düzenlemesinden bakmıştım ben ama bulamamıştım :)

bu arada indirdigim tasarımların içerisidne vegas ile nasıl yapıldıgını anlatan video varmış,görmemişim şimdi tekrar bakınca farkettim...

Nasıl yapılıyomuş :) dediğim gibi mi

http://www.youtube.com/watch?v=SE5vmAxKsfQ
[MENTION=6233]brain[/MENTION] arkadaşımıza yaptığı intro için tekrar teşekkürler. :) Müzik bulmak biraz zor oldu ama iyi kötü bir müzik bulup ekledim :D Zaman bulup video çekebilirsem artık videoların başında bu intro yer alacak.
[MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] hocam, video sonunda öneri videoları için camtasia 8 de bir anlatım vardı. Kısaca özet geçmek gerekirse video sonuna resmi atıyorsun. küçük pencerelere hangi videoyu koymak istiyorsan videoların 10-15 saniyelik baş tarafını kes programda track 2 track 3 şeklince aynı anda oynayacak şekilde yerleştir. Böylece iki video bir arada oynuyor. minik videoların seslerini sıfırla malum ikisi birlikte oynarsa 2 ses karışır. Video yüklendikten sonra linkleri youtube video düzenleyicisinden ayarlıyorsun.
Yazılı biraz karışık oldu gibi de videoyu bulamadım. Bir arkadaşımız videoda çok basit şekilde anlatıyordu..

---------- Mesaj saat 23:07:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:17 civarında gönderildi. ----------

https yerine http yaptık yine mi kaydı bu yazılar o.O

[MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] hocam, video sonunda öneri videoları için camtasia 8 de bir anlatım vardı. Kısaca özet geçmek gerekirse video sonuna resmi atıyorsun. küçük pencerelere hangi videoyu koymak istiyorsan videoların 10-15 saniyelik baş tarafını kes programda track 2 track 3 şeklince aynı anda oynayacak şekilde yerleştir. Böylece iki video bir arada oynuyor. minik videoların seslerini sıfırla malum ikisi birlikte oynarsa 2 ses karışır. Video yüklendikten sonra linkleri youtube video düzenleyicisinden ayarlıyorsun.
Yazılı biraz karışık oldu gibi de videoyu bulamadım. Bir arkadaşımız videoda çok basit şekilde anlatıyordu..

---------- Mesaj saat 23:07:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:17 civarında gönderildi. ----------

https yerine http yaptık yine mi kaydı bu yazılar o.O

eyv hocam,zamanında şu konudaki ürünü almışım,içerisinde varmış anlatımları.

İzledim ve çalışmandan ötürü de beğen yaptım. İnşallah iyi yerlere gelirsiniz.

intro super ama yazılar ve yazı tipi çok amatör duruyor :S
değiştirmek isteyebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri