TqMedia dan şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OsC@R

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: @OsC@R
Şikayet edilen üye: @TqMedia
Tanıklar; @senss17
Olayın Geçtiği Konu: satın aldığım kanalın şifre ve kurtarma maili değiştirilmiş.
Olay: @senss17 nickli üye ile aynı işyerinde çalışıyoruz. Kanal alımlarını arkadaşım yapıyor.4 ay önce nisanın 10-15 i civarı aldığım kanallardan birisinin şifre ve kurtarma maili bugün girdiğimde 4 gün önce değiştirilmiş diye uyarı aldım. Ve bu kanal benim adsenseme bağlı idi.Aynı kanalları başka kişilere de satıyorlar. parasını iade edelim dediler.Fakat kanal adsenseme bağlı ve günlük ortalama 15-20 tl getirisi oluyordu. kanalı 0.5 krş a almıştım. 0.50 krşla mı kapatılcak bu zarar?bi ilgilenilmesini istiyorum.

şikayet edilen : @TqMedia
Şikayet eden: [MENTION=48200]OsC@R[/MENTION]

Kanıtlar: skype görüşmeleri.
http://i.hizliresim.com/znvPL7.jpg
http://i.hizliresim.com/G3Q8Nr.jpg
http://i.hizliresim.com/yV871k.jpg
http://i.hizliresim.com/WbAMam.jpg
http://i.hizliresim.com/3ABbM0.jpg
@mNote @doganuzun @akmaster_91 @era

Son düzenleme:
[MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] bu şekilde bir durum oluyor mu? Ben de yüklü alımlar yapıyorum sizden?

Acil konuya bekleniyorsunuz..

Merhabalar,
Hesabı incelemeye çok kısa süre verdiğiniz için olabilecek bir senaryoyu söyledim (Kanalı boş sanıp, yenisi ile değiştirerek olayı uzatmadan çözme amacıyla).

Paneli kuran arkadaşımı, paneli incelemeye davet ettim ve sonuç olarak.

Kanal sadece 1 kere satıldı. İsteyen yöneticiler gelip sistemimizin işleyişine tüm kodlarına bakabilir.

Şuan satılabilir hesaplarımız arasında da yok.

Hesaba 5 Ağustos tarihinde İstanbul'dan giriş yapılmış.

Kurtarma adresi ou****@gmail.com olarak değiştirilmiş.

Kanalı geri almaya çalıştım, fakat ne bana zaman verdiniz ne düzgün iletişim kurmayı seçtiniz.

3 aydır kanal sizdeydi şifreyi değiştirip, kurtarma adresini kaldırabilirsiniz. Ayrıca yanında aldığınız kanallar da sizde duruyor. Kanıt olarak sunduğunuz resimlerde kanalınızı elinizden çaldığımıza(!) dair bir şey yok. 5 Ağustos tarihinde İstanbulda veya İstanbul ip'si kullanan herhangi birisi suçlu olabilir.

Burada kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Sattığımız kanal sayısı 90k'yı buldu. Bugüne kadar bir kanala girip de ne yüklemiş diye bakmadık. İsteseydik, herkesin yüklediği içeriği bulup, kanal satmayı bırakıp kategorilere içerik atardık. Bizim işimiz kanal satışı, hırsızlık değil. Eğer adminler suçlu olarak beni bulursa, kanalı getirisini ödeme yaparım.

Son düzenleme:
[MENTION=48200]OsC@R[/MENTION] şifreyi kanal aldığınız kişinin değiştirdiğine nerden kanaat getirdiniz..

vds hacklenebilir, bilgisayarınız hacklenebilir yani burda durumu çözmeye çalışıyorum tek ihtimal üzerinde niye duruyorsunuz? Yada kanalı aldıktan sonra siz bilgileri neden değiştirmediniz?

Şimdi ben kanal satıcının bilgisayarına bağlanıp SQL kodlarına bakacam, çalışma sistemini inceleyeceğim..

son durum nedir hocam. dün gece bir çözüm yolu daha var deidiniz. Sonra ortadan kayboldunuz [MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] Konuya bi açıklık getirirseniz sevinirim.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam konuya bi açıklık getirelim artık.

Evet hocam konuya açıklık getiriyim ;

1-) Arkadaşın pc sine girecem dedim, gerekli kontrolleri yapacam dedim, eğer sorun ondansa sana kanalın aylık getirisinin 2 katını geçecek dedim. [MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] nin pc sine girdim, listelerini kontrol ettim, ve kanala tekrar girmeye çalıştık, kesinlikle kanal açılan pc den kanala giriş yapılmamış)

2- Siz kanalı aldığınızda neden şifrelerini değiştirmediniz?

3- Burada ihalenin tamamını kanal satıcına yüklemek doğru olmaz, çünkü bilgisayarınız hacklenmiş olabilir, vds e başkası girmiş olabilir yani bu senaryolar çoğaltılabilir, tek sorumlu burada [MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] değil.

4- Kendisi de kesinlikle alakası olmadığını belirtiyor..

5- Kanal farklı bir adsenseye bağlanmış, yinede kafanızda soru işareti var ise gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun, Bilişim suçları, kanala kim girmiş, ne zaman girmiş, adsense kimin üstüne kayıtlı tüm bilgileri döker gereken cezayı verir.

Ben emin olmadğım bir suçlamada, burada ceza veremem.. Burada olasılık çok, Nerden bilebilirim belki kanal sizde, belki siz değiştiriniz şifreyi.. Şimdi diyceksiniz nasıl böyle bir şey olur? Hayır ben değilim, işte şu anki durum aynen böyle karşı tarafta öyle diyor..

Kanal satıcısı, kanalı gönderdiği anda tüm sorumluluk alıcıdadır çünkü her alımda bilgilerinizi değiştirin diye uyarıda bulunuyor..

Şimdi şunu diyebiliyormusunuz, kesin kanalımı [MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] aldı, diyemezsiniz çünkü sizde bilmiyorsunuz şifrenin kimin değiştirdiğini, nasıl gittiğini..

Bu durumda konuyu kitliyorum, hakkınızı yasal yollarla arayın yada kendi aranızda çözün çünkü ben bu forumda her banımın arkasında dururum ama bu durumda kanal satıcısını banlarsam, bu banımın arkasında duramam, dolayısıyla ortada kesin %100 bir durum yok. Bana bi kanıt gösterin işlem yapıyım ama o da yok..

Konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri