Tr 2 Domain Onaylı Pinli Adsense Dahil 156 Pinterest Hesaplı Aylık 150-200 TL Gelirli Sistem Satılık

umit.sari

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar, Site Buradaki Hüseyin hocanın ücretli kurmuş olduğu sistemdir. Platin pakete ek ödeme yapıp hesap sayısını 156ya çıkardım.Açıkçası Site pinterest güncellemesinden sonra hitleri düştü ancak şu an günde 100-150 arası hiti var. kazançlarda kimi gün 1-2 tl iken kimi gün 10-15 tl bırakıyor. güncellemeden önce 30-35 tl bıraktığı olmuştu. Adsense tr pinli ve önceden iki kez ödeme almış hesaptır. ikincisini ben aldım ilkini ilk sahibi almış. içeride kesinleşen 253 tl bakiye alıcıya kalacak. iki adet domain onayı var hesapta. ikiside pinterest de kullanıldı ancak hiç bir banı vs yok. domainler biri türkçe diğeri Ingilizce ve com ve net.
hesaba ve sitelere toplamda 3-4 bin arası masraf ettim, hemen hemen maliyetine bırakacağım. Sadece adsense hesabı 1000 TL + ederi var. Pazarlık yapılabilir veya teklif iletebilirsiniz. Gerekli resimleri aşağıya bırakıyorum. İstediğim fiyat : 2000 TL

3405375060.png

749257886.png

2315374318.png

2118759807.png

bu yapılan güncellemelerden sonra artık biraz zor satarsınız üstad hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri