Merhaba dostlar, Site Buradaki Hüseyin hocanın ücretli kurmuş olduğu sistemdir. Platin pakete ek ödeme yapıp hesap sayısını 156ya çıkardım.Açıkçası Site pinterest güncellemesinden sonra hitleri düştü ancak şu an günde 100-150 arası hiti var. kazançlarda kimi gün 1-2 tl iken kimi gün 10-15 tl bırakıyor. güncellemeden önce 30-35 tl bıraktığı olmuştu. Adsense tr pinli ve önceden iki kez ödeme almış hesaptır. ikincisini ben aldım ilkini ilk sahibi almış. içeride kesinleşen 253 tl bakiye alıcıya kalacak. iki adet domain onayı var hesapta. ikiside pinterest de kullanıldı ancak hiç bir banı vs yok. domainler biri türkçe diğeri Ingilizce ve com ve net.
hesaba ve sitelere toplamda 3-4 bin arası masraf ettim, hemen hemen maliyetine bırakacağım. Sadece adsense hesabı 1000 TL + ederi var. Pazarlık yapılabilir veya teklif iletebilirsiniz. Gerekli resimleri aşağıya bırakıyorum. İstediğim fiyat : 2000 TL
hesaba ve sitelere toplamda 3-4 bin arası masraf ettim, hemen hemen maliyetine bırakacağım. Sadece adsense hesabı 1000 TL + ederi var. Pazarlık yapılabilir veya teklif iletebilirsiniz. Gerekli resimleri aşağıya bırakıyorum. İstediğim fiyat : 2000 TL