TR Adsensesinden Uzak Durun ! 12.02.2017

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
TR Adsensine kanalı bağlamanız demek parayı çöpe atmak demektir.

* TR de Yaptırım var
* TR de kanal kapanması var
* TR de bgbg sorunu var
* TR de 2 aydır kesinleşmeler abuk subuk

* Yabancı Adsenselerde Sorunsuz Kesinleşti
* Kanallardan Kapanan Olmadan Kesinleşti
* Ben A diyeyim siz B Anlayın ve yönelin adsenseye paranızı kaptırmayın artık.
* Yabancılar %100 Sorunsuz demiyoruz TR'ye oranla sorunsuz...
* İsteyen geçer isteyen geçmez istiyorum ki ödemelerinizi sorunsuz almaya çalışın.

* Kendi nefsimi dinlesem kimseyede eywallah çekmem yabancıya geçin diye çırpınmam yabancıdan devam eder kendi işime bakarım.Çünkü Bunu söylemek gibi bi mecburiyetimde yok.Hepimiz insanız Ödemelerimiz var ben bunu insani görev olarak saydığım için söylemek zorundayım.

Yabancı Adsenselere Geçin

Eminimki TR'de Yüksek Ödemelerin çay parası kadar kesinleşmesi kadar kötü bişey yoktur.

**********************************************************************************

NoEroin;Burda kimse hiçbirşeyi garanti zaten etmiyor.
Konuyu açan kişide tüm iyi niyetiyle bu konuyu açıyor.

Kanalların kapanması vs daha az deniyor, zaten geçip denenebilir.
Tr adsense çöpten farksız, bunu artık anlamayıpta hala 3 Aydır alamadıkları paranın kesinleşmesini bekleyenler var.
Boşuna beklemeyin o paraları deyince biz suçlu oluyoruz.
Hayal görmeyin, gözünüzü açın.

Yabancı adsensede olsa kanal kapanırsa %90 kesinleşmeyebilir ama kesinleşebilirde bunu bilemeyiz.
Ama TR'deki adsenselerde kanallar kapanınca %95 o kanalın parası ödenmiyor.
Artık bunu anlayın ona göre hareket edin.

Son düzenleme:
çözümünüz için teşekkürler.
yabancı adsensede de ödeme alma sıkıntı gibi payoneer kıllık yapmazsa iyidir :)
bir alternatif olsa iyi olur, içerde parası kalan arkadaşlar var söylentilere göre

Son düzenleme:
Yabancı adsense de kapanan kanallar kesinleşti mi?

Öyle bir söylüyosunki sanki yabancı adsenselerin hepsi sorunsuz. İnsanları yanlış yönlendirme ben ve arkdaşımın bir tane bile düzgün kesinleşen olmadı yabancılarda. Kapananlarda vardı kapanmayanlarda

çözümünüz için teşekkürler.
yabancı adsensede de ödeme alma sıkıntı gibi payoneer kıllık yapmazsa iyidir :)
veyahut bir alternatif bulunmalı, içerde parası kalan arkadaşlar var söylentilere göre

Hacım söylenti adı üstünde tr çalışıncada parayı alamıyoruz nasılsa. Denemeden bilemeyiz rezil insan çok yabancıya tu kaka diyip sterlinler euroları götürüyolar.

Valla benım yabancı adsense de kesınlesmedı bence sakın ol :)

* Kanallardan Kapanan Olmadan Kesinleşti adsense kırılgan değil yani?

1-)TR de kanallar direk olarak kapanıyor açık kalması imkansıza yakın gibi nadir
2-)Ülke farketmeksizin x aydaki kazançlı kanal x ayda kapanıyorsa kesinleşmiyor.Diğer ayda kapanırsa kesinleşiyor.
3-)yabancı adsenselerde kanallar uzun süre açık kalabiliyor.

ingilterede dayım var ona açtırsam burdan yüklesem olur mu acaba ?

Öyle bir söylüyosunki sanki yabancı adsenselerin hepsi sorunsuz. İnsanları yanlış yönlendirme ben ve arkdaşımın bir tane bile düzgün kesinleşen olmadı yabancılarda. Kapananlarda vardı kapanmayanlarda

şuan ekibten çoğunun kesinleşmesi tr adsensesinde olmadı yabancı olupta kesinleşmeyende olmadı

Not 2: ben bana düşen iyi niyetimi yapayım gerisi sizde isteyen geçer isteyen geçmez

yabancı adsensede kanallar kapanınca onlarda kesinleşme olmadı bende

Adsense hangi ülke olursa olsun sıkıntılar baki.

1-)TR de kanallar direk olarak kapanıyor açık kalması imkansıza yakın gibi nadir
2-)Ülke farketmeksizin x aydaki kazançlı kanal x ayda kapanıyorsa kesinleşmiyor.Diğer ayda kapanırsa kesinleşiyor.
3-)yabancı adsenselerde kanallar uzun süre açık kalabiliyor.

hocam benim adsense yabancı biliyorsun şubatta kapandı kanal ocak ödemesi :) yüksek 5 hane kesinleşmedi henüz

5 tane Türkçe kanal bağlı olan Türkiye adsense hiç kesinti olmadan kesinleşti. Türkçe içerik ve bu ay izlenim oldukça düştüğünden ödeme alamadım iki hane kesinleşme var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri