TR Adsensine kanalı bağlamanız demek parayı çöpe atmak demektir.
* TR de Yaptırım var
* TR de kanal kapanması var
* TR de bgbg sorunu var
* TR de 2 aydır kesinleşmeler abuk subuk
* Yabancı Adsenselerde Sorunsuz Kesinleşti
* Kanallardan Kapanan Olmadan Kesinleşti
* Ben A diyeyim siz B Anlayın ve yönelin adsenseye paranızı kaptırmayın artık.
* Yabancılar %100 Sorunsuz demiyoruz TR'ye oranla sorunsuz...
* İsteyen geçer isteyen geçmez istiyorum ki ödemelerinizi sorunsuz almaya çalışın.
* Kendi nefsimi dinlesem kimseyede eywallah çekmem yabancıya geçin diye çırpınmam yabancıdan devam eder kendi işime bakarım.Çünkü Bunu söylemek gibi bi mecburiyetimde yok.Hepimiz insanız Ödemelerimiz var ben bunu insani görev olarak saydığım için söylemek zorundayım.
Yabancı Adsenselere Geçin
Eminimki TR'de Yüksek Ödemelerin çay parası kadar kesinleşmesi kadar kötü bişey yoktur.
**********************************************************************************
* TR de Yaptırım var
* TR de kanal kapanması var
* TR de bgbg sorunu var
* TR de 2 aydır kesinleşmeler abuk subuk
* Yabancı Adsenselerde Sorunsuz Kesinleşti
* Kanallardan Kapanan Olmadan Kesinleşti
* Ben A diyeyim siz B Anlayın ve yönelin adsenseye paranızı kaptırmayın artık.
* Yabancılar %100 Sorunsuz demiyoruz TR'ye oranla sorunsuz...
* İsteyen geçer isteyen geçmez istiyorum ki ödemelerinizi sorunsuz almaya çalışın.
* Kendi nefsimi dinlesem kimseyede eywallah çekmem yabancıya geçin diye çırpınmam yabancıdan devam eder kendi işime bakarım.Çünkü Bunu söylemek gibi bi mecburiyetimde yok.Hepimiz insanız Ödemelerimiz var ben bunu insani görev olarak saydığım için söylemek zorundayım.
Yabancı Adsenselere Geçin
Eminimki TR'de Yüksek Ödemelerin çay parası kadar kesinleşmesi kadar kötü bişey yoktur.
**********************************************************************************
NoEroin;Burda kimse hiçbirşeyi garanti zaten etmiyor.
Konuyu açan kişide tüm iyi niyetiyle bu konuyu açıyor.
Kanalların kapanması vs daha az deniyor, zaten geçip denenebilir.
Tr adsense çöpten farksız, bunu artık anlamayıpta hala 3 Aydır alamadıkları paranın kesinleşmesini bekleyenler var.
Boşuna beklemeyin o paraları deyince biz suçlu oluyoruz.
Hayal görmeyin, gözünüzü açın.
Yabancı adsensede olsa kanal kapanırsa %90 kesinleşmeyebilir ama kesinleşebilirde bunu bilemeyiz.
Ama TR'deki adsenselerde kanallar kapanınca %95 o kanalın parası ödenmiyor.
Artık bunu anlayın ona göre hareket edin.
Son düzenleme: