tr domain nerden almalıyım

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar tr domain alıcam sizce isimtescil yoncu gıbı hostıng fırmalarındanmı alayım

saygılar

benım isimtescilde domainim var ama kayyum atandıktan sonra hızmetlerı nasıl acaba

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

inceleyecegım tesekkur ederım

kayyum mu atandı hocam? hiç bilgim yok. eğer öyleyse hiç bulaşma

benım isimtescilde domainim var ama kayyum atandıktan sonra hızmetlerı nasıl acaba

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

inceleyecegım tesekkur ederım

hocam isimtescilde 190 kadar domainim var. domain süresi bir kaç gün geçtimi hemen geçriyorlar fazladan. ihs.com.tr de zamanında bir firma için swebsitesi yapmıştım adamlar domaini uzatmayı unutmuşlardı 1 ay sonra felan aynı paraya uzatmıştık. İsimtescilin eline düştünmü işin yaş. Domainleri fırsat buldukça ihs.comtr adresine taşımaya başladım bende.

ihs ile çalışmadım daha önce ancak r10 da gördüğüm bir konu İhs.com.tr Gizli Olan Domain Bilgilerimi Telefonda Paylaşmış şahsen bu konudan dolayı ihs ile çalışmanızı önermem hocam, isimtescil de kayyum sonrası gene normal devam ediyor olması gerekir ki gidip domainleri yalan edicek halleri yok öyle bir şanslarıda yok :)
Olay nedir ne değildir bilemem hocam. Com.tr domainler zaten nic.tr üzerine kayıtlı. Bu gibi firmalar sadece aracı. Birde .tr uzantılı alanları istesenizde telefon ve adres gibi bilgileri gizleyemezsiniz. Whois bilgileri otomatikmen çıkıyor. (sonradan gizleme özelliği geldiyse bilemem)

Ben isimtescili tercih etme nedenim zamanında illegal program ve film işlerinde kullanmalık domain barındırıyordum ihs.com.tr de bu tür domain barındırmıyordu. Birde çevremde çok arkadaştan duyduğum kadarıyla iyi bir firma.

İsimtescil şikayetleri burdan köye yol olur hocam. hiç bir firma isimtescil kadar şikayet almamıştır buna inanabilirsiniz.

Olay nedir ne değildir bilemem hocam. Com.tr domainler zaten nic.tr üzerine kayıtlı. Bu gibi firmalar sadece aracı. Birde .tr uzantılı alanları istesenizde telefon ve adres gibi bilgileri gizleyemezsiniz. Whois bilgileri otomatikmen çıkıyor. (sonradan gizleme özelliği geldiyse bilemem)

Ben isimtescili tercih etme nedenim zamanında illegal program ve film işlerinde kullanmalık domain barındırıyordum ihs.com.tr de bu tür domain barındırmıyordu. Birde çevremde çok arkadaştan duyduğum kadarıyla iyi bir firma.

İsimtescil şikayetleri burdan köye yol olur hocam. hiç bir firma isimtescil kadar şikayet almamıştır buna inanabilirsiniz.

dediklerinizi biliyorum hocam yıllardır uğraşıyorum domain vs. işleri ile, dediğin gibi isimtescilin şikayetleri vs. tonla hele o hosting şikayetleri :D, ihs de dediğim gibi çalışmadım ancak o konuyu görünce yazma gereği duydum, gidip nic.tr den almak daha mantıklı zaten aracı kurumlardan almaktansa whois gizleme gelmedi düşüncem de daha gelmez kolay kolay arkadaş sanırım firma için yada kişisel site için alıcaktır onun haricinde zaten farklı amaçla kayıt zor bir ihtimal edilir devamında fark edildiğinde domaini durdurabilirler :)

dediklerinizi biliyorum hocam yıllardır uğraşıyorum domain vs. işleri ile, dediğin gibi isimtescilin şikayetleri vs. tonla hele o hosting şikayetleri :D, ihs de dediğim gibi çalışmadım ancak o konuyu görünce yazma gereği duydum, gidip nic.tr den almak daha mantıklı zaten aracı kurumlardan almaktansa whois gizleme gelmedi düşüncem de daha gelmez kolay kolay arkadaş sanırım firma için yada kişisel site için alıcaktır onun haricinde zaten farklı amaçla kayıt zor bir ihtimal edilir devamında fark edildiğinde domaini durdurabilirler :)

nic.tr den alsam hostıngı baska yerden almam gerekıcek sanırım

eğer önemli bir siteniz oalcaksa ihs öneririm fiyatları biraz pahalı ama her sene fiyat neredeyse aynı diğer firmalar ilk sene yaptığı indirimi yenilemede çıkartıyor ve ihs nin sağladığı bir çok özellik ucuz domain satan firmalarda ekstra ücrete tabi olabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri