Tr/En GSM Mühendisi Aranıyor Yüksek Maaş - Iraq

Pek samimi olmadığım amcam da Mühendis, yurt dışında çalışıyor Türkiye'de kendisine 3.500 TL verdikleri için o parayı beğenmiyormuş yurt dışında 6.000 $ alıyormuş. Sen ne diyorsun üstat...

Not: Ayrıca Hakkari Şemdinli'de askerliğimi yaptım. En kötü yoldan geçen aracın Jeep olduğunu da biliyorum fakat oranın geliri ne kadar uygun olursa olsun Türk bir vatandaşına bu fiyattan çalıştıramaz. Siz 600 $'a az para değil diyorsunuz fakat kim bilir orada başka şirketler çalışanlarına ne kadar veriyor 1.000$ mı nedir ? Oraya gidecek olsam zaten kaçakcılık yaparım günde 2 katır getirsen zaten 300 TL kazanıyorsun ;) Hadi eyvallah.

Pek samimi olmadığım amcam da Mühendis, yurt dışında çalışıyor Türkiye'de kendisine 3.500 TL verdikleri için o parayı beğenmiyormuş yurt dışında 6.000 $ alıyormuş. Sen ne diyorsun üstat...
Not: Ayrıca Hakkari Şemdinli'de askerliğimi yaptım. En kötü yoldan geçen aracın Jeep olduğunu da biliyorum fakat oranın geliri ne kadar uygun olursa olsun Türk bir vatandaşına bu fiyattan çalıştıramaz. Siz 600 $'a az para değil diyorsunuz fakat kim bilir orada başka şirketler çalışanlarına ne kadar veriyor 1.000$ mı nedir ? Oraya gidecek olsam zaten kaçakcılık yaparım günde 2 katır getirsen zaten 300 TL kazanıyorsun Hadi eyvallah.

dogrudur ama biz işe ilk yeni başlayan kişilere o kadar yüksek maaş vadedemeyiz malesef ilgilennen olursa herşekilde iletişime geçer ve istedigi maaşı söyler konuşuruz sorun yok yani bu arada amcan sanmıyorum ki 2-3 senelik bir deneyimle yurtdışında 6 k para alıyor en az 6-7 senelik uzmanlıgı olabilir

Malesef o kadar çok o işi yapan kişiler varki ve halen onları kınıyorum
kaçakçılık bize göre degildir dostum kusura bakma yolun açık olsun

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION] hocam sen konuyu burada açmalısın :) buradan ekmek çıkmayacak gibi ;)

3000 $ ? aylık ?

dostum türkiyede mühendis odası başkanlıgı verilerine göre ilk ay minumum 900 tl -950 tl ile başlanıyor ancak 5-6 senelik bir uzmanlıgın varsa dedgiin gibi 3 k dolar kazanırsın....

bu arada ırakta vergi vs olmadıgı için aldıgınız iphone bile aldıgınız ülker çikolata bile %60 %50 daha düşük fiyatta bildigimiz ülker çikolata nasıl yarı fiyatına satılıyor orda bilmiyorum ama vergi çok yüksekmiş türkiyede aşırı hemde

Oncelikle bu forumda boyle bir kisi bulamazsiniz ayrica gsm muhendisi diye bir kavram sizin dediginiz sekilde yoktur. Siz yazilmis sistemleri kiracak bir nevi Cracker ariyorsunuz. Ben bilgisayar muhendisligi bolumu ogrencisiyim ve bir cok muhendis zaten cevremde sizin bahsettiginiz tr muhendisler odasi 900 tl olayi tamami ile yalan diyorum ve iddaada ederim boyle bir kavrami hicbir oda ortaya atamaz ayrica bahsettiginiz sirketlere en yakin muhendislik dali bilgisayar muhendisidir cunku tamamen isi yazilimdir ve suan gunumuz sartinda gsm alaninda calisacak kisilerin maaslari baslangic minimum istanbulda 3000+ izmir ve ankarada ise 2500+ tldir.
Mercedese binip 600 dolarlik tutarsizliktan zaten bu okuyan herkes olayi isin icinde olsada olmasada anlar
iyi gunler

Herşey Bir yana şu anda bulunduğum şehir ırak ile çok yakın.ve burda bırakın mühendisleri düz vasıfsız işçiler ırağa 1500$ ın altında gitmiyor.sizin önerdiğiniz ücret nerdeyse asgari ücret ve bu forumda böyle biri olsa bile yt den o paranın fazlasını çıkarır.şahsi düşüncem bu konuyu değişik yerlerde dile getirmeniz.

Bende makine mühendisliği okuyorum birçok tanıdığım irtibat halinde olduğum yeni mezun...Altını çiziyorum yeni mezun.Türkmenistan kazakistan gibi yerlerde 2000-3000 dolar çok rahat veriliyor belki biraz soğuk ama ırak bölgesinden daha risksiz olduğu net..:)

Türkiyeyi bilmemde uzak doğudan (çin,filipinler,hindistan,pakistan vs...) buralardan rahatlıkla o paraya çalışacak mühendis bulabilirsiniz hocam.

Arkadaslar, arkadas irak zor irak boyle irak soyle ilk ise baslayacak 600 dolar ile baslayacak derken sunu anlatmak istiyor ki bu benim anladigim.

Ortlama baslama ucreti zaten bu.
hadi fazla verelim biz sorun degil ama 2 ay bile durmuyorlar cikip gidiyorlar.

ben adama 1500 dolar verse 2 ayda 3000 dolar yapacak yemesiicmesi gezmesi tozmasi o bana 2 ayda kendi masrafini verecekmi ?

demek istiyor.

sanirim bende bir sorun var ama mantik buysa arkadas bence iyi veriyor.

zaten ilk 2 ayda %50 nerdeyse zam yapmis.

750 dolardan 1200 dolara cikarmis.

direk 600 dolara takiliyorsunuz.

konut kirasi yok yeme icme gezme eylenme parasi yok.

Pardon ama bu paraya az diyenler konuyu nerden okuyor ?

Siz bence komple yanlış gelmişsiniz, ülke yanlış yani, Çin e bakın isterseniz, onlar için bu para gerçekten büyük ama Türkiye' de bunları bunları istiyorum, mühendis olacak, Irak' ta yaşayacak bilmem ne deyip sonra da 600$ maaş derseniz adamı döve döve Irak a gönderirler.

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION] hocam sen konuyu burada açmalısın :) buradan ekmek çıkmayacak gibi ;)

üyelik açıp yazayım teşekkür ederim dostum bu sitede olabilir

---------- Mesaj saat 13:42:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:37:10 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar, arkadas irak zor irak boyle irak soyle ilk ise baslayacak 600 dolar ile baslayacak derken sunu anlatmak istiyor ki bu benim anladigim.

Ortlama baslama ucreti zaten bu.
hadi fazla verelim biz sorun degil ama 2 ay bile durmuyorlar cikip gidiyorlar.

ben adama 1500 dolar verse 2 ayda 3000 dolar yapacak yemesiicmesi gezmesi tozmasi o bana 2 ayda kendi masrafini verecekmi ?

demek istiyor.

sanirim bende bir sorun var ama mantik buysa arkadas bence iyi veriyor.

zaten ilk 2 ayda %50 nerdeyse zam yapmis.

750 dolardan 1200 dolara cikarmis.

direk 600 dolara takiliyorsunuz.

konut kirasi yok yeme icme gezme eylenme parasi yok.

Pardon ama bu paraya az diyenler konuyu nerden okuyor ?

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] dostum o kadar kişi konuyu okudu ciddiyim bir tek sen anladın benim asıl anlamadıgım şey sende biliyorsun zaten ıraqta yaşıyorum ama asıl sorun bu maaşı az bulan arkadaşlar ilk işe başlayan mühendise direk 2-3 k dolar mı veriliyor ? :) diyorum 2 adamişe başladı 600-750 le 2 ay çalıştı ve bıraktılar en son maaşı verirkende 1200 civarı alıyorlardı neyse gsmhosting.comda da var oralara yazdım inşallah çıkar bu işden anlayan biri

---------- Mesaj saat 13:44:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:42:02 civarında gönderildi. ----------

Siz bence komple yanlış gelmişsiniz, ülke yanlış yani, Çin e bakın isterseniz, onlar için bu para gerçekten büyük ama Türkiye' de bunları bunları istiyorum, mühendis olacak, Irak' ta yaşayacak bilmem ne deyip sonra da 600$ maaş derseniz adamı döve döve Irak a gönderirler.

Ülkeyi geç biz bu adamları bulmakda zorlanıyoruz diger arkadaşlarımda yazıyor arıyorlar ama nasıl bişeyse bu iş fazla bu işte aktif olan kişi yok malesef

edit : neyse konuya müdahil olmama kararı verdim.....

1200 usd olacak oda ileride :D yuksel maaş denen şey bumu ? ki başlangıç 500 usd bilemedin 600 usd bence işi bırakıp gitmeleri doğal demicem başka firmaya geçmiştir.. birde ulke ırak yani can guvenlığı yok bişe yok... garantı yok... bence parasal rakam arttırılmalı... daha rahat bulursunuz hemde bu ilanı kariyer.net gibi sitelere yada iş ilanı yazılabilen ucretsız siteleer verebilirisiniz... konu yerı bence yanlış.

Ya amma uzattiniz.Orasi irak burasi turkiye orda oyle burda boyle.Niye herseyi kendi acinizdan dusunuyorsunuz anlamiyorum.Doguda muhendis olupda isi gucu olmayan,hem irak'da hem diger sINIR ulkelerinde isler yapmak icin can atan bilgili kulturlu bir suru vatandasimiz var.Belkide arkadasimiz bu taraflarda yakin bu islere ilgisi olan birisi var diye konusu acmis.Olmasada biri googleden is aramaya vs bakar sansina bu sayfa ona cikar vs diye dusunun yani.

Muhendis 1k almis 10k almis beni ilgilendirmez bu adamin verdigi para bu ortam bu sartlar bu.Akli olan bir insan istanbuldan ankaradan cikip oraya o paraya is yapmaya gidermi gitmez ? E sizinde boyle bir imkaniniz olupda gitmeyeceginiz asikar..E niye o zaman fiyat konusunda tarstisiyorsunuz alayci yazilar yaziyorsunuz anlamiyorum..Abi bir insan hayatinda ilk once genis dusunmesini bilecek,herseye on yargi elestri biciminde degil,sagduyu ile anlayisla bilincli olarak yaklasacak.

Lutfen konuyu dahada dagitmayin,calisacak olana iste sartlar,calismayacaksan niye bosu bosuna ceneni elini klavyeni yoruyorsun.Hersey her istedigimiz gibi olmak zorunda degil yani.Bizim ulkemizde yokmu universite mezunu olupda manavda kasapda asgari ucrete calisan..Once bi kendimize bakalim birakin baskasinin verdigi maasi isi gucu.

Lutfen sonraki mesajlarinizda Konu ile alaksiz mesaj yazmamanizi rica ediyorum.

muslera06 arkadaşların hepsi fiyat konusunda haklı ama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri