TR Youtube İçin Şu Kanalları Şikayet Edin !!!

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Akşam haberlerde açıklanan bilgiye göre bu gece 00:00 da YT erişim ysasğı kalkacaktı.Az önce mynette Erişim yasağının devamına karar veirldi diye Mahkeme kararı açıklandı.Sebebi ise Yasaklı videonun 2 kanalda halen yayınlanması şu kanlları şikayet edelima rkadaşlar ve kapattıralım ....Bu konuya duyarlı olun....Kanal sahipleri bizden biri ise lütfen videoalrı silin...Ekmeğimizden oluyoruz sizin yüzünüze

KANALLAR :

https://www.youtube.com/user/canadil/discussion

https://www.youtube.com/channel/UCCfzXhsHy6-3mG3RjDC9g7Q/feed

---------- Mesaj saat 01:29:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:37 civarında gönderildi. ----------

Alooo kimse yok mu

şikayet edildi yüklenelim

haberin devamında :

Youtube" sitesine erişimin engellenmesine ve "suça konu içerikler" kaldırılıncaya kadar erişim engelinin devamına karar verdi.

Deniliyor..yani bu kanallardaki ilgili videolar temizleninceye kadar erişim engeli devam edecek....

DUYARLI OLALAIM

Yani koca ülke şu iki tane ..... yüzündenmi sıkıntıya düşüyor anlamış değilim. Youtube'da ne inat ediyor bassın engeli geçsin gitsin olan bize oluyor...

Bunları youtube Neden kaldırmıyor anlamıyorum arkadaşlar herkes Duyarlı olsun şikayet etsin. Bitsin artık bu yasak..

bunları youtube neden kaldırmıyor anlamıyorum arkadaşlar herkes duyarlı olsun şikayet etsin. Bitsin artık bu yasak..

aynen arkadşalar 2 perefsiz yüzüne ekmeğimizden oluyoruz...duyari olun şikayet edin beyler

kanalda ne var bakmadım ama.....neyse ya siyasete girmeyelim şimdi :D

Merhaba Arkadaşlar :

Akşam haberlerde açıklanan bilgiye göre bu gece 00:00 da YT erişim ysasğı kalkacaktı.Az önce mynette Erişim yasağının devamına karar veirldi diye Mahkeme kararı açıklandı.Sebebi ise Yasaklı videonun 2 kanalda halen yayınlanması şu kanlları şikayet edelima rkadaşlar ve kapattıralım ....Bu konuya duyarlı olun....Kanal sahipleri bizden biri ise lütfen videoalrı silin...Ekmeğimizden oluyoruz sizin yüzünüze

KANALLAR :

https://www.youtube.com/user/canadil/discussion

https://www.youtube.com/channel/UCCfzXhsHy6-3mG3RjDC9g7Q/feed

---------- Mesaj saat 01:29:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:37 civarında gönderildi. ----------

Alooo kimse yok mu
şikayet türü olarak ne seçelim ?

Artık tamamen kapanmayacak youtube sadece linklere engelleme gelecek. Yoksa bu tür kanalların sonunu getiremeyeiz hergün biri açılır

Bunlardan ayrı başka kanallarda da var aynı video. Benim şu an bulduğum 4 5 adet kanal var. Hepsinin kaldırılması lazım ilk aşamada aşılması için ama gene bir başkası yükleyecektir. url bazlı engelleme yapmadıkları sürece bu iş zor.

oldu kimse bişey yayınlamasın. köle gibi yaşıyalım Beyto demi ??

oldu kimse bişey yayınlamasın. köle gibi yaşıyalım Beyto demi ??

Kardeş devletin sırrını yayınlama tabi...bu suçtur zaten...bunu yapanlar cezasınıda cekecektir eminim bundan...şurda 3-5 kuruş için gidip devlet sırrı yayınlanmaz duyarlı olun biraz...baksana bu video ortaya çıktı suri,ye ile ilgili bir sürü olaylar fişkirdi ....

Arkadaşlar bu işten para kazanmama rağmen bi yandan da youtubenin kapalı kalmasını destekliyorum. Adamlar Türkiye'yi hiçe sayıp videoları kaldırmıyolar madem kapalı kalsın maddi manevi zarara girsinler düşüncesindeyim. Bu düsüncemin hiçbir siyasi görüşle ilgisi yok onuda belirteyim...

Youtube devamlı hükümet ve tvlerde gündeme gelişi bir müddet sonra youtube hakkında sert kararların alınmasına neden olabilir . Bundan dolayı Beyto33 destekliyorum ve forum olarak bu konu hakkında duyarlı olup birlikte hareket etmemiz bizim için yararlı olacak gibi duruyor şu aşamada

Burdan Şikayet Ettim ;
https://www.youtube.com/reportabuse?report_abuse_type=S&u=6e4KgiYbq5ryTLG6IsZ_bA

---------- Mesaj saat 11:43:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:42:38 civarında gönderildi. ----------

Yani koca ülke şu iki tane ..... yüzündenmi sıkıntıya düşüyor anlamış değilim. Youtube'da ne inat ediyor bassın engeli geçsin gitsin olan bize oluyor...

Youtube şikayet gelmedikçe kaldırmıyor heralde yada bunu yayınlayan yabancı ülkelerden biri.

youtube devamlı hükümet ve tvlerde gündeme gelişi bir müddet sonra youtube hakkında sert kararların alınmasına neden olabilir . Bundan dolayı beyto33 destekliyorum ve forum olarak bu konu hakkında duyarlı olup birlikte hareket etmemiz bizim için yararlı olacak gibi duruyor şu aşamada

teşekkür ederim desteğiniz için....bende sizin gibi düşünüyorum.bunun için elimizden geleni yapmamiz gerekir

şikayet edildi (ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES ŞİKAYET ETSİN)

2 tane kanalıda şikayet ettim bizleri bilgilendirip uyarıda bulunduğun için teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri