Arkadaşlar bugün kırmızı ışıkta dururken arkadan bir araç geldi vurdu zaten ışıkta dururken çarptığı için kadın %100 suçlu olduğunu kabul etti (suçlu olduğunu beyan etti tutanakla kayıt altına aldık) tüm detayları fotoğrafladık.
* Buraya kadar her şey normal araç servise gidecek o da tamam.
* Muhtemelen kadının sigortası karşılayacak zararı.
Buraya kadar da her şey normal.
Tam aracımı satışa koymuş iken bu durumu yaşamak benim için sıkıntı oldu çünkü bagaj , arka farlar tampon vs. parça değişimi olacak aracımda daha önce hasar kaydı olmadığı için muhtemelen de değişen de olmuş olacak bu saatten sonra bu durumda benim değer kaybım ne olacak.
Zaten sigorta şirketlerine bu yıl sizde biliyorsunuz ki eşşek yükü para verdik madem alıyorlar o parayı değer kaybını da ödesinler bence. (değer kaybı ile ilgili bi iki haber sitesinde karşılanır falan diye haber de gördüm )
Konu hakkında tam bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Dip not: şahıstan kesinlikle para talebi vs gibi bi niyet değil benimkisi sigorta şirketi açısından olay ne durumda onu anlamaya çalışıyorum
En Dip Not: Kaza da çok şükür yaralanma vs. olmamıştır.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam vardır senin gördüğün bi iki vakaa belki
* Buraya kadar her şey normal araç servise gidecek o da tamam.
* Muhtemelen kadının sigortası karşılayacak zararı.
Buraya kadar da her şey normal.
Tam aracımı satışa koymuş iken bu durumu yaşamak benim için sıkıntı oldu çünkü bagaj , arka farlar tampon vs. parça değişimi olacak aracımda daha önce hasar kaydı olmadığı için muhtemelen de değişen de olmuş olacak bu saatten sonra bu durumda benim değer kaybım ne olacak.
Zaten sigorta şirketlerine bu yıl sizde biliyorsunuz ki eşşek yükü para verdik madem alıyorlar o parayı değer kaybını da ödesinler bence. (değer kaybı ile ilgili bi iki haber sitesinde karşılanır falan diye haber de gördüm )
Konu hakkında tam bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Dip not: şahıstan kesinlikle para talebi vs gibi bi niyet değil benimkisi sigorta şirketi açısından olay ne durumda onu anlamaya çalışıyorum
En Dip Not: Kaza da çok şükür yaralanma vs. olmamıştır.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam vardır senin gördüğün bi iki vakaa belki
Son düzenleme: