trajedi ytpara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesajlarına bakıp sana neler diyesim var ama sonra ben kötü olurum.
Foruma alenen küfürden beter yazı yazmışsın.
Hırsızlar cirit atıyormuş, haramzadeymişiz vs.
Senin bu konuyu açtıktan sonra banlanman lazım aslında.

Neyse tüm foruma hakaret etmişsin yetmemiş herkese hırsız demişsin.
Yazık ki ne yazık.

Konuyu report edeyim, banlanmanı isteyeyim takdiride yönetime bırakayım.
Sende hırsızların arasında takılma.

sizlede alış veriş yaptım ,bu nasıl bir mesaj içinden geleni yaz bende cavap yazayım

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------

sonuna kadar katılıyorum. konu sahibi ne kadar haklı olsa da bu kısım tamamen terbiyesizlik. Madem biz hırsızlık yapıyoruz neden buradasın, neden burada ticaret yapıyorsun? sen ne oluyorsun bu durumda? kendinle çelişmişsin.

terbiyesiz sizsiniz böyle yazarak terbiyeyi sizden öğrenemem ! asıl si z terbiyezsiniz ..ben banlanayım sıkıntı yok ; herkese kendine yakışanı üstüne alsın ben genel yazdım istisnalar kaideyi bozmaz.. snede benle alış veriş ettin çok ne yanlışımı gördün ??

Son düzenleme:
"bugün hakkımda şikayet konusu açıldı. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] girdi baktı çıktı."

Hayatımın ne kadar yoğun bir dönemden geçtiğini bilip bilmeden "umursamadı gitti" gibi bir manayla laf çarpmayın. Nitekim sadece sana açılan konularla bugüne kadar kaç kere uğraştım sen biliyorsun. Müsait olamadığım için konuyu gördüğüm gibi saat 19:40'ta adminlere telegram üzerinden ilettim.

Ek olarak, sitede bırak yönetim konusunu, benim kadar aktif kaç tane üye var onu bir hesapla. Neler yaptığımızı ne kadar yükle uğraştığımızı bilmeden böyle saçma bir şekilde laf çarpman da bir nevi kul hakkına girmektir.

Sonuçta tek tek sana ben rapor sunmuyorum 1 gün içinde şu kadar mesaj sildim, şu kadar konu denetledim, şu kadar şikayete baktım, şu kadar raporu çözümledim diye.

Tek ama tek bir kuruş çıkarım olmadan ben hem skypeden, hem whatsapp'tan hem buradan resmen youtube destek hattı gibi çalışıyorum.

Kişisel bir yorum yapmak istiyorum sono larak;
Zamanında spam sayesinde milyonlarca mail satanlar, spam bittiğinde spama "hırsızlık" diyor. Spam hırsızlık ise, hırsıza soygun yapacak arabayı satanlar da bir o kadar hırsızlardır.

Yazık gerçekten.

Spam kanal satan arkadaş spam yapanlara hırsız demiş ve gitmiş. Her şey yolunda iken günde binlerce spam mail satıp parasını yerken güzel helal iş bitince haram hırsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri