TransferWise İle Tanışın - Eur,Gbp Banka Hesabı Açın!

• Kullanıcı androitik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

androitik

Kayıtlı Üye
Merhaba, bildiğini gibi son günlerde payoneer sorunları var. Bir çok kişi adsense vb. ödemelerini payoneer banka hesapları ile alıyordu. Payoneer'deki bu sorunlar bazı arkadaşları alternatif aramaya yöneltti.
Belki bir çoğunuz daha önce duymuş veya kaydolmuştur, sitenin adı TransferWise.

Hemen İncele ve Kayıt Ol!

https://bit.ly/3g8b6yr

TransferWise ile EUR, GBP, AUD, NZD, PLN hesapları açabilir ve ödeme alabilirsiniz. (Başka ülkeler için USD hesabı da varmış galiba ama TR için yok.)
EUR hesabı Belçika'da bulunuyor yani BE***** ile başlayan iban var.

Aldığınız ödemeleri kolaylıkla ve çok az bir komisyon ile para birimleri arasında dönüştürebilirsiniz. Yine aynı şekilde uygun komisyon ile bankaya çekebilirsiniz. (Sitenin ana sayfasında komisyon hesaplaması yapabilirsiniz.)

TransferWise farklı bir hesaba veya arkadaşınıza ücretsiz gönderim yapabilirsiniz.

Hesapları kullanarak tekrarlanan ödemeler için kullanabilirsiniz. (Google ads, paypal vb. gibi yerlere bağlayabilirsiniz.)
Hesaptan ilk çekiminiz için komisyon ödemezsiniz!

Daha önce kendim çok kez ödeme aldım, dönüştürme ve çekim yaptım. Hepside sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti.

En güzeli de ödemelerin hızlı ve kesin komisyon ile olması. Yani sürpriz yaşamıyorsunuz.

Hesap işletim ücreti veya para alma ücreti yok.

[[Hesap açarken kimlik doğrulaması istiyor bunu yapmalısınız.(İban almak için). İban almak için bazen para yatırmanızı isteyebiliyor. Örneğin Eur hesabı açmak için 20 eur yükle gibi. Tekrar bu parayı kullanablir veya çekebilirsiniz.]]

Payoneer kartınızla internetten işlem yapabiliyorsanız TransferWise banka/kredi kartı ile yükleme imkanı var, o şekilde yükleyip çekebilirsiniz.

Hemen İncele ve Kayıt Ol!
https://bit.ly/3g8b6yr

Refsiz: https://transferwise.com/ (Üstte ki linkten giderseniz sevinirim.

çok nazlı ota boka atıyor dogrulama ıstıyor.

---------- Spam Engelliyici 09:37 ---------- Önceki Mesaj 09:36 ----------

paran içerde hesap kapıyorlar al alabılırsen sonra.

Hesap ekleme kısmından ekleyebilirsiniz.

Ben daha önce hiç kapanan görmedim. Normal bir durumda neden kapansın ki?
Farklı yollara başvurulursa bilemem.

yüksek meblağlar dönerse ota boka doğrulama istiyor vs.
yada yanlıslıkla krıpto para almayı falan denersın çat kapanır.

[MENTION=13561]androitik[/MENTION];

Transferwise bir para biriminde en fazla bir iban verir
Örneğin gbp de sadece bir iban verir
5 adsensen var diyelim, tüm adsenselere aynı iban girmek, adsense hesapların banlanmasina sebebiyet verir
Ikinci bir husus, transferwise de kart ile çekim yapmak yok, bu da vergi açısından sıkıntılı
Siz düzenli olarak banka hesabına çekim yaptığınızda, maliyenin radarına takılırsınız,

bir hevesle konuyu okuyayım dedim ama kart yollamıyorlarsa işime yaramaz şahsen :)

Geçen ekim ayında hesabım kapandı tamda paramı alacağım zaman ve gerekçe olarak nedenini yasal protokollerden dolayı belirtilemiyor denildi ve ben 6 ay boyunca nerdeyse yaz ayına kadar mesaj atarak içerdeki paramı zor kurtardım. İçerdeki param 600 tlydi. Tavsiyem farklı alternatif siteleriniz var ise hiç bulaşmayın :)

Almanya adsensedeki paramı almak için bu siteyi kullanabilir miyim?

Almanya adsensedeki paramı almak için bu siteyi kullanabilir miyim?

Wise, euro için BE iban veriyor. Adsens hesabına DE ile başlayan bir hesap eklemen gerek diye biliyorum. Almanya'daki online bankaları inceleyebilirsin.

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

Wise hesabını normal transferler için kullanırsanız bir sorun olmuyor. Bir kerede 15bin 20bin lira gönderdiğim var. Küçük meblağlar 10 dakikada aktarılıyor. Biraz daha yüksek tutarlar 2, 3 saati bulabiliyor. Diğer konular ise biraz karışık. Yani adsense bağlamak vs. Wise da bir banka hesabı sonuçta, kapandıktan sonra açılmıyor. İyi kullanmak gerek.

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

Şunu da belirteyim... buraya referans linki bırakıp hediye kazanmak isteyen arkadaşlara ithafen... davet linkinden üye olan bir kişinin hesabı, kötü kullanımdan kapanırsa, davet eden kişinin hesabı da kapanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri