TR'den Youtube'a Kesin Girme Yöntemi Var mı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yandex dns oturum açarken sıkıntı çıkardı
comodo dns ile sorunsuz girip çıkıyorum.

Yandex dns den hesaplara girebiliyorum ben şuan sorunsuz

comodo DNS nedir? Onu da verirsen yararlanan arkadaşlar olabilir

Yazdığım şeyi iyi oku arkadaşım. İşkembeden konuşmuyorum. Anla ve öyle cevap ver. Türkiyede yasak bir Youtube var. Yasaklandığı günden beri kablonet abonesi olan bir arkadaşım hala erişebiliyor. Mantık aramıyorum bilgisayar ve elektronikte ancak hala dediğimin net bir şekilde arkasındayım. Bir IP'nin arkasına saklanmadan giremezsin. DNS kullandığın zamanda bir aracı IP arkasına saklandığının farkına varıyorsun değil mi?

DNS ile Proxy'i karıştırmış olabilirsiniz. DNS değiştirince IP adresiniz değişmez.

Valla açtım hotspot shiel'i. Bir arkadaş paylaşmıştı 1 yıl ücretsiz sağolsun. Reklamsız ve hız kaybı yaşamadan takılıyorum. Çok pahalı değildir alın gitsin. Habire dns değiş değiş gına geldi

ben de 5 dolara satın aldım 1 aylık

1 yıllık ücretsiz elite sürümünü nerden buldun ben de isterim :D

Hocam dersen ki dns ile uğraşmayım farklı browser olursa onunla da girerim ozaman sana tor browser'ı dene derim her açtığında seni farklı ip de gösteriyor ve yasaklı yasaksız hertürlü sitelere rahatlıkla girebiliyorsun umarım işini görür.

ben de 5 dolara satın aldım 1 aylık

1 yıllık ücretsiz elite sürümünü nerden buldun ben de isterim :D

Valla en son kampanya bitmişti herhalde. Bu forumdan bulmuştum. Hotspot 1 yıllık bedava diye.

Edit: Başka site de olabilir. Ama Aralık 2014'e kadar sürem var kafam rahat :)

arkadaşlar youtube a girmede sorun çözülüyorda peki video yüklerken sorun yaşayanınız oluyor mu? çünkü ben dünden beri video yükleyemiyorum da

Chrome.a zenmate eklentisini yükledim. Sorunsuz youtube.a girebiliyorum, video yükleyebiliyorum.

Arkadaşlar ben şu DNS Adresini kullanıyorum Twitter ve Youtube sorunsuz giriş yapabiliyorum.

195.46.39.39
195.46.39.40

Paylaşmamda bir sıkıntı çıkmaz umarım. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri