Trend videolarını zamanında yüklüyorum ...

• Kullanıcı capari_83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

capari_83

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu trend videolarını trende girmeden yüklüyorum ama benim video trende girmeden bakıyorum başkasının aynı videosu trende girip uçuşa geçmiş.
mesela şu video: http://www.youtube.com/watch?v=xyAWdlqEmxg yükleyende 5 gün önce yüklemiş ben de aynı zamanda yüklemişim.
SONUÇ: Karşı tarafın hiti :4,557,516 Benim hitim: 183

İnsan bunları görünce çok kötü oluyor ya :(

bunlar muhtemelen imlemeden dolayı bu kadar izlenim alıyorlar facebook twitter da falan paylaşıp. tabi birazda şans.

alakası yok aynı video ve oscar kırmızı halı videolarını tamamen paylaştım en az hitim 300k.

tamamen etiketlerin ve acıklamalarınla alakalı bu sorun inan bana.

valla etiket çok çok önemli değil
çok iyi hit alan bir videonun etiketlerine bak
2 3 tek etiket vardır
en önemli şey başlık ve açıklama
sonra etiket
bizzat tecrübeyle sabittir

@Kera katılıyorum yüksek hit alan videolara bakıyorum genellikle etiket kullanmıyorlar olsa bile en fazla 5-7 arası oluyor.

Arkadaşlar bu trend videolarını trende girmeden yüklüyorum ama benim video trende girmeden bakıyorum başkasının aynı videosu trende girip uçuşa geçmiş.
mesela şu video: http://www.youtube.com/watch?v=xyAWdlqEmxg yükleyende 5 gün önce yüklemiş ben de aynı zamanda yüklemişim.

İnsan bunları görünce çok kötü oluyor ya :(

Bu gibi kanallar vdeoların hit alması için imleme yolunu kullanıyorlar yada gerçek izlenim satın alıyorlar ve buna benzer bir çok yöntem kullanıyorlar senin yarıştığın kanal ''telegraphtv'' ve 35k gerçek abonesi var video yüklenir yüklenmez kafadan 10-20k izlenim alınıyor eğer video iyiyse millet profilinde paylaşıyor twitterda paylaşıyor ve videonun hiti artıyor ayrıca bu gibi haber kanallarının facebook ve twittr koluda çok sağlam oluyor. O yüzden senin videon sönük kalıyor bu işte başlık ve etiketlerde çok önemli tabi.

İnsan bunları görünce çok kötü oluyor ya :([/QUOTE
Aynen benim gibi rusya metoor olayını yotubeye ilk ben koydum benim 15k izlenim benden saatler sonra koyan bol üyeli bir kanal 5m geçmişti bile.

etiket ve açıklamanın da etkisi var fakat denildigi gibi o kanalın abonesi fazla ve imliyorlar forumda mevcut imleme sitelerine girerek hit yapabilirisinz

bysetoll'un dediği gibi abone sayısı önem arz ediyor. Diğer bir noktada bahsedilen imleme konusu bunlarıda tamamladığınızda o zaman hitiniz artacaktır.

valla etiket çok çok önemli değil
çok iyi hit alan bir videonun etiketlerine bak
2 3 tek etiket vardır
en önemli şey başlık ve açıklama
sonra etiket
bizzat tecrübeyle sabittir

Emin ol etiket çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok .... önemli.

Aynen Etiket , abone , face , twit , bunlar çok önemli

"Trend videoları zamanında yüklüyorum diğerlerininki uçuşa geçmiş" Cevap soruda gizli. Trend olmuş bir video zaten uçuşa geçtiği için Trend video olmuştur çoktan Pagerank almıştır. Sen sonradan katılıyorsun yarışa onlardan daha düşük hit alman çok normal.

Benimde baska bir sorum var peki bu videoyu yüklemek telif haklarina hic bir sekilde takilmiyormu nasil oluyor hic video bulamiyorum :( yüklemelik. nerelerden buluyorsunuz telif hakki sorununu nasil cözüyorsunuz.

Aynen telif hakkı sorununu nasıl çözüyorsunuz

Cözemiyoruz, actigimizda kirmizi ekran karsimizda. :)
Eger eski ama tutulmayan bir videoysa sahibine mesaj atip, izin alarak cözebilirsin tabiki. Ama denemedim daha.

Denildigi gibi trend video zaten ucmus videodur, ayni isimle videoyu koyarsan tiklama alman cok zor. Isim degistirip, güzel taglar hazirlarsan belki 5-6bin izleyici kapabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri