Trendlere girmeye çalışan HancheR kardeşim

çok teşekkürler webteknodakinler adamın dibi ya paylaşımlarımı gördüler hemen mesaj felan attılar kendi sitelerine yüklediler twetterlarında paylaştılar :rolleyes:

Manyaksiniz hepiniz. Gaza getire getire cocugun sonunu hazirlayacaksiniz. Profesyonel degil bu cocuk. Sansina kurtuluyor. Benden söylemesi

Spiker haberi yapmaktan hoşlanmamış :D sonda "Onlara önerim yapmamaları, en küçük hatada öleceniz yani" bizde haberi yaptık iyi halt ettik gibisinden :D

Manyaksiniz hepiniz. Gaza getire getire cocugun sonunu hazirlayacaksiniz. Profesyonel degil bu cocuk. Sansina kurtuluyor. Benden söylemesi

şansına ne alaka ya ben yıllardır çalışıyorum yaptıklarım şansına değil yani :rolleyes:

Spiker haberi yapmaktan hoşlanmamış :D sonda "Onlara önerim yapmamaları, en küçük hatada öleceniz yani" bizde haberi yaptık iyi halt ettik gibisinden :D

Küfür etmek istemiyorum çok zeka seviyesi geride bir spiker . orda onlara önerim yapmamaları yaparlarsada çok dikkatli olmaları dedim yaparlarsayı kesmiş hiçkimse öyle bişey düşünmesin bile diye :D

şansına ne alaka ya ben yıllardır çalışıyorum yaptıklarım şansına değil yani :rolleyes:

Küfür etmek istemiyorum çok zeka seviyesi geride bir spiker . orda onlara önerim yapmamaları yaparlarsada çok dikkatli olmaları dedim yaparlarsayı kesmiş hiçkimse öyle bişey düşünmesin bile diye :D

Söylediğimi yanlış anlama ama bundan sonra, yaptığın bu işin, haber değerinin olabilmesi için, senin ya da bunu deneyen başka birisinin ölmesi gerekiyor. Dört gözle bunu bekliyorlardır emin olabilirsin. Spiker doğru olanı söylemiş, kızılacak bir şey yok.

orhan gazi köprüsüne çıksana ?

ama girişte 60 tl mi ne vercen unutma :D

Bu gence gaz verip durmayın. Dengesiz hareketler yapıp duruyor ünlü olacağım diye ölecek. (Nasılsa öleceğiz demeyin bunun yaptığı intihar) Şahsi görüşümdür tartışmaya girmeyin ;)

Bu gence gaz verip durmayın. Dengesiz hareketler yapıp duruyor ünlü olacağım diye ölecek. (Nasılsa öleceğiz demeyin bunun yaptığı intihar) Şahsi görüşümdür tartışmaya girmeyin ;)

şu ikisinin altına imzamı atarım ben de, şiddetle katılıyorum. bu çocuk daha 17 yaşında arkadaşlar.

sanki bunu ilk söyleyen biziz eminim günde 100 kişi söylüyordur bari yaptığına az da olsa deysin

tabi ki ilk söyleyen biz değiliz de yani burada bir insan hayatı söz konusu biz uyaralım da, belki ne kadar çok kişi uyarırsa o kadar aklının bir köşesine kazır etkilenir. böyle genç arkadaşları uyarmazsak asıl hata orada olur

tabi ki ilk söyleyen biz değiliz de yani burada bir insan hayatı söz konusu biz uyaralım da, belki ne kadar çok kişi uyarırsa o kadar aklının bir köşesine kazır etkilenir. böyle genç arkadaşları uyarmazsak asıl hata orada olur

yok hocam iyi niyetinizin farkındayım ancak bu bi yerine bişi olmadan akıllanmaz bin nasiyat bir müsadetten iyidir :)

Verin gazı sonra rahmetli şöleydi böyleydi , hiçbir koruma ekipman olmadan bu tür şeyleri yapmak ne öneririm ne överim ne söverim gereksiz işler bu işler bırak bu işler üzme aileni sevenleri hemşerimsin bide :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri