.TS Uzantılı ve Diğer Video Türlerini İndirme

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
2 Günümü sabahtan akşama kadar harcayarak arayıp bulduğum programdır arkadaşlar.

Bir çok video sitesinin videolarında yayınladıkları reklamlar yüzünden kullandıkları HLS protokolü denen bi video yayınlama türüne geçmesi ile .TS uzantılı ve düşük KB'lı partlara bölünmüş dosyaları yakalayıp tekbir video dosyası haline getirir. Ayrıca Convert ayarı seçer iseniz indirme işlemi ile beraber aynı anda dosyayı istediğiniz uzantıya dönüştürür.
Program sadece bu dosya türü için değil tüm video türlerini yakalayıp indirebilir.

Kurulum: İlk olarak GetFLV.exe dosyasını tıklayıp kurun arkadaşlar. Programı açmadan kapatın. ilac adındaki dosyayı programın kurulu olduğu dizine atıp yönetici olarak açın. Açılan programda aşıda ki P ve G tuşlarına sırayla basın G tusuna bastıgınızda registered vs gibi bir yazı yazıyor, işlem tamamlanmıştır.

Link aşağıda kullanım için resimde ekledim yinede takılan olursa yazabilir.

TS video indirme Programı

https://www.virustotal.com/en/url/2...e3f4f29b56c2806631f9a875/analysis/1461958729/

4rXMRG.jpg

Son düzenleme:
1 gün sonra falan yine 30mb dan fazla indirme yapmazsa lisanlasama işlemini tekrar yapın arkadaşlar sorun o sekilde çözülüyor.

Ek olarak IDM ile de .TS uzantılı dosyalar indirilebiliyor. Video converter programlarıyla istenilen uzantıya dönüştürülebiliyor. Mesela Camtasia'da render yapmak için direkt bu uzantılı dosyayı görmediği için mp4'e çeviriyorum.

sen ne yapıyon iptv den ham işlenmemiş dosyalarımı çekiyon

Hayır. Atıyorum 1 senedir sitede yüklü olan videoyu indirmek istiyorm video dönünce idm çıkıyor bir sürü ts dosyası seçeneği sunuyor ama hemen hepsi 30 ar saniyelik.

---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

Ek olarak IDM ile de .TS uzantılı dosyalar indirilebiliyor. Video converter programlarıyla istenilen uzantıya dönüştürülebiliyor. Mesela Camtasia'da render yapmak için direkt bu uzantılı dosyayı görmediği için mp4'e çeviriyorum.

60 dakikalık .ts uzantılı bir dosyayı indirebiliyor musun idm ile? bende inmiyor 30 ar saniyelik iniyor ancak.

Hayır. Atıyorum 1 senedir sitede yüklü olan videoyu indirmek istiyorm video dönünce idm çıkıyor bir sürü ts dosyası seçeneği sunuyor ama hemen hepsi 30 ar saniyelik.

---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

60 dakikalık .ts uzantılı bir dosyayı indirebiliyor musun idm ile? bende inmiyor 30 ar saniyelik iniyor ancak.

mozilla veya opera ile dene hocam.

Kusura bakma şimdi girebildim foruma. Evet iniyor. Mozilla, Opera ve Chrome'dan denedim.

Videoyu oynattığın zaman biraz bekle. 5-6 tane .tS dosyası çıkacak. 240 P, 480P falan yazıyor orada. Biraz beklediğin zaman altta 2dk 10 sn gibi bir şey yazıcak. Orada ne yazdığı önemli değil. Sen buna tıkladığın zaman 2dk gibi gösterse de asıl video kaç dakikaysa o şekilde iner. Neredeyse her gün bu şekilde indiriyorum.

2 Günümü sabahtan akşama kadar harcayarak arayıp bulduğum programdır arkadaşlar.

Bir çok video sitesinin videolarında yayınladıkları reklamlar yüzünden kullandıkları HLS protokolü denen bi video yayınlama türüne geçmesi ile .TS uzantılı ve düşük KB'lı partlara bölünmüş dosyaları yakalayıp tekbir video dosyası haline getirir. Ayrıca Convert ayarı seçer iseniz indirme işlemi ile beraber aynı anda dosyayı istediğiniz uzantıya dönüştürür.
Program sadece bu dosya türü için değil tüm video türlerini yakalayıp indirebilir.

Kurulum: İlk olarak GetFLV.exe dosyasını tıklayıp kurun arkadaşlar. Programı açmadan kapatın. ilac adındaki dosyayı programın kurulu olduğu dizine atıp yönetici olarak açın. Açılan programda aşıda ki P ve G tuşlarına sırayla basın G tusuna bastıgınızda registered vs gibi bir yazı yazıyor, işlem tamamlanmıştır.

Link aşağıda kullanım için resimde ekledim yinede takılan olursa yazabilir.

TS video indirme Programı

https://www.virustotal.com/en/url/2...e3f4f29b56c2806631f9a875/analysis/1461958729/

4rXMRG.jpg

Hepsini yaptım ve tarayıcıları dahi tek tek denedim ama olmuyor. Mesela NTV sitesini normal tarayıcıda açıyorum video izleniyor ama bu programın tarayıcısında açtığımda hiç video görünmüyor. Yine Ekran kaydetme yapacağız anlaşılan...

Eskisi gibi çalışmıyor hocam sanırım güncelleme falan yaptılar ts. Player ler için indiriyor

skyload eklentisi tüm inmeyen videoları indirin .TS formatındaki videoları .mp4 olarak indirin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri