TSK: Zeytindalı Başladı....

Suriye de bulunan ABD generalleri "TSK ya Menbiçe gelirseniz buradan çıkamazsınız" diye tehtit ediyor. "TSK, Menbiç'e girer mi ?" NATO da bulunmamız nedeniyle zor ama süpriz de olsa TSK'nın Menbiç'e girme ihtimali var. Şimdi "gireriz, parçalarız, yıkarız." olayına girmeyek, hava da uçurduğun F-16 yı adamlar dan alıyon zor iş öyle karşısında durman. çok büyük kayıplar veririz muhtemelen söyledikleri gibi olur bi tane askerimiz oradan çıkamaz ancak CIA başkanı General Petraus'un, Türkiye'yi tehtit eden Generallara hitaben şunu söyledi: "Türkleri, Araplara benzetmeyin dinleri ve vatanları söz konusu olduğun da boyun eğmezler." Anladığım kadarıyla General Petraus, Türkiye'yi tehtit eden ABD genarallerine "Türkiye ile savaş Irak ve Libya da olduğu gibi kolay olmayacak" demek istiyor. ABD ordusunun karşısında araplar bir ay dayanamadı çünkü arap halkı hemen ordusunu satıp ABD tarafına geçti.. bu nasıl şuursuz karekteriz bir halktır hiç mi okuduğun kitap'tan bir şey anlamazsın. Neyse olmayacak şey oldu NATO ile ipleri koparıp Menbiçe girdik ABD ordusu, bizim bütün askerlerimizi şehit etti ama Türk halkı Menbiç'e gidecek esas ABD istihbaratını düşündüren bu. ABD'nin Vietnam da kaybetmesinin sebebi Vietnam Ordusu değil di, Vietnam halkı içinde örgütlenen milislerdi. Aslında olayın üzücü yanı ise muhtemelen burada da vardır o kesim ABD ile olası savaş esnasın da araplar gibi ABD tarafına geçecek... forumun moderatörler bu PKK/YPG sempatizanlarını ayıkladı ama maalesef her yerde bir tümör gibi bulunuyorlar.

neyse arkadaş, YPG ile savaş için değil YPG kim ? Olası ABD savaşı için seferberlik ilan edilmiş olabilir.

Malum konu işte. Bu arada sefer görev emri gelen varmı? bizim bir arkadaşa sefer görev emri çıkmış... Sizlerde sorgulayabilirsiniz durumunuzu ne olur, ne olmaz...
Araç sefer görev emri sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet araç görev emri sorgulama sayfası - E Devlet sefer görev emri

Son düzenleme:
01 03 2018 - haberler doğrumu beyler ? resmi açıklamada yok. sözde 100-80 kişilik bir terör grubu tunellerden sızma yapmış. sızma sonucu yakın mesafa çatışmalar çıktığı ve şehit verdiğimizde soylenıyor. ? resmi açıklamalara baktım göremedim... olay oldukça yenı ve devam ettiği söylenıyor...

Cenabı Allah kahraman Mehmetçğimizin yardımcısı olsun Aslan Mehmetçik göğüs göğüse çarpısır iken surıyelıler benımle beraber spor salonunda karısı erkeği gününü gün ediyor Arkadaş madem onlar ıcın teroristleri oradan temızlıyoruz surıyelıler burada tavşan gibi üreyeceğine kadınlar ve çocuklar harıc yetıskınlerı de cepheye surelım onlar ıcın bizim kahraman mehmedımız mucadele edıyor onlar burada gununu gun edıyor

01 03 2018 - haberler doğrumu beyler ? resmi açıklamada yok. sözde 100-80 kişilik bir terör grubu tunellerden sızma yapmış. sızma sonucu yakın mesafa çatışmalar çıktığı ve şehit verdiğimizde soylenıyor. ? resmi açıklamalara baktım göremedim... olay oldukça yenı ve devam ettiği söylenıyor...

Cok sayida terorist ölduruldugu aciklamasi yine yapilmis ama askerlerimiz hakkinda yine aciklama yok

Cenabı Allah kahraman Mehmetçğimizin yardımcısı olsun Aslan Mehmetçik göğüs göğüse çarpısır iken surıyelıler benımle beraber spor salonunda karısı erkeği gününü gün ediyor Arkadaş madem onlar ıcın teroristleri oradan temızlıyoruz surıyelıler burada tavşan gibi üreyeceğine kadınlar ve çocuklar harıc yetıskınlerı de cepheye surelım onlar ıcın bizim kahraman mehmedımız mucadele edıyor onlar burada gununu gun edıyor

Algı yanlış onlar için değil sınırı korumak için yapılıyor bunlar.benimde düşüncem sizin gibi toplayıp götürülmeleri lazım ama şuan omlardan da hain çıkmayacağı belli değil Mehmetçik Mehmetçiğe güvenir ve dediğim gibi mesele sınırı korumak Suriye’yi işgal etmek değil
Rabbim yardımcıları olsun askerlerimizin..

kaynak?

sızma sonrası 50-100 metre mesafeden çatışmalar olduğu söylenıyor.... Resmi açıklama beklemek en doğru olanı sanırsam...Hayrolsun...

olan mehmetçiğe oluyor zamanında konvoy yapıp ülkemizden geçen askerler ile savaşıyoruz yazıklar olsun böyle politik düzene

Türkiye için tehtit oluşturan bölgeler temizleniyor. Hatay ve Kilis'e ne kadar roket atıldı unuttunuz sanırım. Kilis'te kalan biri olarak söylüyorum 7/24 bomba sesleri geliyor. Bu yazıyı yazarken bile 2 tane duydum.
edit: bu arada bu dediğin iş daha sakat gibi. yardımdan çok ayak dolaşığı olur gibi.

Son düzenleme:
sosyal medya da hiç iyi haberler dolaşmıyor 10 nun üzerin de şehit olduğu söyleniyor. hükümetin net sayıyı söyleyeceğini düşünmüyorum...

4 sehidimiz oldugu soyleniyor. Rabbim onlardan razı olsun mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır versin. Yaralı askerlerimize de acil sifalar versin.

arkadaşın söylemeye çalıştığı tamam yine gidersin savaşırsın da suriyeli gençler neden sahil şehirlerin de nargile içip sevgili peşin de koşuyorlar ?

Türkiye için tehtit oluşturan bölgeler temizleniyor. Hatay ve Kilis'e ne kadar roket atıldı unuttunuz sanırım. Kilis'te kalan biri olarak söylüyorum 7/24 bomba sesleri geliyor. Bu yazıyı yazarken bile 2 tane duydum.
edit: bu arada bu dediğin iş daha sakat gibi. yardımdan çok ayak dolaşığı olur gibi.

ben siyaset yapmadım sende siyaset yapma istersen. ayrıca ÖSO dan söz ediyorsun 10.000 bin kişi varlar mı ? Gel Akdeniz ve Ege sahillerin de milyon suriyeli den söz ediyorum ben. ayrıca hükümet bu konu da politikasını değiştirdi geçen cumhurbaşkanımız, "suriyeliler geri dönecek" dedi. siyaseti bırakta aşağıda ki videoyu seyret.

https://www.youtube.com/watch?v=m9o7J2XFkco

cahil olan insan bunu yazmaz. Özgür Suriye Ordusu, uzaydan geldi galiba.

https://www.youtube.com/watch?v=oEKDEvvA7m0

https://www.youtube.com/watch?v=gioza_eYPyE

sosyal medya da hiç iyi haberler dolaşmıyor 10 nun üzerin de şehit olduğu söyleniyor. hükümetin net sayıyı söyleyeceğini düşünmüyorum...

evet.. bir 2 katıda yaralımız olduğu iddaları var. 1 atak helikopter yara almış .. çatışma uzun süre sürüyor deniyor.. topcularımız dahilmiş çatışmalara anlık... aslında erken saatlerde başlamış bu olaylar. aralıksız jetler hedefleri vuruyomuş. 23:00 itibari şiddetlenmiş jetlerimizin vuruşları ... örümcek ağı gibi tünel sistemi kurmuş ********ler. jöh ekiplerimiz sıcak temas da bulunmuş,Allah yardımcıları olsun.... Ateş hattındaki teammiş.

TSK bakıyorum net bilgi yok. o bakımdan resmi haberleri bekleyelim. sanal medya resmi açıklama teşkil etmez... doğrulama bekleyelim... Umarız haberler asılsız çıkar... TSK bu bilgi kirliliğini gidermek için ilaa açıklama yapacaktır.

şuan ABD ile sıcak temas yokta ABD, YPG ye İncirlik ten kalkan uçaklarıyla TSK nın yer ve konum bilgisini servis ediyor. ABD nin, silah ve istihbarat desteği olmasaydı YPG karşısın da bu kadar kayıp vermezdik. Allah yardımcımız olsun.

evet.. bir 2 katıda yaralımız olduğu iddaları var. 1 atak helikopter yara almış .. çatışma uzun süre sürüyor deniyor.. topcularımız dahilmiş çatışmalara anlık... aslında erken saatlerde başlamış bu olaylar. aralıksız jetler hedefleri vuruyomuş. 23:00 itibari şiddetlenmiş jetlerimizin vuruşları ... örümcek ağı gibi tünel sistemi kurmuş ********ler. jöh ekiplerimiz sıcak temas da bulunmuş,Allah yardımcıları olsun.... Ateş hattındaki teammiş.

TSK bakıyorum net bilgi yok. o bakımdan resmi haberleri bekleyelim. sanal medya resmi açıklama teşkil etmez... doğrulama bekleyelim... Umarız haberler asılsız çıkar... TSK bu bilgi kirliliğini gidermek için ilaa açıklama yapacaktır.

arkadaşın söylemeye çalıştığı tamam yine gidersin savaşırsın da suriyeli gençler neden sahil şehirlerin de nargile içip sevgili peşin de koşuyorlar ?

bu onların problemi hocam takılmayın çoğu müslüman bile değildir emin olun. ha neden benim askerim orada şehit oluyor derseniz bunun suriye ile alakası yok. sınır güvenliğimiz ve bekamız tehlikede. illede suriyeliler derseniz buyrun bu linki bi inceleyin bu bizim değil onları sorunu bunu göreceksiniz. https://www.mumsema.org/misafir-sorulari/218664-islam-da-harpten-kacmanin-hukmu-nedir.html

ve unutmayın dünyada hiç bir millet yoktur ki ŞANLI TÜRK MİLLETİ KADAR ŞEREFLİ VE ONURLU OLSUN. ONLAR KAÇARLAR BİZ ŞEHİT OLURUZ. YETERKİ VATAN SAĞ OLSUN

«Ey îmân edenler, toplu bir halde kâfirlerle karşılaştığınız zaman onlara arkalarınızı dönmeyin (kaçmayın). Tekrar savaş için bir tarafa çekilenin, yahut diğer bir fırkaya ulaşıp mevki tutanın hâli müstesna olmak üzere kim öyle bir günde onlara (düşmana) arka çevirirse o, muhakkak ki Allah'ın gazabına uğramışdır. Onun yurdu cehennemdir. O, ne kötü bir sonuçtur.» [1]

Son düzenleme:
ben siyaset yapmadım sende siyaset yapma istersen sen ÖSO dan söz ediyorsun 10.000 bin kişi varlar mı ? Gel Akdeniz ve Ege sahillerin de milyon suriyeli den söz ediyorum ben. ayrıca hükümet bu konu da politikasını değiştirdi geçen cumhurbaşkanımız, "suriyeliler geri dönecek" dedi.

o zaman başkasının sloganları ile yazmayın...türk silahlı kuvvetleri cephede, Trakya bölgesinde türk vatandaşlarıda yeni cafe nerde açıldı gidelim arkadaş yapayım telaşı içerisinde. (halk arasında konuyu çarpıtıyorsun denilir.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri